cümleten iyi akşamlar,
Printable View
cümleten iyi akşamlar,
cümleten günaydınlar,
mb nin duruşu, moodys le cevaplanmış gözüküyor, bu aynı zamanda global ölçekte irlandanın durumuna da dengeleme maiyetinde,.....moodys hareketine shortta yakalandım malesef, parmaklarımın ucundan kaçtı, kıllandım ancak teknik prensip gereğide pozu değiştirmemiştim, şimdi 83075 üstünde kaldığı müddetçe dün gizli dengemizdi bu yönüm long olacak, geri gelişinde shortlarımı 600 seviyelerinden çıktım zararla, bu defa 550 ve 425 ten longa döndüm, 83075 aşağı geçilirse bu defa yine short olacam başaba noktam ise uzun yaptığım 425 tir, buradan flat olurum yine,
izleyelim bakalım,
bu arada foruma uzun süre bağlnamadım niyeki acaba,....
10 dak lıkta 550 tam olarak denge yön pozitif ancak dalgalanma henüz geçemediği için tekniğe şu anda fazla güvenemeyiz,
84225 günlük te ilk direnç, yukarı gidişleri uygun yerden short açarak değerlendirecem,....uygun yer 84225 üstü olarak durmakta,
tekrar 8xx seviyesinden flatım, aşağıdan teknik gereği uzun yazdım, dediğim gibi 84225 geçildiğinde short açarım gidişlerine bağlı olarak,
moodys türk ekonomisinin beklenmedik bir dayanıklılık gösterdiğini söylemiş, doğru söylemiş, hakkaten beklenmedik,.....
yani içeriye baktığınızda sığır bile yok ülkede!!!!!!, bu durumda büyük başarı geldiğimiz nokta, yani dışarıda kurlara bakıpta, kovboyun içinde bulunduğu açmaz gereği, uzun soluklu düşük kurların karşılığında dışarıdan alınan veya verilen parayı görece yüksek nüfusa iç talep karşılığında kredi olarak dağıtan bankacılık kesimi ve bunun bu kesimdeki şişme balnçosu, anacak hepsinden önemlisi siyasi coğrafya içinde bulunduğumuz, dünya güzeli hikayesi......türkiye bu dönemi çünkü 2003 te başlıyor, eveliyatı ise ta 1991 e gidiyor, çok daha iyi değerlendirebilirdi, başka işlere girdi, masaya iyi oturamadı, masada hep hastalığı!!! nüksetti, clinton şöle demişti başkan olark gelip deprem zede çocuğu kucağına aldığında, ''türkiye milenyumun ülkesi olacak'' peki dediler iyimi olacak kötümü, frene basarak şöle demişti bunu söyleyemem,....
10 lukta bir üçgen görüntü var, simetrik olanından,......
üçgenle birlikte 775 denge olamakta, yine 10 lukta 400 altında ''c'' kapanış olmadan zayıflamazlar bunu net söylemem gerekli, ilerleyen barlarda bu değişirse paylaşacam,....
zararı minimize ettim şu anda malsız ve çulsuzum, bu günde [B]dış müdehale[/B] ile karşılaştık py larımıza, sağlık olsun,......
yani bizi bize bıraksalar ağayı fena benzetecez bu da kesin, ......o zaman rakip global çöte, rakibimiz önemsiyoruz, hakkını yemeyelim bunların, .....
denge 800 den fiyatlar ise yengeç yapark üçgen alt çizgisine tutunarak ilerliyor,....
[quote=indregandi;295371]denge 800 den fiyatlar ise yengeç yapark üçgen alt çizgisine tutunarak ilerliyor,....[/quote]
alt çizgiye kafa atıyoruz bu defa,...