-
bır sey beklıyorlar gelecek haber falan yok işlem hacmı spot için olu.garanti spou belirleyen bır hısse o da cumaya gore aynı.ama vob 500 eksii var bır iş bu durgunluk işilem hac azlıgıı satanın artık pilinin bittiğine delalett ama hayırlısı bakalım 32,000 gecerse hızlı yukselış olur
-
[B]Kayahan gelmiş nasıl yorumlamamız gerek .kom[/B]
-
Ya ben göstere göstere düşüş olması zorlaştı diye düşünmeye başladım birazda, madem yatay takılacağız, hareket edelim, çok ağır kitle olmıyım dedim:), yoksa en ufak aşağı harekette affetmem, bi spot açılışını görelim bakalım, saygılar..
-
Sayın catedral,
geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.
-
[QUOTE=bull market;85464]Ya ben göstere göstere düşüş olması zorlaştı diye düşünmeye başladım birazda, madem yatay takılacağız,[COLOR="Red"] hareket edelim, çok ağır kitle olmıyım dedim:), [/COLOR]yoksa en ufak aşağı harekette affetmem, bi spot açılışını görelim bakalım, saygılar..[/QUOTE]
hareketsizlikten göbek yaptın iyice zaten..:..:
-
[color=#FF0000][b] 16.02.2009 11:14:00 OBAMA YÖNETİMİ, OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YENİDEN YAPILANMAYI KONTROL EDECEK BİR EKİP OLUŞTURUYOR [/b][/color]
Obama yönetimi, federal hükümetin otomotiv sektörüne sağladığı kredilerin kullanımını ve otomobil üreticilerinin yeniden yapılanmasını nedenleyecek bir ekip oluşturuyor. Konuya yakın kaynakların verdiği bilgiye göre ekibin başına Hazine Bakanı Timothy Geithner ve Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Laqrence Summers getirilecek. Ekipte, United Steelworks sentikası danışmanı ve Lazard Ltd'nin eski başkan yardımcısı Ron Bloom'da yer alacak. Foreks Haber Merkezi
-
31,900 den bende kapattım kısaları.. uyumsuzluklar korkuttu gözümü.:). flat..
-
[QUOTE=catedral;85463][B]Kayahan gelmiş nasıl yorumlamamız gerek .kom[/B][/QUOTE]
gecmis olsun bu sıralar cevremdeki herkesin yakını sağlık sorunu yaşıyorüüü bu 5. oldu
-
[QUOTE=catedral;85463][B]Kayahan gelmiş nasıl yorumlamamız gerek .kom[/B][/QUOTE]
Geçmiş olsun acil şifalar.
Kayahan = :yü:
-
[QUOTE=jerfin;85466]hareketsizlikten göbek yaptın iyice zaten..:..:[/QUOTE]
Aslında şikayetçi değilim, bir gram et bin kusuru saklar mıydı neydi o söz, işte o zöze hak veriyorum şimdi ne yapıyım:D:D, sıska yada zayıf olmak yakışmıyormuş bana:))), saygılar...
-
[quote=jerfin;85468]31,900 den bende kapattım kısaları.. uyumsuzluklar korkuttu gözümü.:). flat..[/quote]
bir NUNUş kaldı ha kısacı :)
-
[quote=bull market;85471]Aslında şikayetçi değilim, bir gram et bin kusuru saklar mıydı neydi o söz, işte o zöze hak veriyorum şimdi ne yapıyım:D:D, sıska yada zayıf olmak yakışmıyormuş bana:))), saygılar...[/quote]
et saklar da yağ saklamaz:..::..: