[QUOTE=berdush;85349]evet ust bantta 36350...tabi biraz asagi sarkmayi normal mi karsilamak gerek acaba[/QUOTE]
haddini aşıp tecavüze dönüşmediği sürece ufak tefek laf atma benzeri tacizler olabilir.
Printable View
[QUOTE=berdush;85349]evet ust bantta 36350...tabi biraz asagi sarkmayi normal mi karsilamak gerek acaba[/QUOTE]
haddini aşıp tecavüze dönüşmediği sürece ufak tefek laf atma benzeri tacizler olabilir.
götürün 30750ye herkes rahat etsin artk bu piyasa bitik..
[quote=VOBiX;85352]haddini aşıp tecavüze dönüşmediği sürece ufak tefek laf atma benzeri tacizler olabilir.[/quote]
zaten asagi kirarsa tecavuze donusecegi kesin...dolayisiyla o tecavuz icin bugun uygun ortam yok bana gore
[QUOTE=abka;85348]cuma kısalar 31775 den kapandı..sistem hala sat da ..ama bu kadar yeter..[/QUOTE] sistemeler sat da..
uzun kanımca çok riskli..çünkü artık devir;canı çıkıncaya kadar satmak veya en tepeye kadar almak devri..bu kadar düşüş,çıkış yeter dediğimiz an,hareket dahada sertleşiyor..saatliklerde uyumsuzluk var..onun için flatim..ama bu uyumsuzlukla pozisyon alamam..
32200 önümüzdeki önemli direnç..
cümleten selamlar,kolay gelsin !
[QUOTE=YAVUZHAN;85357]cümleten selamlar,kolay gelsin ![/QUOTE]
Aleyküm selam, hoşgeldiniz.
Forumda görünen, ben dahil pek çok kısa cover edildi..Longlar var az miktar..????
Obama morgıç paketi, Abooomaaa zorgıç paketine dönmesin :)
iki haftadır long kovalıorum hala pes etmedim pek bişi kazanmadım zaten. sonunda kdrda long kovalamaya devam edicem.
Carsamba gunu ABD de yeni kararlarin aciklanabileceginden bahsediliyor.
Obama "foreclosure" lara bir SINIR ve alt limit getirme projesi icin calisiyormus.
Bu proje basarili olursa 3 otuz paraya foreclosure lar engellenirse, piyasa buna yukari yonlu hizli bir tepki ve-re-bi-lir.
Ark. VOB da kazançlardan vergi kesintisi devam ediyor degil mi ?
Bende günlük kesiliyor da.. Peki ay sonunda zarar edersem ne olacak ?
31850 ilave long....sistem piramit.......