[QUOTE=padişah;361857]aracı kurum ihya oldu bugün:D:D[/QUOTE]
3 kazancın 2 si aracıya 1 i anca bize kalıyo zaten, aşağı yukarı oran bu bende:o üvvv
Printable View
[QUOTE=padişah;361857]aracı kurum ihya oldu bugün:D:D[/QUOTE]
3 kazancın 2 si aracıya 1 i anca bize kalıyo zaten, aşağı yukarı oran bu bende:o üvvv
[quote=bull market;361859]3 kazancın 2 si aracıya 1 i anca bize kalıyo zaten, aşağı yukarı oran bu bende:o üvvv[/quote]
ne diyorsun patron, bir gün 24000 kar ettim, 6500 civarı komisyon ödedim, en karlı günümdü...
[QUOTE=padişah;361860]ne diyorsun patron, bir gün 24000 kar ettim, 6500 civarı komisyon ödedim, en karlı günümdü...[/QUOTE]
Sen iyimişin padişahım, hangi teknikle yapıyon onu bizede öğret daa.lelele.lelele+.+.
[quote=bull market;361861]Sen iyimişin padişahım, hangi teknikle yapıyon onu bizede öğret daa.lelele.lelele+.+.[/quote]
Köpekbalığı tekniği::::::::::::::::::
Tamamen histemsel + sistemsel
[quote=cozbek83;361850]Hanslar yorgoyu falakaya yatıracaklar, sonra para verecekler :D[/quote]
:) Hansların daha vahşice planları vardır diye düşünüyorum.Para verdikten sonra da bırakmazlar :..:
[QUOTE=padişah;361862]Köpekbalığı tekniği::::::::::::::::::
Tamamen histemsel + sistemsel[/QUOTE]
Ufak at biraz, histemsel kazanacak adamın işi yok vobda:)))
akıllarınca yine benim longları kıstıracak bunlar:), ama bu sefer yemez, kapamıyom lem:)
[quote=bull market;361865]Ufak at biraz, histemsel kazanacak adamın işi yok vobda:)))[/quote]
öyle bir oluyor ki, teminatını iyi ayarla yeter.
abi şimdi be diyorumk iöyle hülülülü 6-7 kademeye verirken, pasifte bekleyen alıcıları kimseye gapırmamak için hülülülü aptı..sonra tahtada kalan pasiflerini geri aldı üsstte ve sonra verecek...
amma emin,mki lonk olan arkedaşta diyecektirki, ilk senastan kalan pasif kendi alımlarına verdi, panikleyip gelen satıcıları aldı ranacak..üühühü... strobaba strobab enrdesin baba..her yer kaos baba
[quote=Astatin;361868]abi şimdi be diyorumk iöyle hülülülü 6-7 kademeye verirken, pasifte bekleyen alıcıları kimseye gapırmamak için hülülülü aptı..sonra tahtada kalan pasiflerini geri aldı üsstte ve sonra verecek...
amma emin,mki lonk olan arkedaşta diyecektirki, ilk senastan kalan pasif kendi alımlarına verdi, panikleyip gelen satıcıları aldı ranacak..üühühü... strobaba strobab enrdesin baba..her yer kaos baba[/quote]
Aste baba, aste baba,
Avucum kaşınmaya başladı. "Indicator of [U]Rose[/U]" made the strong decision. Test yapiim barii.dng
[quote=Astatin;361868]abi şimdi be diyorumk iöyle hülülülü 6-7 kademeye verirken, pasifte bekleyen alıcıları kimseye gapırmamak için hülülülü aptı..sonra tahtada kalan pasiflerini geri aldı üsstte ve sonra verecek...
amma emin,mki lonk olan arkedaşta diyecektirki, ilk senastan kalan pasif kendi alımlarına verdi, panikleyip gelen satıcıları aldı ranacak..üühühü... strobaba strobab enrdesin baba..her yer kaos baba[/quote]
geceyi bekleyin
[quote=flexy;361872]geceyi bekleyin[/quote]
Hangi şovu yapıcen??.lelele
Solucanları bu vesileyle teprik ederim...