80.000 den sat veren sistem,575 de flatledi..
amme ben poz. almış olsaydım;genelde 800 puandan fazla karda poz. boşaltırdım..yani %1 lik dilim iyidir..
yani gitti 800 puan.... şimdi bekle taze sinyal...
Printable View
80.000 den sat veren sistem,575 de flatledi..
amme ben poz. almış olsaydım;genelde 800 puandan fazla karda poz. boşaltırdım..yani %1 lik dilim iyidir..
yani gitti 800 puan.... şimdi bekle taze sinyal...
dünkü satışlardan sonra hala adamakıllı bir alış hareketi göremedik..
beklemeye devam..
[quote=TÜRKOĞLU;326679]you are wellcome ::::p:p:D[/quote]
aleyküme selam malum bebiş olayları piyasadan uzaklaştırdı beni:)
bilmez miyim? ne tatlı bir telaştır şimdi sizdeki.oooo uykusuz geceler ıngaaa ıngaaa.gece 2-3 sabah 5 dinlemezler süt seansları aralıksız devam eder :D:D:D
[quote=negrolino;326690]aleyküme selam malum bebiş olayları piyasadan uzaklaştırdı beni:)[/quote]
[quote=a.kaya;326682]öğle arası bi yukarı yapabilirler 15 likde deli PUPU var çünkü[/quote]
ne dersin kayatron, bir PUPU daha badem olmak üzere mi
kanalizasyon .....
[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/4125/adszhud.png[/IMG]
Kayatron,
Tahvil faizi uçuyor tolar düşüyor..eurusd etkisi de var dabi...dax çıkıyor ama burası pek takmıyor...
Tam kayatronun çözebileceği bir ikilem..hatta üçülem..belki de dördülem
80200 denemesi gelebilir
vobda yeni hesap acan arkadaşlar da fuull kısalar..
eee güven hasıl oldu..
2.000 puan kazanınca güven gelir..
hayaller kurulur..
kaldırac,artar...
ve PALA gerekeni yapar...
[quote=Astatin;326685]abi bu çok eski ve klasik bir soru...goguliye yaz anahtar kelimeleri yüzlerce doğru yanıt gelecektir:D[/quote]
ya google ye ne yazam sen biliyosan söylesene boşver gogleyi :::
[quote=Astatin;326694]ne dersin kayatron, bir PUPU daha badem olmak üzere mi[/quote]
henüz değil asti hala ısrarla yukarı tırmalıyor indikatör ;) pupu kırılırsa fena şelale gelir bu arada :p
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1101.hizliresim.com/2011/1/21/1161.jpg[/img][/url]
üşş..bugün jeliboss un 21 ocak ı...key point...üüühühühü..gerçi jeliboss tl takılmıyor sp için dediydi ama..ingaa...ne bilimm..
genç KY ler rahatsız
NK Flatla diyecek gibi görünüyor bakalım ya sinyali bekleyecem yada NK ile kapayacam şortu :o graikte indikteki aşağı trend çizgisine kadar bi yükseliş yapar ve buraqya çarpar dönebilir.79850 falan galiba
Hoppala 775-800 de al geliyor
900 den long :(
Kayatronik PUPU lar çalışıyor
[quote=a.kaya;326730]900 den long :([/quote]
NK teyitli mi:rolleyes:
[quote=Astatin;326744]NK teyitli mi:rolleyes:[/quote]
yok değil ama sanırım tek long benim :..: ky olarak ::::::::: ve çok kısa sürecek galiba long pozum
[QUOTE=a.kaya;326746]yok değil ama sanırım tek long benim :..: ky olarak ::::::::: ve çok kısa sürecek galiba long pozum[/QUOTE]
yalnız değilsin:)))..
amma çarpacaklar kanımcaüüü
Dünden sonra kendimi ters indikatör gibi hissediyorum...
Aldım çöktü...::::::
:dü::dü:
80 bin psikolojik dirençmi oldu yahu :)
600 den tekrar şort NK ye uymadık olan oldu işte 300 puan girdi ::: o kadar dedim NK negatif iken gelen sinyalle açmak yok dedim ama ulan dedim herkes şort şort diyor foruımlarda bende sistemle atladım tabi longa :)
NK ne yahu..
vur gözüne gözüne negatif ayrışmanın
[quote=abka;326757]NK ne yahu..[/quote]
isminin aciklanmasini istemeyen bir kurtariciymis:..:
Nalıncı keseri siteminin getiri eğrisine uygulanıyor ve bir çok zararlı işlemden kurtarıyor...Saraylı abimiz sağolsun.....brv
nalıncı keseri :)
saraylı abinin fake azaltan uygulaması..
Piyasa MB nin pazartesi yapacağı munzam karşılık oranlarını beklemeye başladı
Son faiz indiriminden sonra munzam karşılık oranı ne kadar artacak buna bakılacak, yada artacakmı?
Ya Asti gördün demi NK nin önemini ;)
abboovvvvv
[quote=bull market;326766]Piyasa MB nin pazartesi yapacağı munzam karşılık oranlarını beklemeye başladı
Son faiz indiriminden sonra munzam karşılık oranı ne kadar artacak buna bakılacak, yada artacakmı?[/quote]
bankaların durumuna bakacak olursak artacağı kesin..
300 puan ile stoplayıp tekrar şorta döndüm 79250 de tekrar sat geldi ama işte NK ile gelen feyki gördüm orda sadece flatlamam gerekirdi ama ben hadi cesaret geldi ve atladım sonra 300 puancık dünden gelen şorttan verdik palaya iyi ki sinyali beklemeden 600 den tekrar şorta döndüm :p
Bu haftalık bu kadar short yeter:) dedim veeeee 79000 den :) balona atladım uçur beni balon...
oh oh gelsin paralar, ne sistem ne histem, sadece rustem:..:
hala pupu kırılmadı ya ufff sıkıldım :(
Akşama kapanışı artı bekliyorum.
onun adı graşka..79000 dan şort kavır için emişr gönderdim..pasifte kaldı..iptal ettim emri..1000 puan daha almayan ne olsun..üww
[quote=Astatin;326778]onun adı graşka..79000 dan şort kavır için emişr gönderdim..pasifte kaldı..iptal ettim emri..1000 puan daha almayan ne olsun..üww[/quote]
graska sakine:::
[QUOTE=selçuklu;326695]kanalizasyon .....
[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/4125/adszhud.png[/IMG][/QUOTE]
güncellllll ...tepecekse ... konsolide olmalı .... benceee ... :o:o:o:o ..kırarsa pis kırar ... hayırlısı ......:mad::mad::mad:..............:D:D:D:D:D:D
[IMG]http://img202.imageshack.us/img202/3610/adszapw.png[/IMG]