[quote=engin sözmen;346800]Üstad günaydın şimdilik bırakmaya niyeti yok gibi.[/quote]
benim de bırakmaya niyetim yok:)... birimiz çatlıycak ama kim...
79bin üzeri satış fırsatı..kafa yokki bunlarda..gelde gözüme gözüme çak diyor... hayret
Printable View
[quote=engin sözmen;346800]Üstad günaydın şimdilik bırakmaya niyeti yok gibi.[/quote]
benim de bırakmaya niyetim yok:)... birimiz çatlıycak ama kim...
79bin üzeri satış fırsatı..kafa yokki bunlarda..gelde gözüme gözüme çak diyor... hayret
milleti stop ettirip,belki de uzuna geçirip tekrar aşağı sürecek...şerefsiz...
sayın halojen 23 ünde bahsetmiş olduğunuz 60 lıktaki ayı kelebeğine teyit geldi mi?
[quote=bubico;346808]sayın halojen 23 ünde bahsetmiş olduğunuz 60 lıktaki ayı kelebeğine teyit geldi mi?[/quote]
evet herşey teyitli.. yeni tepe gelmemesi lazım bu saatten sonra
yinede aman stoplar sağlam olsun bunların sağı solu belli olmaz bi bakmışız 74000 olmadı 83000 artık bir iki iş günene kadar nereye savrulursa
bu döneme çok benzeyen bir hareket... :) hatta kopyası
sat sinyalinden sonra biraz sevindirmiş ve nasılda tekrar maliyete gelmiş fiyat..ama sonrasında gene bir önceki dibe kadar inmiş
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/25/2824.bmp[/IMG]
[quote=clark;346814]yinede aman stoplar sağlam olsun bunların sağı solu belli olmaz bi bakmışız 74000 olmadı 83000 artık bir iki iş günene kadar nereye savrulursa[/quote]
tabi abi bir yöne kopmak zorunda bu..tercihim aşağı ama tabi tahmin sonuçta..bi kesinlik yok..
kolay gelsin
[QUOTE=halojen;337706]trend takipçileri için şubat ayı şimdiye dek fazla kazançlı olmadı.. dün başlayan aşağı hareketin bunu telafi etmesi beklentimdir.. hızlı bir 3-4bin puanlık getiri mümkün ay sonuna dek[/QUOTE]
[QUOTE=clark;337748]bu sat sinyalindede 3-4 bin puan alamassak yavrucaklar aç kalacak :)[/QUOTE]
o zaman 80 lerden 70 li rakamlara hızlı bir düşüş olmuştu sıkışma şimdikiyle aynı tarzda sonuna yaklaşmıştı , şimdide bu son saatlik al sinyali iş yapmassa tekrar 77 lerden verecek bir sat sinyalinin getirisi güzel olacaktır.
saatliklerdeki en baba sistem bile son 6 sinyalinde -8000 yazmış insaf be pala sistemcileride yok etti
[quote=clark;346823]saatliklerdeki en baba sistem bile son 6 sinyalinde -8000 yazmış insaf be pala sistemcileride yok etti[/quote]
zor hakikatten..ama bu zorluk,düşüş trendinde olduğumuzla alakalı sanırım.. yukarı trendde verdiklerini geri topluyor..her zamanki işler..
son 15 gündür bende çok zorlanmaya başladım..tüm sinyaller feykli
Bunun belli bir çalışma prensibi var üstad yukarı feykleri yada aşağı feykleri itina ile hazırlıyor.Bugün için yukarı feyk düşüncesi şimdilik yok ama ilerleyen dakikalarda olurmu takip ediyorum.
vala bu kadar üstüste feykli sinyal ilk kez oluyor...iş zorlaştığına göre aşağı büyük bir marj olmalı... yukarı olsa böyle kasmazlar..hele bu seviyelerde..o zaman paşa paşa iner aşağı..aşağıda kasar..