adamlar tam bir kumarbaz olmuslar 2000 puan karla flat a gectim poz falanda acmam artık, temmuz sonuna kadar long tasuyacaktım ama gunluk takılmakdan baska hiç bişey yapmam artık bunlara, ne yone gidersen git hergun kıl koparacam senden pala :))
Printable View
adamlar tam bir kumarbaz olmuslar 2000 puan karla flat a gectim poz falanda acmam artık, temmuz sonuna kadar long tasuyacaktım ama gunluk takılmakdan baska hiç bişey yapmam artık bunlara, ne yone gidersen git hergun kıl koparacam senden pala :))
[QUOTE=cozbek83;361819]Bu arada bizim sıpa 36. haftaya girdi, erken doğum riskinden kurtulduk, tetikte olduğum için bugünden itibaren pek yararlanamıyacaez forumdan,
ilk bebek olunca insan acayip oliii :)
Bebek için altın falan yollamayın,
Ama güzel bir sistem yollarsanız çok makbule geçer :)[/QUOTE]
hayırlı,uğurlu olsun patron.
perşembe günüde bizimkisi geliyor nasipse +.
Allah analı babalı büyütsün arkadaşlar....
al bendende o kadar :)
[quote=nedim972;361939]Allah analı babalı büyütsün arkadaşlar....[/quote]
hayırlı olsun ve Allah analı babalı ve hatta bol kardeşli :) büyütsün cözbek patron.... ha bir de Allah VOB a bulaştırmasın... :)
tatar ve çözbek,
Allah analı babalı büyütsün,:)
vobda terse düşürmesin,:::
trendi çok ossun..:::;)
[QUOTE=cozbek83;361819]Bu arada bizim sıpa 36. haftaya girdi, erken doğum riskinden kurtulduk, tetikte olduğum için bugünden itibaren pek yararlanamıyacaez forumdan,
ilk bebek olunca insan acayip oliii :)
Bebek için altın falan yollamayın,
Ama güzel bir sistem yollarsanız çok makbule geçer :)[/QUOTE]
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
[QUOTE=The Tatar;361935]hayırlı,uğurlu olsun patron.
perşembe günüde bizimkisi geliyor nasipse +.[/QUOTE]
Tatar patron
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah
[quote=saraylı;361840]kd= 73.650
oldu..:)[/quote]
[quote=saraylı;361909]kd aynı...
geceye uzun girecem herhalde...:)[/quote]
kd aynı..
uzun devam ediyorum,kd yi yukarı çekerse iyi olur,muhtemel aşağı dönmede karla çıkarım hiç değilse...:::
:)
[quote=saraylı;361957]kd aynı..
uzun devam ediyorum,kd yi yukarı çekerse iyi olur,muhtemel aşağı dönmede karla çıkarım hiç değilse...:::
:)[/quote]
abi kd yi şartlı emir stobu olarak mı kullanıyorsunuz yoksa bar kapanışı 5 10 15 gibi bekliyormuusnuz ?
[quote=Se_M;361958]abi kd yi şartlı emir stobu olarak mı kullanıyorsunuz yoksa bar kapanışı 5 10 15 gibi bekliyormuusnuz ?[/quote]
bazen önceden şartlı emir giriyorum,bazen de bar kapanışı bekliyorum...bu sistem biraz esnek yani...
tg ler de önemli sadece kd değil...
:)))