60 lık bant drenci 69100 onun üzerine çıkmadan zor yükselir...
Printable View
60 lık bant drenci 69100 onun üzerine çıkmadan zor yükselir...
Bugün akşama EKSİ kapayacağız gibi hissetmeye başladım ::::::
[quote=a.kaya;244573]Bugün akşama EKSİ kapayacağız gibi hissetmeye başladım ::::::[/quote]
Temel içgüdümü...:..::..:
Long devam ediyorum daha benim hislerim yok hissiz bir adamım..
Dün akşam kapanıştada aşağıda daha ekmek var diyodun demekki hislerin yanıltıyor...
Dün shortta bekleseydin bugün moralmen çökecektin.... hahaaa
[QUOTE=Larossıan;244609]Long devam ediyorum daha benim hislerim yok hissiz bir adamım..[/QUOTE]
.brv.brv.brv
akşam ben çıkarken 65300 çalışıordu.. sabah 65225 gördü..
hadi gel gece pozu taşı...
:..::..:[quote=medet;244640]akşam ben çıkarken 65300 çalışıordu.. sabah 65225 gördü..
hadi gel gece pozu taşı...[/quote]
Yok en güzeli günlük stres yok bazen sabah ilk açılışta ufak darbe yesekte sonuçta karlı kapatıyoruz.:):)
Bak pela bizi sever 1500 verecek...
yok hiç acele etmicen çarpar.. gayet relax..
bakın zaman ilerledikce nasıl oturdu..
ben erken çıktığım için seans sonunu göremiorum.
görsem gece pozuda taşırım..
eminsem eğer ki...
[quote=Larossıan;244616]Dün akşam kapanıştada aşağıda daha ekmek var diyodun demekki hislerin yanıltıyor...
Dün shortta bekleseydin bugün moralmen çökecektin.... hahaaa[/quote]
:::::::::::: evet var ustad bu sadece bence düşüşün tepkisiydi bence ama ısrar yok sistem long dedi longdayız şimdilik :):) ama dediğin doğru bu piyasada gelde günlerce pozda bekle zor valla
FLAT yeter bugünlük bu kadar günlük satta onun için ani bir haber ya da şokla aşağıda salabilirler , bu kadar yeter bugünlük daha gideblir elbette ama bana bu kadar yeter diyorum.65950 sinyal 66875 flat aslında 60 lıkda yeni sinyal geliyordu ama yoruldum yemek yiyeyim biraz yahu :):..: