84700 üstüne atarsa tırsmaya başlarım hatta flatlarım gene bi haber maber falan çıkabilir haftsonu haftasonu :(
Printable View
84700 üstüne atarsa tırsmaya başlarım hatta flatlarım gene bi haber maber falan çıkabilir haftsonu haftasonu :(
84.700 üstü ataklar satış fırsatıdır
tahtada alan-satan taraflarının kapatılmasının gerekçesini bilen var mıdır?
her KY'nin kafasından geçen hipotezden (bence hipotezden öte bişeydir hatta teori demek bile haksızlık olur ayrı mesele) farklı, makul mantıklı bir açıklama bulmaya uğraşıyorum da...
yani "alan-satan görülmeyecektir, çünkü...." ile başlayan bir açıklama bilen gören var mıdır?
[quote=unlimitted;296958]tahtada alan-satan taraflarının kapatılmasının gerekçesini bilen var mıdır?
Her ky'nin kafasından geçen hipotezden (bence hipotezden öte bişeydir hatta teori demek bile haksızlık olur ayrı mesele) farklı, makul mantıklı bir açıklama bulmaya uğraşıyorum da...[/quote]
dj dede öyleymiş...
[quote=perfectt;296957]84.700 üstü ataklar satış fırsatıdır[/quote]
he he he :D ben dedim ya 84700 üstü flatlarım hemende satış fırsatıdır dedin ky nin tersi olayı diye seni kurnaz seni :D :D :D
Durumu ahval çok fena, artık alıcıları ve satıcıları göremeyeceğiz, yabancılar istediği gibi at oynatacak :(
yahu bu vob efendilerine topluca dilekçe yazsak olmazmı acep,
Adamlar her bilgi kapısını kapatıyor, bukadar rezillik olurmu ?
84000 altında sarkarsak günü düşüşle kaparız
[quote=Astatin;296368]Bence SPK yada VOB hangisi aldıysa bu bilgileri artık göstermemesi iyi oldu..Muhtelif faydaları var.. Bu sayede, büyük aracılar spottaki pozisyonlarını hedge etmek amaçlı işlem yaptığında, "ahanda xyz alıyor ahanda abc kurumu satıyor" çığlıkları ile KY nin poz alma saçmalığı engellenmiş olacak...
EFenim GRN alıyosa bugün, kesin düşecek, IBC alıyosa kesin yükselir türü saçma sapan şehir efsanelerinin sonu getirilmiş olacak.
Aracı kurumların birbirlerinin ayağı olarak yanıltıcı işlem göstermeleri gayet mümkünken ve bunun yapıldığı fiilen görünüyorken o bilgiyi görsek ne olur görmesek ne olur..
Efenim, EFG bilmem kaç yıldır longdu takasta işte VOB çıktı hep, artık bu bilgiyi göremeyeceğiz diyenler olabilir. Ben de he ama bilmem kaç yıl geçtikten sonra bunu diyebiliyorsunuz derim.. EFG nin Alinin Velinin gerçekten takasta yazılan kadar poz taşıdığına inanıyormusunuz? Ben inanmıyorum..Türkiye gibi sığ bir piyasada o kadar "gerçek" pozisyon açmanın kolay olmaması bir yana, o kadar pozisyonun piyasanın sığlığı nedeniyle daha büyük abiler tarafındna tek kalemde ham yapılması riskini alır mı gerçekten o paranın sahibi...Akıllı para, istediği zaman nakite dönmesine olanak tanımayacak miktarda hiçbir enstrumanda pozisyon almaz..heleki bizim piyasamızda...
Hepsi bir kenara; efendim o zaman vadenin ilk 2-3 haftasını bekleyelim. Takasa bakalım, ağalar long görünüyors aong olalım vadesonuna kadar bekleyelim..ee peki niye yapmadık bunu? yanıt basit; gün içi trade eden adam için bu bilginin hiç bir anlamı yok..efg nin 100000 longumu var...peki ona güvenip aldın long pozisyon..efg yada bir başkası 300000 sattı..onun teminatı ve sabrı yüksek...yukardan verdiklerini aşağıdan yerine kor yine yukarı yapar canı çekerse..ama genelde yüksek kaldıraç kullana ky arada çoktan badem oldu bile..
Sonuç; Bu bilgiler sayesinde hep kazananlar veya kaybedenler olmadığı gibi görmediği için de kazanan veya kaybeden olmayacak..[/quote]
rimayndır..bence iyi oldu bu xxx
[quote=a.kaya;296961]he he he :d ben dedim ya 84700 üstü flatlarım hemende satış fırsatıdır dedin ky nin tersi olayı diye seni kurnaz seni :d :d :d[/quote]
seninkini okumadan gönderdim iyi tesadüf olmuş:)
Dün gönderdiğim grafikte durak 83.825 idi aynen geçerli...
Selam herkese,
[URL=http://img818.imageshack.us/i/aort1.png/][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/4397/aort1.png[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Bol Şans..!
:)
[quote=perfectt;296959]dj dede öyleymiş...[/quote]
bu bir açıklama değil ki.
çünkü amerikada öyle demeleri kadar saçma bişey olamaz.
eğer diyeceklerse, "amerikada da öyle, çünkü..." ile başlayan bir cümle olması gerekmez mi?
18 yıldır bir şekilde borsalardayım. çinko kontratı bile alıp satmışlığım vardır.
kargaların bile güleceği çok olay yaşadım.
ve eğer açıklama "ama DJ'de de öylee" ise, buna da şaşırmam...ama zaten şaibeli onlarca olayın yaşandığı çok sevgili borsamızda bu olay rezilliğin artık pik noktasıdır. sebebine açıklama bile yapılamayan belki de ilk olaydır.
ses çıkarılmadığı sürece bu tarz şeyler devam edecektir.
pasta çoğu kişi için önemsiz olabilir. hiçbir şey ifade etmeyebilir.
sorun pasta/alan-satan karartması değildir.
sorun, bilgilendirme sansürüdür.