-
[QUOTE=ŞANS;510455]Sayın indragandi deneyimlerinize dayanarak soruyorum bu hesabı parite etkisinden arındırarak sepet üzerinden yapmak daha doğru olur mu?[/QUOTE]
sayın şans ben bu konuda profesyonel hasapçı değilim,...mutlaka o arkadaşlar bunu daha iyi yapacaklardır,..
ama ben her defasında tecrübe ettiğimi söylüyorum size,..çok defa bu hesabım tuttu,..hatta hep tuttu,..
şundan,
MB nin bir kuru var,..sepeti var,...şunu var bunu var,...yani hesabı var,...
x kurumun hesabı var kitabı var değilmi,... ama X kurum terste ise ne oldu hesabı kitabı tutmadı,...
o nedenle
biz piysadayız,..piyasa MB nin hesabını beklemez,....yada X kurumdaki arkadaşın hesabını keyfini katılımını beklemez, terstekilerine ve düzdekilerine bakar ve kendi oynaklığına milleti davet eder,..
py oynatır hesap etmez,...
-
hiç bir kumar hane senin asla baştan kaç lira kaybedebileceğini [U]hesaplayamaz[/U],....
kimse benim elimden paramı alıp kontrata yatıramaz,...
ama kumarhane kendisinin kaç lira [U]kaybetmeyeciğini [/U]hesaplayabilir,...
-
işte bu piyasa iradesidir,....trend dediğimz durum aslen budur,...
piyasa yapıcının kendi kazancına gitme hali,...ve bu kazancı ters ayaklar oluşturur,...
py davet eder,...bizim yaptığımız hesap usdtry deki bu davetin ölçülebilir başlangıç değeridr
-
[QUOTE=indregandi;510456]bir şeye daha dikkat etmelisin;
diyelimki standart poorsu iklemediler,..işte tr nin çalıştığı rating kuruluşu filan falan değil bilmem ne,...tr den atıldı kastine yaptı şerro gibi,....
az bir etkilenme oldu,..sende tekrar gevşedin buradan dönecek oaradan dönecek,..
peşi sıra mood ve firch bülbülleri ötecek,...diyelim onlarda tr yi sıkarlarsa kötü olur,..
o nedenle cüzdanı bir düşünmek,....kontrol altına almak fazlalrını traşlamak,
bunun en güzel hesabı
hesabı kitabı 75000 ne düşecek miş gibi hesap etmek,
ha düşmedi sular duruldu, sok bir alım geldi,..
cüzdanın neyse o karını yaparsın,...
yoksa her günün sonu gelmez,..
papatya falına döner,...[/QUOTE]
İnşallah SP'yi çalışmıyoruz falan diye az dikkate alırlar da piyasa fazla etkilenmez. Zararda da olsa makul yerlerden kapatacağım fazlalıkları.
-
yarınki saatlik dirençleri veriyorum;
09 97825
10 97825
11 97825
12 96300
13 _
14 _
15 _
16 _
17 _
kalanı seans açılınca 13 e gelince
[url=http://resimyukle.xyz/resim/5W1C][img]http://i.resimyukle.xyz/5W1C.png[/img][/url]
-
[url]http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1897900-moodys-thynin-notunu-dusurdu-8-sirket-izlemede[/url]
Bu da endeks kağıdı.Geldikçe geliyor.
-
-
-
-
sn deniz acılısta bi mktar kapatmıssınızdır umarım fırsat verdi cunku pşyasa
-
[QUOTE=kemo;510472]sn deniz acılısta bi mktar kapatmıssınızdır umarım fırsat verdi cunku pşyasa[/QUOTE]
Evet biraz kapattım, 93.100-150-175-200 den ama SP'yi sallamyacaklar diye burdan bir tepki verir diye ilk başta yazdığım bazı emirleri sildi. Keşke bira daha kapatsaydım. Kaç gündür böyle yapıyorlar bir şey yok zannettirip, az biraz eksi ile açıp sonra çakıyorlar. Darbe ertesi pazartesi de böyle oldu anlık aşağı verselerdi herhalde otururdum kısada. Buda KY kucağa alma metodu
-
sn deniz kapatmana sevindim pazaeteside ban sorttum benide boye kandırıp sortlarım aldılar aynı oyunu oynadılar hakımızda hayırlı artık ama cuzdana sahıp olmak lazım saygılar