-
[quote=indregandi;294762]en son astatin, sazanın orada okey verince denedim ve hapı 2.7.3 ile yuttum, mtx aradım 2.7.4 çıkardık dediler yetmezmiş gibi, 3 saattir uğraşıyorum, artık kafayı yiyecem kendi tanımladığım indikler çalışmıyor, hocaya gidip kurşun döktürecem, pc çökmelerindem sonra bu da tuz biber oldu, sorun şu kendi tanımladığınız bir indikatörünüz var ve seans esnasında bunu atıyorum parametre 5 le takip ediyorsunuz, ağanın kıvrak hareketleri nedeniyle ince yapıyorsunuz indiğin üzerine tıklayıp yeni değerinizi girdiğinizde o değer le artık izliyordunuz, şimdi bu olmuyor veya indiğinizin förmül parametresi, 1-50 arsında siz bunu 55 yaptınız py öyle istiyor, 50 sınırını geçtiğinden uyarı gelecek, browserden 50 yapıp girin, sonra indik data penceresine girdikten sonra üstüne tklayıp bu defa kaydet dediniz 55 olması lazım olmuyor, banane diyor, bunlar 3 saat öncesine kadar normaldi ama şimdi benim için büyük sorun ve çok üzgünüm,....[/quote]
enorton hayata döndürdü, onun hot file zipi ile yırttık paçayı, şimdi sayfaları yeniden yükleyeceğiz iş bitecek artık, çok sağol emortim,...
-
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvüüüüüüüvvvvvvvvvvvvvvvvvv,
çok feci bişidi,.....elleşmeyin sakın, 2.6.9 eskiden devam,
-
üwwww İndi abi, üwwwww uçurumun kenarından döndüm sayende abi.
Aylak kalan bakkal, taşş.....larını tartarmış hesabı. Beni de akşam akşam şeytan dürttü yeni versiyonu yüklerken de foruma bakayım dedim. Baktım heryerde yazılarınız var, hayra alamet değil dedim. Download anında iptal ettim. yoksa şeytan dütecekti demekki üwwwww
Çünkü, ben de sizin gibi kendi indiklerimle hareket ediyorum. Hiç çekemem şimdi böyle bir sorunu. Şeytan sahaya inmiş İndi abi dikkatli olalım üwwww....
-
Üvvv.... Bu şortları Pazt öğleden önce kapar abbas... bu endeks ekim sonunda 75ooo görür... Üvv...
Ya Allahını seven makrodan anlayan varsa söylesin bu kriz bitti mi yoksa 1ooo yıl daha sürecek mi :) ?
-
[quote=babazulu;294779]kriz bitti mi yoksa 1ooo yıl daha sürecek mi :) ?[/quote]
zuzu buba kriz mi? pela duymasın heh heh:::
-
[quote=ordi;294774]üwwww İndi abi, üwwwww uçurumun kenarından döndüm sayende abi.
Aylak kalan bakkal, taşş.....larını tartarmış hesabı. Beni de akşam akşam şeytan dürttü yeni versiyonu yüklerken de foruma bakayım dedim. Baktım heryerde yazılarınız var, hayra alamet değil dedim. Download anında iptal ettim. yoksa şeytan dütecekti demekki üwwwww
Çünkü, ben de sizin gibi kendi indiklerimle hareket ediyorum. Hiç çekemem şimdi böyle bir sorunu. Şeytan sahaya inmiş İndi abi dikkatli olalım üwwww....[/quote]
direkten döndük ordi, hatayı şurada yaptım, aslında normal kulalandığın şu anki proğramı, mtx 1 kodlasa idim, o öyle kalacaktı, sonra diğerini indrecektim, deneyecektim baktım sorun var yallah, mevcuda devam,....öyle denenebilir aslında, çünkü indiklerde birinden diğerine hem form açısından, hem mantık açısından, hemde imalat aç.ısından fark yapar, benimkilerde yaşananı bir başkası yaşamayabilir, ama emniyet alınırsa hiçi yaşanmaz sonuçta, bu önemli hem uyarıyım hemde yardım alıyım derken sayın enortonun önceki uyarısı ile ve verdiği linkle işi hallettim gani gani teşekkürler enortona,......brv
-
ayrıca kör kalmanın hiçde sırası deyildi,.....
-
[IMG]http://www.hurriyetusa.com/haberler_foto4/av_tufegi.jpg[/IMG]
İndregandi baba konumu kirletme deyip çifteyi suratıma çevirmişken çekilmiş sanırım foto...
[COLOR=black][URL="http://www.filmsehri.net/borsa-para-asla-uyumaz-film-izle-fragman.html"]BORSA / Para asla uyumaz filmi yeni vizyona girdi...[/URL][/COLOR]
-
[LEFT][COLOR=black]Ergun Tortum'un ekoseans sitesinden anlmaya değer haftalık yorum... [/COLOR][/LEFT]
[LEFT][COLOR=black]Bu tespitler neticesinde ;[/COLOR]
[COLOR=black]a) DOW ; 10 500 aşağısına gelmeksizin, bu seviyeyi 2011 ilk yarısına kadar destek haline getirmek üzere önce 11 000 ve ardından da 11 500 üzerine yerleşerek 12 500 e kadar devam edecek bir yükseliş trendini başlatmıştır...[/COLOR]
[COLOR=black]Geçtiğimiz hafta ilk 11 000 denemesini yapan DOW ; 2. bir denemeyi bu hafta yapmak üzere 11 bin üzerini test edip, bu kez 10 850 / 950 bölgesini destek yaparak 11 250 - 11 300 e kadar kısa vade için de bir atak yaşayacağı kanaatindeyim...[/COLOR]
[COLOR=black]b) Yurtdışında ki bu olumluluk ve daha da bollaşacak para, siyasi beklentilerin devam etmesi gereği endeks yüklelişte hız kesebilir ama gerileme oldukça sınırlı olur...!!![/COLOR]
[COLOR=black]DOW da ki olumlu seyre yeteri kadar katılmayarak, negatif bir ayrışma görebiliriz ama endeksin 63 000 aşağısına gelmesni kısa vade için beklemiyorum...[/COLOR]
[COLOR=black]c) 66 000 den 64 750 ye kadar bir gerileme yaşayan endeks ; haftanın ilk günlerinde 11 000 e yönelmek arzusunu gösterebilecek DOW etkisi ile bir kez daha 65 000 üzerini test edebilir, ancak 65 000 - 66 000 bölgesinin kısa bir süre için tahliye kanalı özelliğinde olacağını, alınmış yüklü pozisyonlardan bir miktar hafifleyerek yeni alım için SAT - AL Stratejisinin uygulanmak isteneceği görüşündeyim...[/COLOR]
[COLOR=black]d) Endeks ; önce 64 200 - 300 e kadar gerileyip buradan veya direkt olarak 65 000 atağını tekrarlayabilir ama sonrasında 63 000 e kadar gerilemek zorunda kalabilir...!!![/COLOR][/LEFT]
-
günaydınlar,
82450, önemli, karar yeresini oluşturuyor, iki seçenek var buranın hızlı satılması ve sonrasında alınması,
82450 den tepki konulması,
bunların ikiside seyri etkiler, birincisi hızlı olur, paldır küldür, allah ne verdiyse, [B]80550[/B] ye kadar,
ikincisi ise psikolojiye oynar böyle dağıtır, buradan destek atar, döner onu kırmaya çalışır, gider yukarıyı dener, sonu ise belli olamaz,...çünkü oyalanma vardır,
yön ise aşağı bakıyor ancak henüz günlükte sistemler satışa girmediler,....
-
günlükte 450, 10 lukta 425,....bu araya sıkıştık, son durumda 10 lukta tepkideyiz, pozitife dönmek için şu anki barda 825 üstü ''C'' gerekli, öte yandan 425 altı ''C'' ve yahut 825 kadar ki ''C'' ler henüz negatif py yi devam ettiriyor,
genel; dış py lerde geçici satan ağalar, gelişmekte olanlarda ise mallarını tutuyor, 8.01 gösterge faiz bunu destekliyor,.......
-
pozitif py 10 lukta 725 ''c'' oldu, önceki 825 ti, baskı devam ediyor, alt değişmedi 425 ten devam, günlük 450 de,