Ayılar,
Becerecekseniz becerin beceremeyecekseniz gölge etmeyin.
Neye bakıyoruz?
Dünün altına inecekmi inmeyecekmi.
İnmezse...
200 ve 50 arasında bir müddet trade olur.
Taa ki hangi taraf kırılana kadar.
Jelibon.
Printable View
Ayılar,
Neye bakıyoruz?
İnmezse...
Jelibon.
[quote=jelibon;254909]Ayılar,
Neye bakıyoruz?
İnmezse...
Jelibon.[/quote]
Çok kırıcı oluyorsun jelibossüüüüüü taam seni mi kıracaz..DOw %2.21 düşer bu gece..kraşieynseync
[QUOTE=Astatin;254912]Çok kırıcı oluyorsun jelibossüüüüüü taam seni mi kıracaz..DOw %2.21 düşer bu gece..kraşieynseync[/QUOTE]
Altın yine kırmadı, hergün dünkü gibi düşen crb bulunmaz.:..:
Jelibon.
katılıyorum astatin.dow bu gece %2 den aşağı kapatmaz.ayılarda yarın bayram eder.
jelibon amca seni severim fikirlerine değer veririm.
şu graflara bir söylede artık sat versin yahu
geçen hafta 3 gün içinde aparkatı geçirdiler.kendime gelemedim bir türlü.şöyle 2 gün zevkle düşsede rahatlasak
bugünü de hiç sevmedim ne yaptıklarını kendileride bilmiyorlardı gibi geldi bana
amma şu bi gerçek piyasa daima boğalardan yana
[quote=jelibon;254909]Ayılar,
Neye bakıyoruz?
İnmezse...
Jelibon.[/quote]
Ama üstat,
Armutda ağız sulandırıyor,öyle ballanmışki,ha düştü ha düşecek...
Bal armdu,velakin sapı çok güçlü,kopmuyor,artık dalıyla birlikte indirmek lazım...
Düşmüyor bir türlü,ayularda dibinde hoplayıp zıplıyor..
jelibon amca senin vix yorumun harikaydı.orta bandın aşağısına indi sanırım 23 leri gördü ve dün %7 lik bir yükselmeyle 25 in üstüne kendini tekrar attı
şimdi ne diyorsun.bu vix in devamı gelirmi
bu arada russel endeksin ne gösteriyor.
ve sinyallerin ne durumda
en son galiba sp long nasd** flat olsa gerek
bu arada gate amcam da süper trade yapıyor tebrik etmemek olmaz
iyi akşamlar.bol kazançlar
Eylülden beriki yataylığa bakın.
habire 1090-1107 geçiş olmuş.
son 5 gün 1107 denenip duruyor aşağıya.
Öncede yukarı deneniyordu.
Yatay deyoz.
Jelibon.
[QUOTE=kardeşiniz;254919]jelibon amca senin vix yorumun harikaydı.orta bandın aşağısına indi sanırım 23 leri gördü ve dün %7 lik bir yükselmeyle 25 in üstüne kendini tekrar attı
şimdi ne diyorsun.bu vix in devamı gelirmi
bu arada russel endeksin ne gösteriyor.
ve sinyallerin ne durumda
en son galiba sp long nasd** flat olsa gerek
bu arada gate amcam da süper trade yapıyor tebrik etmemek olmaz
iyi akşamlar.bol kazançlar[/QUOTE]
Saolun.
Vix esas satış yani garantiyi nasıl verir?
Bollinerin altında kapanışı yapip tekrar içinden geri çıkınca.
Şimdilik bu yok.
O yüzden emin olunamıyor çünkü değmedide.
Ha yaklaşması hatta aşırı yaklaştı tepe geldi veya az var demek.
Ama öbürü olsa tam işaret vermiş olur.
O da endeks 1 haftaya kadar geriden gelebilir.
Dediğiniz sinyaller aynı zaten korktuğum o lanet %5-6 yakalar. Nasd** geçse ala orda AYILAR İSYANKAR AYI olur. Zaten hep öyleler.:..:
Jelibon.
Şimdi future %1 arti %1 eksi bir artı bir eksi falan filan hergün.
Sonuç ne?
5 günlük kapanışlar.
10404.
10409.
10434.
10450.
10442.
1115.
1114.
1116.
1117.
1113.
Kapanışlar bile aynı nerdeyse.
İşte bunun bozulmasını bekliyoz.
Bu sonundada bir tarafa fena patlar.
Jelibon.
[QUOTE=Astatin;254912]Çok kırıcı oluyorsun jelibossüüüüüü taam seni mi kıracaz..DOw %2.21 düşer bu gece..kraşieynseync[/QUOTE]
Astatin patron çok ayıp edyon dowu etki altında bırakyon elleme bırak artsın geceye longuz tombul parmak izindeymiş etkilemeyelim lütfen
10408 altında kreşşşşşş
[IMG]http://i47.tinypic.com/2ew175y.png[/IMG]
[quote=Astatin;254935]10408 altında kreşşşşşş
[/quote]
Patro MFI coşup da CMF güdük kalınca ne oluyo demiştin... üvvvv...
Sonlara doğru MFI önce coştu sonra göçtü ama CMF bana mısın demedi.... Hmmmm derdim şimdi ama copyright'lı bişey diyemiyom... :)
dow un ve sp-500 un işi bitikkkkkkk:dü::dü::dü:.dng.dng.dng
[quote=EMEKDAR;254918]Ama üstat,
Armutda ağız sulandırıyor,öyle ballanmışki,ha düştü ha düşecek...
Bal armdu,velakin sapı çok güçlü,kopmuyor,artık dalıyla birlikte indirmek lazım...
Düşmüyor bir türlü,ayularda dibinde hoplayıp zıplıyor..[/quote]
[COLOR=black][B][FONT=System][SIZE=5] Bir Varmış Bir Yokmuş Eski Zamanda Hayvanlarda İnsanmış Bu Hayvanlar Yaptıkları Hatalar Sonucu Allah Tarafından Cezalandırılmış Ve Hayvan Haline Gelmiş Bunlardan Biriside Ayı İmiş Ayının Masalı İse Şöyle İmiş Eskiden Bir Oğul Varmış Bu Oğulun Gözleri Görmez Bir Annesi Varmış Ve Anne İle Oğul Birlikte Yaşarlarmış.Oğul Biraz Hayırsızmış Kendisi Ne Bulursa Yer Annesine Hiç Düşünmez Bakmazmış Bir Gün Bahçelerinde Bulunan Bir Armut Ağacına Çıkan Oğul Armut Yemeye Başlamış Ağacın Altında Annesi Oğlum Armut Düşürür De Ben De Yerim Diye Bekliyormuş Ama Nafile Sonra Oğluna Seslenmiş Oğlum Demiş Bir Kaç Armut Da Benim İçin Düşür Demiş Demiş Ama Nafile Armutları Yiyen Oğul Saplarını Yere Atıyormuş Anne Eliyle Yoklayıpta Armut Bulamayınca Oğlu İçin Allaha Ellerini Açıp Şöyle Demiş Ey Allahım Şu Oğlumu Bir Ayı Yap Ta Armut Ağacından Armut Ağacına Dolaşıp Dursun Demiş O Saatte Oğlan Bir Ayı Olmuş Bilindiği Gibi Ayılar Armudu Çok Sever Acaba Neden Dersiniz[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][FONT=Arial]
[FONT=Arial][FONT=System][SIZE=5][COLOR=black][B] Yazan:Bayram Yandım[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][B][FONT=System][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][B][FONT=System][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/FONT]
[quote=jelibon;254928]Şimdi future %1 arti %1 eksi bir artı bir eksi falan filan hergün.
Sonuç ne?
5 günlük kapanışlar.
10404.
10409.
10434.
10450.
10442.
1115.
1114.
1116.
1117.
1113.
Kapanışlar bile aynı nerdeyse.
İşte bunun bozulmasını bekliyoz.
Bu sonundada bir tarafa fena patlar.
Jelibon.[/quote]tum borsaların yönu aşagıya :dü::dü: finans sistemi komada fed fişi çekse hepsi taşlı köye yolcu.dng.dng
[QUOTE=jelibon;254422]1040 dan başlayan yükselişte bilindiği gibi doğru dürüst bir düzeltme görmedik.
Yükseliş olsada buna hep tepki yükselişi dedik.
Bana göre bunun ilk yükselişi bugün .50 de bitti. (1131)
Şimdi B için düşüyoruz.
Ardından C ile son atağı yapıp 3 düşüşe geçeceğiz.
Jelibon.
Tarih için yorum yapayım ama dikkate almayın 1 Temmuz B düşüşün dibi olacak büyük ihtimal.
Diğer ihtimalde C yükselişin tepesi olacak.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;254433]Şimdi bu sayım hangi sayım?
Minor 1, Minor 2 li sayım. Yani C düşüşlü sayım.
Bunun dışında benim kafama daha çok yatan birşey var.
Bence C düşüşde değil B B düşüşdeyiz.
1220 ile B yük. A yük. bitti.
B yük. B düşüş A düşüş 1041 ile bitti.
Bugün B yük. B düşüş B yükseliş bitti.
Ve piyasa 1040 ın altına inecek. B yük B düş. C düşüş.
Yukarıdaki ilk ihtimaldeysek 1090 kırılmamalı.
Benim kafama yatanda ise kırılacak ama dipleme çok aşağıda olmadan 1000-1020arası veya 945 de düşüş bitip B C yükseliş ile yeni tepe yapacak. (1220 yi geçecek)
C düşüş sonra başlayacak.
1107 kırılırsa 1090 a bakılmalı.
Bu senenin dibi bence gelmedi, geldiğinde alınacak mal önümüzdeki seneye çok güzel kar yazdıracak.
Bu sene dipleme yılı olacak (öyle eski dibe falan gitmeden) , 2011 olumlu geçecek, 2012-2013 olumsuz olacak.
Kişisel görüştür dikkate almayınız. Zaten çok orta vade, uzun vade bir değerlendirme bu. Öncesinde sabır testi gibi oyalama gelebilir.
21, 200 altında kaldıkça bu düşüncem kısa vadede yeni tepe yani bugünün yükseği geçilsede orta vadede değişmeyecektir.
Jelibon.[/QUOTE]
Evet beklenildiği gibi 1107 kırıldı.
Ana karar yeri 1090 olacaktır.
Oradan hangi sayımı tercih edecek bakacağız.
Jelibon.
[QUOTE=kayahan;254943]tum borsaların yönu aşagıya :dü::dü: finans sistemi komada fed fişi çekse hepsi taşlı köye yolcu.dng.dng[/QUOTE]
Bu senenin dibinden al 1.5 yıl para kazan öğren buı işleri.
O zamanda şamar yiycen tıpkı altın gibi.
Jelibon.
[quote=jelibon;254945]Bu senenin dibinden al 1.5 yıl para kazan öğren buı işleri.
O zamanda şamar yiycen tıpkı altın gibi.
Jelibon.[/quote]haa haaaaaaaaa.dng.dngbak ögren.dng.dng[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=328110&resize_x=600[/IMG]
[quote=Strategist;254937]Patro MFI coşup da CMF güdük kalınca ne oluyo demiştin... üvvvv...[/quote]
CMF nin bir tarafi şişiydi:::
[QUOTE=kayahan;254946]haa haaaaaaaaa.dng.dngbak ögren.dng.dng[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=328110&resize_x=600[/IMG][/QUOTE]
Anlat bakalım ne çıkar bundan.
Hangi zamanı hangi hareketi tutuyor bunun.
O öncüdür.
Onla Sp işlem olmaz. Aylar fark var.
Jelibon.
[quote=EKONOMİST;254801]bugün dikkatli olmak lazım...sp500 1100 test ebilir,hafta sonu g-20 toplantısından neler cıkacagı takıp edilecektir.spot piyasada hacim cok düşük bu kademelerdekı derınlıği azaltıyor buda hareketlerın daha sert olmasını beraberınde getırecektır dıkkat.....70.900 takip edilmelı burası onemlı[/quote]
evet suan sp500 1100 test ediyor.....burayı sımdılık kıracagını sanmıyorum 1090 altı satısları hızlandıracaktır...sabaha cok var sabah ola hayır ola parıte 1.235 aşagı kırdı sımdı 1.226 larda geziniyor yarın 70.900 ün test edılebilir ama sabaha çok var ....bekleyıp görecez...yatırım tavsıyesı degıldır
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=328142&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=kayahan;254940]dow un ve sp-500 un işi bitikkkkkkk:dü::dü::dü:.dng.dng.dng[/QUOTE]
Bide sana birşey diyecem.
Ben 1130 da tepe diyom.
sen 1098 de bunu yazıyon.
Niye orda önce yazmıyon.
Çünkü bi mok bilmiyon.
Ha doğru sen 1040 da crash diyodun.
90 puan arttı 90.
Jelibonç.
Ben bile karamsar olmaya başladım.
Anlaşılan piyasalar, rating kuruluşları filan hafif öksüren nezlesi olan hastaya aids li muamelesi yapıyo, kaçışıyo.
E adam yaşacaksada zaten yaşayamaz.
Bu yüzden ülkeler kalkınmıyo borsalar gelişmiyo zaten :)
Neyse direnişe devam 1-2 cephe daha var yarın görücez bakalım kırılacak mı yoksa püskürtecek mi.
Uzun süredir üçgen fiyatın girdiği yönde kırılır muhabbeti açmamışım... Favori formasyonumdur halbuki....
[quote=jelibon;254953]Bide sana birşey diyecem.
Ben 1130 da tepe diyom.
sen 1098 de bunu yazıyon.
Niye orda önce yazmıyon.
Çünkü bi mok bilmiyon.
Ha doğru sen 1040 da crash diyodun.
90 puan arttı 90.
Jelibonç.[/quote] ölu kedi bir zıplar 2 zıplar 3 zıplar. çunku kerizleri tavlamak zorundadır. malları verecek kerizlere başka yolu yokkkk.
çekirge olmayacan.dng.dng
borsalardan uzak duracan.boks. parite ye bakacan.dng.dng
buyuk resimde borsalarda crashhh kaçınılmaz.:dü::dü:
Ula bu Y.Doç.Dr. Maya ARAKON kim olaki..daha gecen haftaya kadar adi duyulmamis bir insandı. Şimdi her akşam 2 kanalda canlı yayında..torpil kuvvetli herhalde ..
[QUOTE=kayahan;254957]ölu kedi bir zıplar 2 zıplar 3 zıplar. çunku kerizleri tavlamak zorundadır. malları verecek kerizlere başka yolu yokkkk.
çekirge olmayacan.dng.dng
borsalardan uzak duracan.boks. parite ye bakacan.dng.dng
buyuk resimde borsalarda crashhh kaçınılmaz.:dü::dü:[/QUOTE]
Şu crashı iyiki bir öğrenmişsin be kardeşim niye satmadın 14000 dowdan.
Parite en kolayı zaten al raporları long short ol. Çoğunluğun yanında ol.
Sende bilmediğin için onu yapıyon zaten.
Bırak dowu sp yi bana.
Ben sana ne zaman teper ne zaman çöker hepsini söylerim önceden.
Bak o çöküşçü Elliotçu kralları hiçbir hareketi hiçbir zamanı tutturamadı.
Onlarda senin yaptığını yapıyor. Çökecek çökecek.
Çökecek evet 2016 da dipleyecek. Belkide bu yıl, seneye dipleyip çökmeyecek.
Ama şu an 2010 dayız.
Sen 3 yıl önce başlamış belkide 10 yıl önce başlamış bir hareketi 1 günde bitirmeye kalkıyon yok öyle yağma 6 yıl daha var. Bunu anlayamadığın için borsa nedir hiçbir zaman anlayamayacaksın.
Jelibon.
[quote=Astatin;254958]Ula bu Y.Doç.Dr. Maya ARAKON kim olaki..daha gecen haftaya kadar adi duyulmamis bir insandı. Şimdi her akşam 2 kanalda canlı yayında..torpil kuvvetli herhalde ..[/quote]
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_z_WVa7llt10/S6qogCWW51I/AAAAAAAABO8/wRjfRjGhoyA/s1600/%C3%BC%C3%A7+maymun+3.jpg[/IMG]
Bilmiyorum
Görmedim
Duymadım
[quote=Astatin;254935]10408 altında kreşşşşşş
[IMG]http://i47.tinypic.com/2ew175y.png[/IMG][/quote]
Reloaded..haykenmayken kizardi...ehuehue..yukseliş bandının altında kapattık..şık oldu
[IMG]http://i46.tinypic.com/331gaxg.png[/IMG]
[quote=GATE;253832]KISA pozısyonlarla devam.
Yukarıdakı stratejım aynen gecerlıdır.
Kısa sure ıcınde 69.800-70.200 sevıyesının gorulmesını beklıyorum.
Keyıflı hafta sonları dılerım[/quote]
Merhabalar;
Islerım sebebıyle sehır dısında ıdım.
Pozısyonumu hıc bozmadım beklentım ve stratejım devam edıyor.
Herkese bol kazanclar...
65 .000 lerden 73.000 lere gelen bır endeks::::: global pıyasaların artısına parelel bızde yuzde 10 un uzerınde pırım .......bıraz kar satısı gelecektır ama benım dusuncem fed faiz arttırımı yapmadıgı sürece borsalarda ayı piyasası bana göre çok zor....
Madem fibo amcaya harikasın dedik nasıl .38' e geri çekildi görelim.
Şimdi,
Burda 1088-1090 arası çok kritik.
Burada iki sayımdan birine çıkacak.
(bakın burada ben öncesinde oluşabilecek alçalan tepeden bahsetmiyorum)
İlk ve bana göre alternatiften gidersek bu fibo oranları çalışmalı.
Bana göre ise tepeleri alçaltıp sonuçta 1088-1090'ı kıracağız ve 1060'ı kırınca ayı oğlu ayılaşacağız.
Alternatife gidersede şaşırmam, onun için ikiside yazıyor.
Jelibon.
piyasaların üstadlarını bu gece uyku tutmamış anlaşılan
demekki piyasa da sular kaynama noktasına gelmiş
bizde üstadların yorumlarından faydalanıyoruz emeklerine sağlık
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 23 Haziran Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER GfK Tüketici Güven Anketi (Q1) 9:00 3.3 3.5 Düşük[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] JPY Merkez Bankası Başkanı-Masaaki Shirakawa'nın Konuşması (Tokyo) 9:30 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER PMI İmalat Endeksi (Haz) 10:30 58 58.4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR PMI Hizmet Endeksi (Haz) 11:00 55.9 56.2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR PMI İmalat Endeksi (Haz) 11:00 55.3 55.8 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Bankalar Birliği Konut Kredileri (May) 11:30 36000 35729 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP CBI Perakende Ticaret Endeksi (Haz) 13:00 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD Yeni Konut Satışları (May) 17:00 430K 504K Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD DOE ABD Ham Petrol Stokları (18 Haz) 17:30 1690K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="red"] USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/COLOR] [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B][U][COLOR="Blue"]Bazı Bilançolar[/COLOR] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nike (NKE) 1.05$ (Kapanış sonrası)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine 11.209 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Sp.
Dirençler 1101, 1107, 1115, 1132.
Destekler (1088-1090 EL KRİTİKO), 1082, 1077.
Orta vade indikatör dün kapanışı itibarıyla Sp flate, Nasd** Sata çıktı. Nasd** 2300-2350 yi geçemiyor.
Tekrar al gelmeden longdan uzak dururum.
Dikkat no kısa vade, yes orta uzun vade.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;254653]Dünkü minumum hedefe değiş ve dönüş gününden sonra bugün 1107 önemli olacak. Altında ise 1090.
1107 altında short olunmalı.
İstenilen kapanış 1120-1125 ve 10450-10500 arasında yapılamadığı görülüyor.
Yukarısı için buralarda kapanmalı.
Altın büyük satış yedi, tvde tüm gün emtia propagandası yapılınca. En son mala acemileri bindirdiler.
1233 atlında dikkatli olunmalı. Yükseleni aşağı kırar. 1225 altında kesinlikle long olunmamalıdır. 1210-1217 görür ilk etepta.
Ay sonuna yön arayacak, zaten artık 7-8 gün var. 1233 kırılırsa yön aşağı olacak.
1239-1241 ve 1242-1245 tepki longlarını veya elde kalanları satma yeri bugün.
Jelibon.[/QUOTE]
Altın yeni tepe yükseğinin ardından yukarı kopuş sinyali verdi. (geçen cuma)
(Bu tip yukarı kopuşlarda aynısı endeksdede oldu o gapli açılış günü trader'ın iki adet kuralı vardır. Bu konuya yer vermek istiyorum çünkü kopüş tuzağı nasıl kurulur bilinmeli.
Bu konu yükselen kanalın kırılması konusu. Kırar gibi yapıp terse dönme.
1. Kopuşdan ancak %2 yukarısı güvenli bölgedir. Yani kapanıştan %2 gapli kopuş geçmedikçe piyasada dönme ihtimali olur.
2. 2 gün yükselenin üstünde kapanış kuralı.
Altına devam edelim ilk satırdan.
Ne olduysa o an oldu?
Kopuşta tuzak yapıp alt kanal desteğine kadar düştü.
Dün burayı korudu.
Momentumlu düşüş aşağıya eğilim demek ancak tersine gün sayısı ne kadar azsada düşüşe sadece geri çekilme denilebilir.
1239-1242 direnç.
Geçilirse 1252 görülür.
Ya burda alçalan tepe yapacak ya 1252 geçilirse zirve tazeleyecek.
Altın için tarih 26 haziran ve ayrıca 4 temmuz. (4 temmuz tatil) (pazar bakarız artık ne olmuş.lelele)
Bu tarihler dipde olabilir tepede.
Jelibon.
Günayın
5 dk lık grafıklerd bolınger bandı 71.000 ne kadar genişledi,altında 70.800 kıtık seviye dün bahsettgım seviyeler yaklaşıyoruz 70.900 kısa teptı verebılır bakacaz görecez y.a.d
forumda neden kımse yazmıyor