Vermezler yukarı devam daha uff ya nasılda kapadık şimdi giremiyorum artık bitti gün benim için :..:
Printable View
Vermezler yukarı devam daha uff ya nasılda kapadık şimdi giremiyorum artık bitti gün benim için :..:
[quote=a.kaya;244748]Vermezler yukarı devam daha uff ya nasılda kapadık şimdi giremiyorum artık bitti gün benim için :..:[/quote]
Bu kadar hırs yapma yarınıda var...:..::..::..::..:.dng.dng
[QUOTE=a.kaya;244748]Vermezler yukarı devam daha uff ya nasılda kapadık şimdi giremiyorum artık bitti gün benim için :..:[/QUOTE]
Aynen bende 900 den uzunları kapadım ama tekrar uzarmıyım bilemiyorum bence hedefi 67500 ama bu gün çok sıktı.Palanın terste olması durumu bozdu.
Hala kararsızım en iyisi fılat bakalım.
Kapanış 67,675
[quote=a.kaya;244771]Kapanış 67,675[/quote]
67150 üzeri kapatamaz....kom
Dermişim..
slowdan 1400 puanımı aldı.. 600 geri aldım.. 800 puan borcun var pala...
flat.. akşam bi bakalım..
göz göre göre 450 puan kaptırdım yahu kapayıp yemeğe gittiğimde bi geldim 60 lıkta Al vermişti.tekrar girmem gerekirdi ya adamlar duygularımızı bozdular beaa:mad::eek:
[quote=medet;244779]slowdan 1400 puanımı aldı.. 600 geri aldım.. 800 puan borcun var pala...
flat.. akşam bi bakalım..[/quote]
Yarın halledersin medet....:)
300 üzerinde kaparsa dünün yükseğinin üzerinde kalacak....
Göz önünde bulundurmak lazım..
bakcaz..
66525 öğlen yemekte iken yarısını patlattı 67025 diğer yarısı..
225 doldurduk 025 terso 425 verdim 600 puan.. allahtan trade oldu..
[QUOTE=a.kaya;244780]göz göre göre 450 puan kaptırdım yahu kapayıp yemeğe gittiğimde bi geldim 60 lıkta Al vermişti.tekrar girmem gerekirdi ya adamlar duygularımızı bozdular beaa:mad::eek:[/QUOTE]
Bundan sonra benim fikrim çok ısrarcı olmamak lazım nerden geri dönerse çok gerekirse 1 kontratla işlem yap ben pozu kapattığımdan beri öyle yapıyorum hem piyasayı takip etmiş oluyorum hemde kazandığımı geri vermiyorum
yoksa hep tokat yiyen biz oluyoruz.
Kazandığımız bereket versin
Pala tekrar oyuna sokmak için dahada yukseltebilir ama yemezler artık sistemlerin kısa sinyalını bekliyorum.
Slowu bundan bıraktım çok oynamaya başladı bu ara...