-
[QUOTE=Astatin;251850]:D:Dsen yanlış anladın muradım... diyorum ki; misal sisteme uyacagim tuttu ve sinyal karlı çıktı...ve ben sistemden daha iyi bir yerden kapattım pozisyonu..o an aynada bir einstein göruyorum...yada saykota falan...histemli poz açıp onu da karla kapatık,, peee saaalakkk sistem ben senden daha iyiyim deme amacıyla yapılan her türlü harekete fantazi diyoruz.:D eyle deme bea..bazen tutuyo:..:[/QUOTE]
Sen de beni iyice sazan yaptın...yanlış anlamadım tabii ama fantazi deyince insanın aklı karışıyor...:..:
-
-
[quote=mur@t;251866]Sen de beni iyice [COLOR=red]sazan yaptın[/COLOR]...yanlış anlamadım tabii ama fantazi deyince insanın aklı karışıyor...:..:[/quote]
sen de beniüüü:D...SAZAN duymasın gelir şimdi ha..eeeyyy SAZAN geldiysen 3 kere masaya vur:::
-
piff Cemefe hizla gevsiir..üwww
-
[QUOTE=Astatin;251881]sen de beniüüü:D...SAZAN duymasın gelir şimdi ha..eeeyyy SAZAN geldiysen 3 kere masaya vur:::[/QUOTE]
Frekansların ne kadar tuttuğu tam bilinmediğinden bazen böyle oluyor, ne de olsa sanal alem :..:
-
-
Aha da dedim sana [email]mur@dım....ka[/email]ç
-
Asil nick'imi de-grade (aşağılayıcı, güçültücü) edici amaçlarla gullanmak ha !?!?!?!?@
Murat abimiz , büyüğümüz dedik. Saygı dedik.:mad:
Sen Asti güçüğümüzsün dedik, Sevgi dedik.:mad:
Heyhaaat, Hüsran. :(
:..: Bol Kazançlar :..:
-
unlu kardeş,
Senden bir ricam olcek,şimdi pozum short kene,bütün bakıtmalar,gösdertmeler long diyor, bende duygusal olarak longluyorum...poz short...
Piyasa düşmeye başlayınca üzülüyorum...:) bende okunacaklıkmı var,şayet varsa beni okurmusun....üüü
-
Benim sistem 16,45 sat verdi kısaldım.
-
ahada sistem sat firdi...250 pivan daha carpidl sistem gecmis olsun..üwww
-
benim sistemde 075 ten dediydi..
-
ü[url]www.herkesin[/url] sistem sat verdiyse, cuma günkü kapanışda yaptıkları türden bir şekil çekebilirler..dikkayttt
-
[quote=Astatin;251918]ü[URL="http://www.herkesin"]www.herkesin[/URL] sistem sat verdiyse, cuma günkü kapanışda yaptıkları türden bir şekil çekebilirler..dikkayttt[/quote]
Cumaya göre biraz zor bir yerdeyiz....
-
[quote=EMEKDAR;251926]Cumaya göre biraz zor bir yerdeyiz....[/quote]
biraz ama çok değil....üüüüüü nedense aklımda hep Saraylı-5 var:):) işin enter-hasan'ı endeksin günlük klasik TA sı da iyi duriii..hemite gayett..üwww
-
Tera sol kulvarda açık ara yaptı... Gökhan askerden mi döndü yoksa? :..:
-
69800 altı kalışlarda yarın falan 69300 lere gerileyebiliriz...bence...
-
[quote=Astatin;251928]biraz ama çok değil....üüüüüü nedense aklımda hep Saraylı-5 var:):) işin enter-hasan'ı endeksin günlük klasik TA sı da iyi duriii..hemite gayett..üwww[/quote]
İyiydi,bozmaya başladı...
-
[QUOTE=mur@t;251929]Tera sol kulvarda açık ara yaptı... Gökhan askerden mi döndü yoksa? :..:[/QUOTE]
mayısta bitirecekti,vukaatı olmadıysa...:..:
-
[quote=TIFIL;251914]benim sistemde 075 ten dediydi..[/quote]
aaaaaaaaaaa..ayboluyo ama...neden zamanında yazmıyorsun..ayrıca neden sisteminin formülünü açıkca paylaşmıyorsun..aaaaa...kötü niyetlisin sen...aslında ben sistem sinyallerinin yayınlanmasına karşıyım, herkesin formülünü bana vermesi taraftarıyım..en iyi formül bana verilmezse çıngar çıkarırım haaaaaaaa...:p:p:p:D:D
sevgiler TIFIL..:) bayıldığım avatar ve imzalardan bir çiftide seninki:rolleyes:
-
[quote=TIFIL;251936]mayısta bitirecekti,vukaatı olmadıysa...:..:[/quote]
2011 mayıs olsa gerek :..::..::..:
zaten kasımda gitmemiş miydi?
VOBIX bilir :D
-
[QUOTE=Astatin;251937]aaaaaaaaaaa..ayboluyo ama...neden zamanında yazmıyorsun..ayrıca neden sisteminin formülünü açıkca paylaşmıyorsun..aaaaa...kötü niyetlisin sen...aslında ben sistem sinyallerinin yayınlanmasına karşıyım, herkesin formülünü bana vermesi taraftarıyım..en iyi formül bana verilmezse çıngar çıkarırım haaaaaaaa...:p:p:p:D:D
sevgiler TIFIL..:) [COLOR="Red"]bayıldığım avatar ve imzalardan bir çiftide seninki[/COLOR]:rolleyes:[/QUOTE]
Sana katılıyorum Genetic...
-
grafikte görünen bölgede son çarpılmayla beraber sistem karı zifirlenmiş oldu hatta -100 pivan galiba..teprik ederim pala..trend artık robin
[IMG]http://i47.tinypic.com/v3zr4h.png[/IMG]
-
kısa dönem bildiğim kadarıyla
-
[quote=TÜRKOĞLU;251941]2011 mayıs olsa gerek :..::..::..:
zaten kasımda gitmemiş miydi?
VOBIX bilir :D[/quote]
PAMBIK,
Bi sayım pırtlatsana...5 parça olsun:)
-
[QUOTE=TIFIL;251950]kısa dönem bildiğim kadarıyla[/QUOTE]
Kısa dönem 10 Aralık'ta teslimdi, 15 Mayıs gibi terhis...Ama Gökhan kısa dönem mi bilmem...
-
Tom gazladı yine taktı peşine dünyayı...
Tekerin patlasın rallici Tom...
Nassdiynn yarılsın Tom....
-
Kökhan 234 ü batırıyormuş....
İzin kullanmazsa 4 şubat 2011 de bitiriyormuş...Uzun olanından...
-
sistem kısa kalacak..mecburen bende...bence..
-
[quote=sovalye;249931]plan gereği 68.400 den long oldum...
önceki pozisyon maliyet iyileştirmeyle 1500 puan civarı karda kapandı umarım bu sefer yukarı yönde büyük bir trend olur
herkese iyi akşamlar..[/quote]
Bugün de benim için ekrana bakılmaması gereken bir gündü.
ama kapanışta portföyün yarısını flatladım. yarın sabah saat 10-11
civarında flatladıklarımı longlayacağım
Z.İ.L.D.
iyi akşamlar
-
unlu kardeş,
Kesin kanaat getirdim,bende okunceklik var,seans bitmiş,ben hala tren geçecek diye bekliyorum...üüü
-
Cümleten iyi aksamlar geceye mecburen kısa
-
oy verin..vobandaşlık görevi
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5541"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5541[/COLOR][/URL]
-
[quote=GATE;251476]Merhabalar;
Bant aralıgında devam edıyoruz soz ettıgım nokta gecılemedı...
68.600 rakamı bundan sonra cok onemlı hale gelmıstır.
Altında 67.500 sevıyesıne kadar hareket gozlemlebılırız.
69.800 sevıyesı gecılene kadar UZUN;
68.600 sevıyesıne kırılınana kadar KISA pozısyon TRADE acısından bıle rısklıdır.
Zaten USTTE ve ALTTA ANA KISA VE UZUN NOKTALARIMI yazmıstım.
Hafta sonuna FLAT.
Iyı tatıller...[/quote]
Merhabalar;
69.800 sevıyesının gecılmesı ıle bırlıkte ; UZUN POZISYON aldım.
STOP-LOSS um yarın 69.400 SEVIYESININ asagı yonlu kırılmasıdır.
Endeks ıcın kısa vadede 56.800-57.100 sevıyesının gorulmesını beklıyorum.
Vadelı opsıyon ıcın ıse 71.200-600 aralıgının gorulebılecegını dusunuyorum.
Bu noktalara gelırsek UZUN pozısyonlarımı kapatacagım.
Ayrıca yasaklanan oyuncunun IMKB hacmı uzerındekı etkısı cok acık sekılde gozukmektedır.
Bu sebepten; bankaların MKK kayıt suresının de sanıyorum bu hafta dolacak olması; pıyasa uzerınde baskı olusturmaktadır. Bu baskının haftanın ıkıncı yarısından ıtıbaren kalkabılecegını de dusunuyorum..
Herkese bol kazanclar dılerım.
-
[quote=EMEKDAR;251904]unlu kardeş,
Senden bir ricam olcek,şimdi pozum short kene,bütün bakıtmalar,gösdertmeler long diyor, bende duygusal olarak longluyorum...poz short...
Piyasa düşmeye başlayınca üzülüyorum...:) bende okunacaklıkmı var,şayet varsa beni okurmusun....üüü[/quote]
abey o işlere astatin bakayo :::
-
[quote=unlimitted;251996]abey o işlere astatin bakayo :::[/quote]
Yok yok,Asti okuyor ama,el yazılarını okuyor,yazım stillerini okuyor,kriminal üzerine okuyor...delilden suçluya ulaşmak içün okuyor...:::
-
Moody's Yonanistan tahvil notunu 4 basmalık indirmiş...çöpe atmış...basından....
-
Batacaksa batsın şu yunanistan ama ha yeter artık. Moody's de öldürmüş resmen A3 ten BA1.
-
[quote=Kapcuruk;252009]Batacaksa batsın şu yunanistan ama ha yeter artık. Moody's de öldürmüş resmen A3 ten BA1.[/quote]
O kadar kolay değil...
Hocanın hutbede ayağı kaymış yuvarlanmış...
Cemaat sormuş hoca noldu,nedir bu gümbürtü..
Hoca yok bişe,fesim düştüde demiş..
Cemaat hoca fes o kadar ses çıkarırmı...
Hoca içinde bende vardım demiş...:::
-
[quote=Astatin;251954]PAMBIK,
Bi sayım pırtlatsana...5 parça olsun:)[/quote]
hergün bir mesaj at dedin bak bugünkü 2.mesajım bu %100 prim var mesajlarda :p
ben kontrat sayısını yükselttink fakat günlük ne düşerse alıp çıkıyorum.ama geceye poz yok.evvelden 20 kontratsa şimdi 40 kontrat ama gece hep FLAT.böyle kafa çok rahat.gece dow takla atmış üçlü salto yapmış falan sorun teşkil etmiyor :::
güniçi piyasa mutlaka imkan veriyor.boşver sayımı :p