-
[QUOTE=Se_M;512292]pala verecekse bile sabah önce hafif yukarı 94.200 e kadar falan gibi yapıp salması daha yakışıklı olmaz mı patron ?[/QUOTE]
84200 açsa daha yakışıklı olur bence:p abi bence şöyle: eğer düşmeye devam edecekse yarın eksi gapla açıp devam etmesi mantıklı... kapanan şortlara yeni açma fırsatı vermez...tepkide bugün longlananları avlar...istisnaen şöyle bir şey olabiliyor: gece umulmadık az yada orta şelerli iyi haber geliyor mesela... o zaman taze alıcı bulacağı için yukarda açıp bir anda ışık hızı ile basıyor.. oyun teorisi..şortta olup panikleyenleri patlatıyor ve iyi fiyattan şort açıyor gibi.. ama doların şu anki hareketi devam ederse yarın eksi gap açılış senaryosu daha güçlü ihtimal
-
sp günlükte shortta kapattı,....
[url=http://resimyukle.xyz/resim/Kazf][img]http://i.resimyukle.xyz/Kazf.png[/img][/url] [url=http://resimyukle.xyz/resim/9xCQ][img]http://i.resimyukle.xyz/9xCQ.png[/img][/url]
solda indikatörler üzerinde anten olmadığın da o barı sat kabul ediyorum, yani short bar iki indiğin H ve L de birebirinde içinde kalacak,..
yarına referans rakam teidi ise sağda,...2168.x,...
sol H aşım yapmadan içinde ilerleyecek, sağ rakam teid edecek,..
-
Herkese iyi geceler. Ustadim gumus ve altin gumus rasyosu analizi yapabilirmisiniz.
-
[QUOTE=finalwave;512300]Herkese iyi geceler. Ustadim gumus ve altin gumus rasyosu analizi yapabilirmisiniz.[/QUOTE]
sayın final hiç sıcak değilim onlara ama
haftalık grafta
low 1208.x graf üzerinde orayı bulun sayın final, 01.07.2013
akabinde
open 1376.x graf üzerinde orayıda bulun,....19.08.2013
sonra
high 1375.x e graf üzerinde gelin,...04.07.2016
ne yapmış 2013 openini geçtirmemişler,..1375.x te kalmış high
demekki direnç ne 1376.x 19.08.2013
işte bu 1376.x direncine duyarlı tam 65 haftalık bir parkuru var goldun,..
direnci geçerse ona göre 65 hafta geçemesse ona göre 65 hafta,...
geçemesse 1208.x ten daha altına vermezler,..o belli,...
belli olmayan 1376.x üstüne bırakıp bırakmayacakları,
buda sp ye göre,
öyleyse sp de olası düşüş için verdiğim 7 haftalık kısımda ve denk gelen tarihte gold hareketini izleminizi öneririm,...
7 hafta 17 ekimde başlıyor ve abede seçimlerini de kapsayacak şekilde sürüyor,...yazmıştık,..
sp düşecekse eğer goldu yukarı bırakacaklarını düşünmüyorum,...yani güvenszliği kendi parası üstüne alır,...niye gold üstüne güvesizlik kursunki,...
goldun sünger özelliği yok,... 08.2011 den bu yana yok,...para basmıyorki adam emdirsin golda, emtiyaya,...
e güvensizlik özelliğinide usd ile kontrol ederler diye düşünüyorum, güvensizlik özelliğini enflasyonda artışlar yukarı doğru tetikleyeblir,..abede faizleri artırırsa, enflasyonda artacağından emtiya usd eşliğinde kontrollü yükseleblir
subcektifi çıkarsak
analizde rakamlar o şekil, süre pasaj ise o şekil 65 hafta
-
spot taraf öyleyken
19 hafta sonrada, gldgr, yani gram altın shortlanablir,...
demekki usd için yükseliş potansiyeli manasında zamnda bir 19 haftalık marj var anladım ben bu işten
-
öyle yada böyle zor günler başlayacak,....düşmeyenler düşecek dielim,...
kim bunlar, sp...kim tr,..:eek:
tr işte savaşıyor bir şey yok, brexit oluyor bir şey yok, terör oluyor bir şey yok, darbe oluyor bir şey yok, not sırası geliyor çatıyor trash,..:::
herhalde mürüvvetini isteriz ama,..gerçek realitede uzun ara kayıplarda,...artık zorlanıyoruz, olan bitene kafamız basmıyor bir türlü hani.heyk
hani bir gerçek olsun, onun üstüne yüksel eyvallah,...+.
bu işler öyle yada böyle rayına oturacak,..:mad:
[B][COLOR="Red"]a[/COLOR]simetri gidecek pi[COLOR="Red"]yasalar[/COLOR] geri gelecek,[/B].lelele
zamnları takip edelim
-
cümleten gunaydınlar. ustad cevaplar için teşekkur ederım.
-
-
[QUOTE=Se_M;512292]pala verecekse bile sabah önce hafif yukarı 94.200 e kadar falan gibi yapıp salması daha yakışıklı olmaz mı patron ?[/QUOTE]
1.kısım tamam bakalım devamı nasıl olacak...
-
[QUOTE=Se_M;512306]1.kısım tamam bakalım devamı nasıl olacak...[/QUOTE]
şirifsiz toların yüzünden::: teprikler başgannn...devamı sanki tolara bakar biraz
-
[QUOTE=indregandi;512303]öyle yada böyle zor günler başlayacak,....düşmeyenler düşecek dielim,...
kim bunlar, sp...kim tr,..:eek:
tr işte savaşıyor bir şey yok, brexit oluyor bir şey yok, terör oluyor bir şey yok, darbe oluyor bir şey yok, not sırası geliyor çatıyor trash,..:::
herhalde mürüvvetini isteriz ama,..gerçek realitede uzun ara kayıplarda,...artık zorlanıyoruz, olan bitene kafamız basmıyor bir türlü hani.heyk
hani bir gerçek olsun, onun üstüne yüksel eyvallah,...+.
bu işler öyle yada böyle rayına oturacak,..:mad:
[B][COLOR="Red"]a[/COLOR]simetri gidecek pi[COLOR="Red"]yasalar[/COLOR] geri gelecek,[/B].lelele
zamnları takip edelim[/QUOTE]
Herkese goley gelsin,
Ustam,
Birrrrsss IÇIRTACAM bu ÇETE yi sonunda ,,,
Bütün bez fabrikaları tam gapasite çalışacak ama yetiştiremeyecek...
Bütün bez fabrikaları tavan olacak...:)
-
[QUOTE=Astatin;512307]şirifsiz toların yüzünden::: teprikler başgannn...devamı sanki tolara bakar biraz[/QUOTE]
başgan palada iştah görüyom almak için sanki. sende görüyon mu ?
bu arada senin o çok sevdiğin 60 lık bollingerin orta bandına yaslandık.
acaba diyom başgan 94.425 orta bandı aşarsa tepki diyom bizi hangi yad ellere götürür bi projeks alsak senden de rahatlasak..