64000 bu vadede görülür gibi duruyo:)
Printable View
64000 bu vadede görülür gibi duruyo:)
[QUOTE=bull market;361767]64000 bu vadede görülür gibi duruyo:)[/QUOTE]
vay vay vaayy, daha 10000 puan var yuhhhh...:eek:
[quote=Astatin;361765]sexy şempanze avatarı da geldi...teçhizat tamam..graşalım beyler acelemiz var[/quote]
Malum sebepler : lonk;)
[quote=excali;361772]Malum sebepler : lonk;)[/quote]
aklımdan geçmedidegil.ex:D:o
ben bozuk saat paradigmasına oynuyorum..hühühühüh:D
ayrıca şans topu da oynuyorum...2 hafta devretmiş..ayrıca siperlottobottorobotto da oynuyorum..o da çok hafta devretmiş... 1.5 milyon + 15 milyon TL bu boru deeeeellllm
[quote=Astatin;361774]aklımdan geçmedidegil.ex:D:o
ben bozuk saat paradigmasına oynuyorum..hühühühüh:D
ayrıca şans topu da oynuyorum...2 hafta devretmiş..ayrıca siperlottobottorobotto da oynuyorum..o da çok hafta devretmiş... 1.5 milyon + 15 milyon TL bu boru deeeeellllm[/quote]
Gururumla da oynama aste, ehuhehe:..:
[QUOTE=Astatin;361764]yaw patron, bu ekran izleme işi adamı bozuyor... eski ben yani MTX den önce, yani henüz kral olmamış CONAN gibi düşün; bugün açılışta Allah yarattı demez basardı şortları....bu veri izleme işi delikanlıyı bozuyor...yımıuşak galpli ediyor, temkinli ediyor... du bakalı la sanki teepcek gibi vb. deyip möl möl bakıyoruz ve ayboluyo sora:D 74050 ye deptiğinde ancak aksiyon edebildim..cuma dan kalan az pilav lonkları mahsup edersek gaf agafaya durumlar..bir gn %5 felan dusekdenesemizibulsak.biz[/QUOTE]
on-line izleyipte bozulmayan delikanlı trader varmı ki patron :::
çözümleri tartışalım ;)
sabahleyin bi baktım Miço Pisik bi serçe yakalamış halının üzerinde oynuyo...
zarzor gittim elinden aldım serçeyi,kuş şoka girmiş,bıraktığın gibi duruyor,terasa koydum,15' da anca kendine geldi biraz...
apt görevlisini çağırdım,kuşu veterinere göndermek için,tam kuşa yaklaştı,kuş uçtu gitti,neyse iyiymiş demek ki...:o
şimdi 2 saatir miço önümde benden fırça yemekle meşgul,bi daha yapmam baba ,diyo...:..:
hafta heyecanlı başladı yaw...:::
[QUOTE=saraylı;361778]sabahleyin bi baktım Miço Pisik bi serçe yakalamış halının üzerinde oynuyo...
zarzor gittim elinden aldım serçeyi,kuş şoka girmiş,bıraktığın gibi duruyor,terasa koydum,15' da anca kendine geldi biraz...
apt görevlisini çağırdım,kuşu veterinere göndermek için,tam kuşa yaklaştı,kuş uçtu gitti,neyse iyiymiş demek ki...:o
şimdi 2 saatir miço önümde benden fırça yemekle meşgul,bi daha yapmam baba ,diyo...:..:
hafta heyecanlı başladı yaw...:::[/QUOTE]
saraylı abi dünde bizim alex kafesi temizlenirken firar etti,2 yıl öncede kedi saldırısında dilini yutmuştu.çok nadir ötüyor artık.
1,5 mt lik sazlıkların arasına düşüp kalmış,yarım saat aradık şans eseri bulduk yoksa tabiat matematiğine kurban olacaktı..
[quote=The Tatar;361782]saraylı abi dünde bizim alex kafesi temizlenirken firar etti,2 yıl öncede kedi saldırısında dilini yutmuştu.çok nadir ötüyor artık.
1,5 mt lik sazlıkların arasına düşüp kalmış,yarım saat aradık şans eseri bulduk yoksa tabiat matematiğine kurban olacaktı..[/quote]
vay,geçmiş ossun tatarım be...:o;)
[QUOTE=saraylı;361784]vay,geçmiş ossun tatarım be...:o;)[/QUOTE]
eyvallah abi :)))
[quote=saraylı;361778]sabahleyin bi baktım Miço Pisik bi serçe yakalamış halının üzerinde oynuyo...
hafta heyecanlı başladı yaw...:::[/quote]
patron şindi bu mesaj vesilesiyle kedi ırkından özür dilemek istiyorum geçmişte yaptıklarım için....ühühühüh... etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum...
-Klasik kasa tuzağı ile serçe yakalardık. Onu bir kafeste yüksekliği 1 metre olan duvarın hemen önüne korduk..ve duvarın arkasına saklanırdık...sonra kediler kafese yanaşınca biz 5-6 kişi aynı anda elimizdeki tenekelere
vurarak ve havlayarak duvarın arkasından çıkardık:o:o:o
-ehmmm..Hamsi kafalarını silindir şeklindeki (o zaman çöp konteynırı olarak kullanılıyorlardı) tenekeye kor yine duvar arkasına saklanırdık..kediler içine dolunca biz elimizdeki çubuklarla tenekeye vurmaya başlardık (tabi panikle fışkıran kedilern bizi cırmaladığı da olurdu)..
--üü[url]www...okulumuzun[/url] bahseinde bir karenin dört köşesini oluşturan dört ayrı baraka depo vardı..onların üstüne çıkar tam karenişn ortasına yine hamsi falan brakırtık..kediler gelinsece de kısa aralıklarla dört ayrı köşede maytap patlatırdık:o:o:mad::mad::mad:
ü[url]www..çok[/url] özür diliyorum kedilerden..çocukluk işte...üwwwww...
[quote=Astatin;361786]patron şindi bu mesaj vesilesiyle kedi ırkından özür dilemek istiyorum geçmişte yaptıklarım için....ühühühüh... etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum...
-Klasik kasa tuzağı ile serçe yakalardık. Onu bir kafeste yüksekliği 1 metre olan duvarın hemen önüne korduk..ve duvarın arkasına saklanırdık...sonra kediler kafese yanaşınca biz 5-6 kişi aynı anda elimizdeki tenekelere
vurarak ve havlayarak duvarın arkasından çıkardık:o:o:o
-ehmmm..Hamsi kafalarını silindir şeklindeki (o zaman çöp konteynırı olarak kullanılıyorlardı) tenekeye kor yine duvar arkasına saklanırdık..kediler içine dolunca biz elimizdeki çubuklarla tenekeye vurmaya başlardık (tabi panikle fışkıran kedilern bizi cırmaladığı da olurdu)..
--üü[URL="http://www...okulumuzun"]www...okulumuzun[/URL] bahseinde bir karenin dört köşesini oluşturan dört ayrı baraka depo vardı..onların üstüne çıkar tam karenişn ortasına yine hamsi falan brakırtık..kediler gelinsece de kısa aralıklarla dört ayrı köşede maytap patlatırdık:o:o:mad::mad::mad:
ü[URL="http://www..çok"]www..çok[/URL] özür diliyorum kedilerden..çocukluk işte...üwwwww...[/quote]
bu dediklerini Miço Pisik'e söledim,:D
biz onu kediler olarak affedemeyiz,:rolleyes:
onu Allah affetsin ,diyo,heheheheh....kom:::