-
if((((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100)<0,(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*-100),(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100))
bu indikatöru ben yazdım, gunluk yuzde kac degısım olmus onu hesaplıyor. kuzu nun ayrılıgı 6. ayın basına denk gelıyor bakın o gunden berı yuzde 2 yı asan kac gun var, bır de oncesını.
trende ters gıden, stop yapmayan adam olacak ki trend olsun,
bilemedik kıymetini , bilemedik, üwwww..
-
[quote=perfectt;297042]garantiyi 8 desteğine oturturlar inşallah veriden önce[/quote]
derinlikte kalktı diye yüklü satış yaptımda :) :)
-
Lem çok iş var bugün yaw.. Şöle bi masama oturup piyasalara baktım da... Akşamki veri manyak pozitif geleceğim diye bağırıyo sanki... :))) Ama bununla birlikte geceye short gir sinyalleri alıyorum... Du bakalım, işleri erken toparlarsam öğleden sonra çarpılmaya gelirim... Size kolay gelsin... :..:
-
Açıkcası sabah fdow ve çin etkiisyle 300-400 artı gap yapıp oyle düşseydi daha emin olurdum düşüşten..amma şu an itibariyle müsterih değilim..ama şortum
-
[quote=eloy;297045]if((((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100)<0,(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*-100),(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100))
bu indikatöru ben yazdım, gunluk yuzde kac degısım olmus onu hesaplıyor. kuzu nun ayrılıgı 6. ayın basına denk gelıyor bakın o gunden berı yuzde 2 yı asan kac gun var, bır de oncesını.
bilemedik kıymetini , bilemedik, üwwww..[/quote]
Böyle kasacağına PROC kullansaydın ya üstat.. :)))
Mesela PROC(3) = Son 3 bardaki yüzdesel değişim
Ya da bir indikatör için hesaplatmak istersen:
ROC(mov(c,10,e),15,%) = 10 'luk hareketli ortalamanın son 15 bardaki yüzdesel değişimi
-
[quote=Astatin;297048]Açıkcası sabah fdow ve çin etkiisyle 300-400 artı gap yapıp oyle düşseydi daha emin olurdum düşüşten..amma şu an itibariyle müsterih değilim..ama şortum[/quote]
Hava ralli topluyor patron... Trende ters poz açmamak için kurduğum mekanizma şu an long'lamama izin vermiyor, bir izin verse basacam... Neyse işim çok ben gidiyom... :)))
-
[quote=eloy;297045]if((((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100)<0,(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*-100),(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100))
bilemedik kıymetini , bilemedik, üwwww..[/quote]
deloyloy bu makinanı daha az yorar..üwww
ABS(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100)
-
bu mondiyod .. eurusd için .. 1,39 kırıldı aşağıya ... owwwwwwwwwwwwww ... mondiyo .....
-
[quote=Strategist;297049]Böyle kasacağına PROC kullansaydın ya üstat.. :)))
Mesela PROC(3) = Son 3 bardaki yüzdesel değişim
Ya da bir indikatör için hesaplatmak istersen:
ROC(mov(c,10,e),15,%) = 10 'luk hareketli ortalamanın son 15 bardaki yüzdesel değişimi[/quote]
bilsem kullanmaz mıyım ustad:)
-
[quote=Astatin;297043]:D:D:Dah kayabos ahh.karıştırdın ortalığı..kızan kaçan kuçan yok...[/quote]
Unli hocam bu işe çok kızmış sende karşıt yazıyosun bide boykot kararı almış üstüne fazla gitme derim bence ;)
-
[quote=Astatin;297052]deloyloy bu makinanı daha az yorar..üwww
ABS(((c-ref(c,-1))/ref(c,-1))*100)[/quote]
kulağı baya bi tersten göstermişiz desenize :)
-
83500 kırılmadan şelale kapıdan girmez..üühühüh..amma kırarsada bu NUNUlarla birlikde siper olur
[IMG]http://i52.tinypic.com/mv5bns.png[/IMG]