Ula bu kare yat nereden çıkyo ya son günlerin moda kurumu geldi gene
benim sortları badem yapmasa bari.
Printable View
Ula bu kare yat nereden çıkyo ya son günlerin moda kurumu geldi gene
benim sortları badem yapmasa bari.
Vay be... Zaten kısa olmasam ne kısalırdım buradan be... Vay canına vayyy...
[quote=Strategist;286872]Vay be... Zaten kısa olmasam ne kısalırdım buradan be... Vay canına vayyy...[/quote]
Sen kısaysan, Pala doğru yöne gidiyo demek ki...boks.
yavızhan patron olsa .. 78 çanapğından bahsetmeden edemezdi bence .. ühühüüh
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/8191422c.png[/IMG]
bence siyaset tartışmak topiğin tadını bozabilir ... yinede siz bilirsiniz .... siyaset varsa ben yokum şahsen ...
[quote=oguzhan;286871]Ula bu kare yat nereden çıkyo ya son günlerin moda kurumu geldi gene
benim sortları badem yapmasa bari.[/quote]
patron kızma adamlara yaw..ne güzel alıyolar işte kare...ehehe..kçşemiz kare....vob tavan iki kere;)
[quote=selçuklu;286880]bence siyaset tartışmak topiğin tadını bozabilir ... yinede siz bilirsiniz .... siyaset varsa ben yokum şahsen ...[/quote]
He patron..PM ile de sana söylediğim gibi bozar...Vesile ile, akaya ya yanıtımı aklına ne gelirse topiğine taşıdım....teprik ederim:D
sen olmazsan olmaz patron..
[QUOTE=Astatin;286881]patron kızma adamlara yaw..ne güzel alıyolar işte kare...ehehe..kçşemiz kare....vob tavan iki kere;)[/QUOTE]
Nası kızmayayım patron ya bu kurum benim tersime geldimi ödüm patlıyor.
neyseki alımlarının devamı gelmedi.
patronlar..sanki futursuzca bi hareket olacak birden biri..beyle çat çat çat..ama ne tarafa acep
Bakalım Bugün Dow Kaç Açmayacak??
shortmu birdaha asla :D beyle soğudum pifffffffffff üffffffffff bunaldım ühühühühüüh
OBAMA, ALTYAPI YENILEMESINE YARDIMCI OLMAK ICIN PETROL VE GAZ FIRMALARININ VERGI INDIRIMINI KALDIRMAYI DUSUNUYOR
-MATRIKS-
enter-hasan