9 canlı bu bizim borsa yaa.. iki düşer gibi oluyor filmlerdeki gibi sonra gene toparlıyor:)
Printable View
9 canlı bu bizim borsa yaa.. iki düşer gibi oluyor filmlerdeki gibi sonra gene toparlıyor:)
5 lk te trend bozuldu, 10 da güç kaybı, 60 ta trend destğine sefer düzenlendi, yarına 30 luk ve saatlikte kaldık,...575 ise bu işin merkezinde , kapanış için fikir vercek, cümleten iyi akşamlar,....
vix te ise indiklerden biri yukarı kesti, trend göstereni ise bir iki gün gecikiyor hayırlısı bakalım,....
yanarım yanarım HR de sat demiş ona yanarım :(
350 altında düşüş trendine girme durumunda, oraya kadar belli deyil,.....
İndi abi, neredeyse aramaya çıkıyorduk. Meraklandık abi. Yoksa pala ile mi dövüşüyordun. İyisindir umarım.
525 güçleniyor, altında zayıflıyor,....
14:30 da 83625-83650 arasında 25 puanlık gap yaptı pala ve o andan itibaren barların boyu uzadı ama yarısı boş kaldı. anlıyacağınız pala suya düşmüş elektrik teli gibi üwwww....
[quote=ordi;293917]İndi abi, neredeyse aramaya çıkıyorduk. Meraklandık abi. Yoksa pala ile mi dövüşüyordun. İyisindir umarım.[/quote]
olur olmaz yazmıyorum, 5 liğe geçtim çünkü,.....yanıltabilir, uyarı niteliğinde yazıyım diyorum, birde arkadaşlar yazsın, boş bırakmasınlar,....faydalanırız,....
82600 vardı dünden, 350 vardı dünden 575 vardı dünden,.....82600 ilk defa saatlikte taban kayması yaşacak, anacak buna yine tepki koyar,.....
veri sonrası 350 ve altını okumalıyız,.....
parite kötü veri modunda, dxy de öle, çünkü ikiside yükseldi, ancak ölçü almamak gerkli, neysek oyuz,