unli hocam sanırım bu düşüşte kesinlikle oanysızdı zaten düşmedik ki daha demi ::: şöyle kallavi bi günde 2000-3000 puanlık düşüşler ne zaman göreceğiz acaba
Printable View
unli hocam sanırım bu düşüşte kesinlikle oanysızdı zaten düşmedik ki daha demi ::: şöyle kallavi bi günde 2000-3000 puanlık düşüşler ne zaman göreceğiz acaba
[quote=eloy;297058]kulağı baya bi tersten göstermişiz desenize :)[/quote]
Yok patron seninkinin görüntü daha jan janlı... ama mutlak değer fonksiyonu mtx de var..yani daha az yorması açısından::::::
ooo dışardaydım astatron abey pozisyona bakmaya gerek varmı daha üwww geezelim kırlarda üwww selçuklu euro türküsü çığırsın üwww
[quote=seagate;297063]ooo dışardaydım astatron abey pozisyona bakmaya gerek varmı daha üwww geezelim kırlarda üwww selçuklu euro türküsü çığırsın üwww[/quote]
ben sabahki kadar müsterih değilim memü..sabah 300 400 yukardan açıp öyle basalardı çok şık olacaktı amma şu an müsterihlik derecem düştü
[quote=Strategist;297049]Böyle kasacağına PROC kullansaydın ya üstat.. :)))
Mesela PROC(3) = Son 3 bardaki yüzdesel değişim
Ya da bir indikatör için hesaplatmak istersen:
ROC(mov(c,10,e),15,%) = 10 'luk hareketli ortalamanın son 15 bardaki yüzdesel değişimi[/quote]
hocam inceledim dediğin indikatoru, fakat onda degısımler eksı hal alıyor. ben mutlak deger ıcıne almaya calıstım kendımce.
cunku sonrasında olusturdugum ındıkator degerlerının son bır yılda ortalama ne degerde oldugunu hesaplamaya calıstım. senın dedıgın ındıkatorde bu sıfıra yakın cıkar oysa kı gunluk degısımlerın ortalaması son 1 yılda yuzde 1,5 cıvarındadır mesela..
[IMG]http://i51.tinypic.com/2rc4chi.png[/IMG]
[quote=Astatin;297065]ben sabahki kadar müsterih değilim memü..sabah 300 400 yukardan açıp öyle basalardı çok şık olacaktı amma şu an müsterihlik derecem düştü[/quote]
veri felanda var abi çok çalkantı olması lazım üwww
veri kötü gelecek görüşü hakim piyasada havadan öyle kokladım üwww
300 ü kaldırammı :D:D
aha yazar yazmaz pala okudu :D:D
Referandum sonrası görüntü bu..Hep bir önceki tepeyi destek yaparak gitmiş..Düşüş onayı 84.200 ün aşağı geçilmesiyle gelecektir bu görüntüye göre...
[IMG]http://666kb.com/i/bnc2j4qb2x6cj6bpu.gif[/IMG]
[quote=seagate;297071]veri felanda var abi çok çalkantı olması lazım üwww
veri kötü gelecek görüşü hakim piyasada havadan öyle kokladım üwww[/quote]
MEMÜ bak yazıyorumm buraya..İyi gelmesi muhtemel son veriler bu dönem bazı şirket bilançoları..Sonrasında ABD de veriler rezil gelecek bak yazdım buraya...HA VOB orayı takip eder mi, bence eskisi kadar poz ayrışmaz ve eder...dayming muhim dayming
[quote=a.kaya;297057]Unli hocam bu işe çok kızmış sende karşıt yazıyosun bide boykot kararı almış üstüne fazla gitme derim bence ;)[/quote]
benim kızdığım karar, astetom değil. astet ile daha önce de karşıt fikirlerde olduğumuz çoktur. ama tartışırken amacın fikir alışverişi olduğunu ikimiz de bugüne kadar unutmadığımız için gayet verimlidir tartışmalar. en azından benim için öyle.
astetom'un bu kararla ilgili yorumuna kesinlikle sevgili bien'in verdiği tepkiyi verdim. gerçekten çok şaşırtıcıydı benim için.
burada bu kararın bir taraftan kamu yararı için alındığı söyleniyor.
diğer tarafta ise madur olduğunu söyleyen bir kesim var.
dün radyodan duydum. milletvekillerine trafik cezası kesilemeyecek, kesen trafik polisi olursa ceza onun maaşından alınacak diye.
verilmiş her kararın altında en basit tabirle saflık ölçüsünde kamu yararının gözetildiği gibi bir mantık gözetilirse, erki elinde bulunduranların insan olduğu unutulur ve sonuç dönülmez akşamın ufkunda ortaya çıkar.
[quote=Astatin;297061]Yok patron seninkinin görüntü daha jan janlı... ama mutlak değer fonksiyonu mtx de var..yani daha az yorması açısından::::::[/quote]
ustad ben abs yi bi tek arabadan bilirdim diycem iğrenç bi espri olacak ama dedim bile.
cok saolun bilgiler için asti ve strategist patronajlar :)