-
[quote=seagate;296913]gapanı sevdim :D
yemi mesaj yapalım üww
üwwww kıllaniiimmmm ha gurt gapanı kuruliyi sanki
asti bizim üzerimize oyniyi dünya Muhahahah[/quote]
Ne diyidi Gandalf... You shall not pass!:D:D 85000 geçilmez vatan bölünmez diye Türkçeye çevirelim..hühühühühühhü
-
[quote=Astatin;296911]Olacak patron kraş...biz DJ kraşacak demedikki, VOB kraşacak dedik..yok yok hatırladım şimdi DOW da kraşacak dedik..üühühhü..yalanda değil bi ara kraştı yani.. -%0.54 felan hatırlıyorum..üühühüh..bence biz eksi kapatırız:D[/quote]
Pala gönlünüze göre crashhh versin ayular, ben flat olacağım bana farketmez... :)))
Günlük grafikte alçalan tepeler görmedikçe crassshhh beklemek insanı çok yıpratıyor... Referandumdan sonra iki hafta boyunca ben de o moddaydım ondan biliyorum.. Sonunda bir gün craaassshhhh gelse de zaten onu beklerken çarpıla çarpıla ne para kalmış oluyor ne moral... Crassshhh gelirse öyle 5dk'lık grafikte değil günlük grafikte görünür, sivri tepe çok nadirdir, %95 alçalan tepeler olur, ikinci giriş fırsatı verir.. O yüzden hiç kendimi kasmam artık...
Bir çarpılmadan bu kadar ders çıkardım, birkaç kez daha çarpıldım mı iş tamamdır bence... :..:
Çok işim var ben kaçıyorum... Pala'ya göz açtırmayın benim için de dövün şerefsizi... :)))
-
günaydın.bol kazançlar.
hayırlı cumalar
-
UBS de yanlış yolda desene..üühühü..ehueheu
UBS, TURK HAVA YOLLARI ICIN TAVSIYESINI AL'DAN NOTR'E INDIRDI
-MATRIKS-
-
Günaydın
Kolay Gelsin Cümleten
Hayırlı Cumalar
-
çayna +3,45 yandık + 1500 gap geliyor üüü
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
hayırlı cumalar
-
[quote=a.kaya;296920]çayna +3,45 yandık + 1500 gap geliyor üüü[/quote]
kaya ne yaptın yaa..ÇİN in kredi notu arttı diye 1500 gap mı olacka bizde..eüzü..du bakalım daha neler duyacağuk..üühühüh:D
-
Günaydın...
Alıcılar xxx satıcı xxx.. görünüyor..Bu xxx neyi ifade ediyor...:D
-
ahahahahaha...kaya nooldiiii..1500 gap felan..:) kraş tüm hızıyla yolda... şelale nin ter kokusunu bile aldım diyoru m kime diyorum aluuuu..üühühüh
-
[QUOTE=Sekube;296926]Günaydın...
Alıcılar xxx satıcı xxx.. görünüyor..Bu xxx neyi ifade ediyor...:D[/QUOTE]
+18 fılmı cevrılcekmıs vobda ızın almıslar sanata saygı hesabı o yuzden bugunluk boyle :D:D:D:D
-
demekki patron sadece voba bakacan spot mpot hikaye pehhh eğitimi aldık
derinlik gapandı bugün itibariyle xxx movie değil yani :D