-
geçen sene akbank vob yarışması birincisi parayı 10'a katladı.. hemde 1 ayda... oysa borsa o dönemde sadece %20 arttı..
yani yollar mevcut... mayınlara basmadan ilerlemek mesele.. grafiklerin çoğu benzer zaten.. hiç indikatör bile bakmadan uzun vadeli trendler belli ediyor kendini.. sadece bunlara oynamak bile müthiş servet sahibi yapar adamı.. yılda 2-3 işlem sadece..
vob'u biraz gözümüzde büyütüyoruz zaman zaman...
-
[quote=halojen;214958]geçen sene akbank vob yarışması birincisi parayı 10'a katladı.. hemde 1 ayda... oysa borsa o dönemde sadece %20 arttı..
yani yollar mevcut... mayınlara basmadan ilerlemek mesele..[/quote]
sanalda takılınca ben de acayip para yapıyom ordan şortluyom burdan longluyom 1 ayda sıfırdan sabancı kadar para yapıyom.lelele emmeee gerçekte bazen diyom kendime sabancının tek oğlu olsaydım gene para yettiremezdim bu voba mübarek yuttukça yutuyo parayı :::.dng
-
[quote=sadberk22;214960]sanalda takılınca ben de acayip para yapıyom ordan şortluyom burdan longluyom 1 ayda sıfırdan sabancı kadar para yapıyom.lelele emmeee gerçekte bazen diyom kendime sabancının tek oğlu olsaydım gene para yettiremezdim bu voba mübarek yuttukça yutuyo parayı :::.dng[/quote]
kaybetme korkusu bir traderin en büyük düşmanı... hakkınız var.. :)
-
[quote=halojen;214958]geçen sene akbank vob yarışması birincisi parayı 10'a katladı.. hemde 1 ayda... oysa borsa o dönemde sadece %20 arttı..
yani yollar mevcut... mayınlara basmadan ilerlemek mesele.. grafiklerin çoğu benzer zaten.. hiç indikatör bile bakmadan uzun vadeli trendler belli ediyor kendini.. sadece bunlara oynamak bile müthiş servet sahibi yapar adamı.. [B]yılda 2-3 işlem sadece[/B]..
vob'u biraz gözümüzde büyütüyoruz zaman zaman...[/quote]
pozisyona girerken sabır, pozisyondan çıkarken sabır...
anahtar budur.
trade tarzınıza göre ilkini mi daha çok önemseyeceğinizi, ikincisini mi daha çok önemseyeceğinizi belirlediğiniz anda, kazanma kapısı açılır bence.
-
[quote=unlimitted;214966]pozisyona girerken sabır, pozisyondan çıkarken sabır...
anahtar budur.
trade tarzınıza göre ilkini mi daha çok önemseyeceğinizi, ikincisini mi daha çok önemseyeceğinizi belirlediğiniz anda, kazanma kapısı açılır bence.[/quote]
kesinlikle öyle... al..bekle.. sat..bekle..
dalgalar sabırlıysa bizde olmalıyız.. öğrenmeliyiz..
:)
-
Bozayı nerelerde onun son günüydü bugün ne olursa olsun pozisyonu kapatacağım diyordu
-
haftasonu sevdiğim bi büyüğümden güzel yine artık çok seveceğim bir söz duydum..bu sözü bana söyleyen kendisinin 50-55 yıldır bildiğini söyledi.ben de hemen başucuma not aldım..tam bizlik diye düşünüyorum..
para kaybetmek,hiçbişeydir..namus kaybetmek çokşeydir.
cesaretini kaybetmekse herşeydir..
-
foruma girişte sıkıntı var .. son poz 64,950 kısa .. 65,225 te istopum vardı sildim .. kısa devam şimdilik .. eksi kapanış bekliyorum ... trend bitti tahminimce .. slowtraderlık kolay değilmiş onu anladım ... bana göre değil ..
-
[quote=selçuklu;214973]foruma girişte sıkıntı var .. son poz 64,950 kısa .. 65,225 te istopum vardı sildim .. kısa devam şimdilik .. eksi kapanış bekliyorum ... trend bitti tahminimce .. slowtraderlık kolay değilmiş onu anladım ... bana göre değil ..[/quote]
DNS'lerini değiştirip tekrar girmeyi dene.
dün bütün gün girememiştim bu problemden dolayı.
-
[QUOTE=selçuklu;214973]foruma girişte sıkıntı var .. son poz 64,950 kısa .. 65,225 te istopum vardı sildim .. kısa devam şimdilik .. eksi kapanış bekliyorum ... trend bitti tahminimce .. slowtraderlık kolay değilmiş onu anladım ... bana göre değil ..[/QUOTE]
Selçuklu iyimisin sen? sorması ayıp eksi kapanışı vobdamı bekliyorsun yoksa yurtdışı eksi kaparmı demek istedin:)))
-
[QUOTE=bull market;214976]Selçuklu iyimisin sen? sorması ayıp eksi kapanışı vobdamı bekliyorsun yoksa yurtdışı eksi kaparmı demek istedin:)))[/QUOTE]
vob kapanış tahminim .. 62975 üvvv .. ehuehue :D:D
-
evet biraz satış gelebilir buralardan... tek hamlede 65.5 geçmesi güç.. işlem hacmi de düşük