astetpetro patros where is küskü.. üvvv .. ıngaaaaaaaaa
Printable View
astetpetro patros where is küskü.. üvvv .. ıngaaaaaaaaa
[QUOTE=seko;214790]iki günde 600 puan palaya verdim , traşladı beni..[/QUOTE]
dertetme .. her trasın bı zamanı var :) o herkesı tek tek tıraslamak zorunda.. sen sadece onu traslamak zorundasın dolayısıyla bız daha avantajlıyız..
dün kafasına kafasına verdık ona sınırlendı.. ılk fırsatta dograyacaktı yaptı nıtekım :) bıle bıle lades oldu bızımkısı.. sabah o kadar da dedım kendıme bugun yukselecek dıye ama olmayınca olmuyo long uehueheu
[quote=Kennym;214797]dertetme .. her trasın bı zamanı var :) o herkesı tek tek tıraslamak zorunda.. sen sadece onu traslamak zorundasın dolayısıyla bız daha avantajlıyız..
dün kafasına kafasına verdık ona sınırlendı.. ılk fırsatta dograyacaktı yaptı nıtekım :) bıle bıle lades oldu bızımkısı.. sabah o kadar da dedım kendıme bugun yukselecek dıye ama olmayınca olmuyo long uehueheu[/quote]
Kennym üstad dert etmiyorum, zamanı bekliyorum sadece, sisteme uymak gerek , tekkeyi bekleyen çorbayı içer...:)))
[quote=selçuklu;214796]astetpetro patros where is küskü.. üvvv .. ıngaaaaaaaaa[/quote]
ne küskü..yok küskü müskü..güçlü türkiye güçlü vob güçlü portfoy zayıf ayular...:D:D
ATHLON nerde yaw..ben bugün onla takılayım..ehueheuheue...lonks will be goal
Tavanı deler gecer miyiz?.dng
Kanal üst bandına geldi... Short'lar badem olabilir dikkat....
Bu arada, ZİLD....
sana inanıyorum
[quote=Strategist;214801]Kanal üst bandına geldi... Short'lar badem olabilir dikkat....
Bu arada, ZİLD....[/quote]
onu dokuzu anlamam...eğer bu sinyalde çarpılırsa, küserim VOB a..AHa buraya yazıyorum:..::..::..: (Copy Right All Right Reserved By Selpatro)
neaaaaa...indik destekli dev tobo mu dedin
[IMG]http://i44.tinypic.com/wbcpys.png[/IMG]
sıkıntı büyük .. sos .. istopuma yaklaştı fiyat .. sos sos
seviştikçe
ne güzeldirler bilemezsiniz... seviştikçe
ralienseynç