[QUOTE=jelibon;86033]kan, şiddet, öfke, panik, tecavüz, cinnet, minnet, Kayahan, jelibon.
herşey var.
sevgiler.[/QUOTE]
seni hiç bu kadar sadist ruhlu görmemiştim jelibon:))
Printable View
[QUOTE=jelibon;86033]kan, şiddet, öfke, panik, tecavüz, cinnet, minnet, Kayahan, jelibon.
herşey var.
sevgiler.[/QUOTE]
seni hiç bu kadar sadist ruhlu görmemiştim jelibon:))
daha long olmam bugün
sistem sinyali gelirse ayrı.
Diğer forumda 33900 den beri bekleyen var hatta 35000 den bizzat gözümüzün önünde longlayanlar var.Hala da bekliyorlar.Trendde pozisyonda beklemek güzeldir ama ya yanlış yönde isek trendde.O zaman silinmek en çok 1 haftayı buluyor.Stoplossssssss uygulamak buradaen büyük erdemdir.Herkes ben nasıl yanılırım piyasa yanılmalı diye düşünüyor ama piyasa affetmez.
herşey var.
sevgiler.[/QUOTE]
Bakalım frenleri nerede tutacak :..: .brv
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=9ct5ufqqvb0yt2519q9y.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/9ct5ufqqvb0yt2519q9y.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=jerfin;86036]seni hiç bu kadar sadist ruhlu görmemiştim jelibon:))[/QUOTE]
dowun bu günlerinde en sadist benim.:..:
Hergün aynı filmi izliyoruz, değişik film izlediğimizde trendin yönü değişmiş demek olur, işte tamda bunu söylerken, benim uzunda gecelemeye başlamam için gereken şartı da buldum diyorum, saygılar...
jelibon aga kapitalizm bu gecemi :)
[QUOTE=Vob Trader;86042]jelibon aga kapitalizm bu gecemi :)[/QUOTE]
no comment.
[quote=Vob Trader;86042]jelibon aga kapitalizm bu gecemi :)[/quote]
valla vobum treydırım, kapitalizmin gecesi gündüzü yok...24 saat kapitalizm yapıyıorlar gördüğün gibi:D:D:D
[QUOTE=jelibon;86043]no comment.[/QUOTE]
diosun :)
[QUOTE=Vob Trader;86045]diosun :)[/QUOTE]
vob kapansın söz yazacam.
[QUOTE=Astatin;86044]valla vobum treydırım, kapitalizmin gecesi gündüzü yok...24 saat kapitalizm yapıyıorlar gördüğün gibi:D:D:D[/QUOTE]
abartmıorum 2 haftadır her geceye uzun giriyorum:) bu gece de sittin sene kısa girmem:) inandığım değerleri inançsız gösteremem :)