parite apex 1.3804 te şu anda, önceki 1.3802 idi, fake devam ediyor,...
Printable View
parite apex 1.3804 te şu anda, önceki 1.3802 idi, fake devam ediyor,...
parite önemli zira bir [B]sünger[/B] olark düşüşü dxy deki satış baskısını daha fazla yemiyor ve su bırakıyor anlamına gelecek, böyle bir durumda 1.3523 önemli olacak, çünkü üstünde yaylanacak, işte bu olursa bizde o arada short parası yaparız, olmasada canları sağolsun,
[quote=indregandi;294373]py yi 10 dk takip ediyorum, s kriter 225 te, üstü tepki demek, 225 altında ise ''c'' yapmalı takip eden barlarda,...[/quote]
''c''
Son iki dakika,..
1.3739 denge paritede, zaman 10 , son fakesi 13739 altında sonlanıyor ve düşüşe geçiyor
Bu paritenin sonu olur ve 1.3739 kalıcı olursa 82450 neden olmasın,....aktif tahvildede yükseliş almalıyız, işte bu buraya has durum,.......para girişinin devamını gösteriyor, bu yükselirse buraya para koyanlar ucuza niyetli
ler demktir,....faizde sonuçta dışı takip edr,....
Inanın pariteden daha fazla kazanırdık, bu vobu bırakacam bu gidişle, paritenin farkı şu indiklere güzel oturuyor,....
Diğer farkı ise şu, macro yapıyorsun bu tutuyor, ancak bunun düşüşüne burası uymayınca işte pariteyi tuttursan bile, buradan kazık yiyorsun, şimdi de burayı g-20 kontrolüne aldılar,.....iyice azıttılar, ben ta başından diyorum, gidin halklara para dağıtın bu en güzeli,
925 üstünü tepki kabul edeceğiz, 83100-175 duraklar,...
iyi seanslar,
benim ind. yatay devam. İnd. konumuna göre hala tepe gücünü koruyor.
pembe kanalın dışına bugün düşerek(satış yiyerek) ilk defa çıktık. Eğer, kapanış bu kanalın dışında olursa ayucuklar için sevindirici gelişme olur yoksa umut etmeye devam.
[IMG]http://ressim.net/a/upload/b36f164a.png[/IMG]
200 puvan kurtardım short devam,...[url]www.hepshort.com[/url]
Zaman 10, 83050 denge, 83025 altı zayıflık, ''c'',