[url]http://www.haberturk.com/gundem/haber/1269481-yunanistan-karasularinda-2-turk-sahil-guvenlik-botuna-operasyon[/url]
Ardı arkası kesilmiyor haberlerin.
Printable View
[url]http://www.haberturk.com/gundem/haber/1269481-yunanistan-karasularinda-2-turk-sahil-guvenlik-botuna-operasyon[/url]
Ardı arkası kesilmiyor haberlerin.
[QUOTE=deniz;510416]7 aylık doğmuşuz onun etkisi de var mı bilmem ama çalışarak değilde kafaya vurula vurula öğreneceksem öğreneceğim herhalde. 35.dng.dng.dng[/QUOTE]
hem 7 aylık hemde 35 yaş normalmiş ama yinede senin elinde
[QUOTE=indregandi;510422]ellerinden geleni arkasına komasınlar ,....[/QUOTE]
eyvallah hocam
Kredi derecelendirme kurumları bir kaç gün öncesinden ilgili kurumlara bilgilendirme yapıyorlar diye biliyorum. Ayrıca SP ile anlaşmamızın yok. Anlaşmamız yoksa bildirim yapılıyormu bilmiyorum. Geçmiş dönem not artış ve düşüşlerini açıklama sonrasındaki hareketliği dikkatli araştırmak gerek. Hatırladıklarımı yorumlamak istemedim. Çünki yüksek kaldıraçlı işlem yapan arkadaşlarımız mevcut.
[QUOTE=ŞANS;510435]Kredi derecelendirme kurumları bir kaç gün öncesinden ilgili kurumlara bilgilendirme yapıyorlar diye biliyorum. Ayrıca SP ile anlaşmamızın yok. Anlaşmamız yoksa bildirim yapılıyormu bilmiyorum. Geçmiş dönem not artış ve düşüşlerini açıklama sonrasındaki hareketliği dikkatli araştırmak gerek. Hatırladıklarımı yorumlamak istemedim. Çünki yüksek kaldıraçlı işlem yapan arkadaşlarımız mevcut.[/QUOTE]
Hatırladıkalrınızı söylerseniz şu ana kafam bir şey düşünemiyor.
[QUOTE=kemo;510433]hem 7 aylık hemde 35 yaş normalmiş ama yinede senin elinde[/QUOTE]
ifadelerinize göre benden büyük olduğunuzu anlıyorum. Abi hakkaten bu 7 aylık sendromu hep etkili oldu benim hayatımda. Başka bir şeye yoramıyorum.
O kadar bilmeme yok bi daha yapmayacağım dememe rağmen aynı nane. Bir tek erken doğmuşum ama herşeye de geç kalmışım buda garip durum. En büyük paradoksum bu
Tarih
Saatlik graf üzerinde
19.04.2016-03.05.2016
Saat
06:00 barı-21:00 barı
0.0352 kod
2.8408+0.0352
2.8760+0.0352
2.9112+0.0352
2.9464+0.0352
2.9816+0.0352
3.0168+0.0352
3.0520+0.0352
3.0872+0.0352
3.1224+0.0352
usd try saatlik graf üzerine yelpaze çizileblir,
durum çok kötü,...bu bir saldırı, sırtından vurmak Türk Milletini,...
[url=http://resimyukle.xyz/resim/acC2][img]http://i.resimyukle.xyz/acC2.png[/img][/url]
[QUOTE=deniz;510437]ifadelerinize göre benden büyük olduğunuzu anlıyorum. Abi hakkaten bu 7 aylık sendromu hep etkili oldu benim hayatımda. Başka bir şeye yoramıyorum.
O kadar bilmeme yok bi daha yapmayacağım dememe rağmen aynı nane. Bir tek erken doğmuşum ama herşeye de geç kalmışım buda garip durum. En büyük paradoksum bu[/QUOTE]
abim sana ne dediysek ne söylediysek olmadı,...içinde müthiş heyecan var senin,...
şu topikte
1000 defa cüzdan ayarı demişssek şu forumdaşlar şahit, 500 ü sanadır,....
bu pasaja kadar da çok iyi geldin, shortla başladın, tepkiye aldın,....karın var kapatmadın,...
birde üstüne poz artırıp cüzdanı iyice yükledin,...
7 gün dememize rağmen 7 gün sabredemedin,...
bari bunu yapıyorsak az yap,...daha ben almamışım abim,..ben yazıyorum almıyorum en azından bu,.temkinliyim diyorum v.s,...
neyse kapatalım bu konuyu inşallah yıkılmaz ayakta kalırsın,....dualarım seninle
[QUOTE=indregandi;510440]abim sana ne dediysek ne söylediysek olmadı,...içinde müthiş heyecan var senin,...
şu topikte
1000 defa cüzdan ayarı demişssek şu forumdaşlar şahit, 500 ü sanadır,....
bu pasaja kadar da çok iyi geldin, shortla başladın, tepkiye aldın,....karın var kapatmadın,...
birde üstüne poz artırıp cüzdanı iyice yükledin,...
7 gün dememize rağmen 7 gün sabredemedin,...
bari bunu yapıyorsak az yap,...daha ben almamışım abim,..ben yazıyorum almıyorum en azından bu,.temkinliyim diyorum v.s,...[/QUOTE]
500 den fazla bile. Nasıl kurtulacağım bu durumdan bilemiyorum.
Yarın için öngörünüz nedir. Sabah hemen kapatayım mı yoksa bekleyim mi? Hatıladığım kadarıyla gün sonu beklemenin daha mantıklı olacağını söylemiştiniz. Dolar bir türlü gevşemiyor. Şimdi birde OHAL açıklaması gelirse otur ağla.
[QUOTE=deniz;510442]500 den fazla bile. Nasıl kurtulacağım bu durumdan bilemiyorum.
Yarın için öngörünüz nedir. Sabah hemen kapatayım mı yoksa bekleyim mi? Hatıladığım kadarıyla gün sonu beklemenin daha mantıklı olacağını söylemiştiniz. Dolar bir türlü gevşemiyor. Şimdi birde OHAL açıklaması gelirse otur ağla.[/QUOTE]
abim temel kural vuruşarak çekilmelisin,...yani bakarsın duruma zaten bir şey varsa ilk saatte vurur hemen ki var,...
gün sonunu beklemek fazlalıktan kurtulmak için ideal olabilir,
yada kar zarar hesabı yapıp kenera çekileceksin kol keseceksin bunun başka da bir durumu yok,...
kol kestiysen eğer;
bir sonraki hareketine koncoktürüde bekleyerek öyle bir yerden girmelisinki,..
bütün zararın yükselişe geri gelsin,... atıyorum 75000 bekle, oraya düşer diye demiyorum, ölçebildiğimiz için diyorum,..
portföyünü ölç,...75000 ni ölç, şurdan buraya tepersem de,..bir hesap yap,..
yada sağlıklı piysalar eğer geri gelebilirse o rayı beklersin bu defa daha mütevazi portfyle açılmadan saçılmadan,
sözün gelimi ben abim
1/21 dedim,...beni dahi tehdit eden gelişmeler var,...byle düşün,
son düşüş başlamadan önce yani cumaya kadar cuma dahil ben
6/21 deydim,
birde abim ben her 10000 puvanda kar alır boa banka atarım,
bazen 3 günde gelir 10000 bazen 1 ayda,
bunu 3 güne çekmek için çaba sarfetmem hiç,....
burada para havuzunu artırmaya gayret etmem hiç,..
dişlerim söküleli çok oldu,..MC yediğim günler çok şükür çok gerilerde kaldı, yıllar oldu,....
hırsım köreldi, törpülendi,...
yerine kazanç başladı ve devam ediyor