HERKESE günaydınnn bol kazançlarrr.boks.
Printable View
HERKESE günaydınnn bol kazançlarrr.boks.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[QUOTE=V.O.B;214738]Resmen mal dağıtmak için yapıyorlar.[/QUOTE]
dikkatli olmak lazım..
[quote=Kennym;214742]dikkatli olmak lazım..[/quote]
Evet ama yukarı yapacak olsalardı 300 puanla açmazlardı yukarıdan millet shortlar diye korkuyorlar.Günün ilerleyen saatlerinde verecekler göreceksin.
[QUOTE=V.O.B;214743]Evet ama yukarı yapacak olsalardı 300 puanla açmazlardı yukarıdan millet shortlar diye korkuyorlar.Günün ilerleyen saatlerinde verecekler göreceksin.[/QUOTE]
Dün bizim kapanış la bu gün açılış arasında dow 60-65 puan artmış daha yuksekten açmaları gerekirdi bende aynı şeyi düşünüyorum.
[QUOTE=unlimitted;214739]günaydın ağalar...[/QUOTE]
günaydın abi .. görüşemiyoruz .. işler yoüun biraz .. projeksyon alalım abi .. üvvvv .. :D:D ..
[QUOTE=V.O.B;214743]Evet ama yukarı yapacak olsalardı 300 puanla açmazlardı yukarıdan millet shortlar diye korkuyorlar.Günün ilerleyen saatlerinde verecekler göreceksin.[/QUOTE]
bugun mutemadıyen yukselecek burası gibi hissediyorum.. he düşerse hep beraber bınerız sırtına ama spottan tırsıyorum vesselam... uyustura uyustura yukseltecekler , shortculara ızdırap yasatacaklarını dusunmekteyım.. hava cok puslu.. aganın çakallıgı uzerınde.. kolay kolay düşmez bence..
tekrar söylüyorum düşerse ilk ben atlarım sırtına orası ayrı mevzuu :))
[quote=Kennym;214749]bugun mutemadıyen yukselecek burası gibi hissediyorum.. he düşerse hep beraber bınerız sırtına ama spottan tırsıyorum vesselam... uyustura uyustura yukseltecekler , shortculara ızdırap yasatacaklarını dusunmekteyım.. hava cok puslu.. aganın çakallıgı uzerınde.. kolay kolay düşmez bence..
tekrar söylüyorum düşerse ilk ben atlarım sırtına orası ayrı mevzuu :))[/quote]
Korkacak birşey yok neyi satın alacaklarki 64300 zorlar zor geçerler.
onu 9 u anlamam bence düşüş başladı tahminim ... vob 65.500 görürse banada selçuklu demeyin .. bırakırım vobu falan .. üvvvvv ..:o:o .. kennym patron mütemadiyen bir düşüş bekliyorum şahsen ..üü vvvvv
[quote=selçuklu;214746]günaydın abi .. görüşemiyoruz .. işler yoüun biraz .. projeksyon alalım abi .. üvvvv .. :D:D ..[/quote]
sorma benim işler de acayip şu ara.
dün de enteresan bir problemden dolayı dünyadaki bütün web sayfalarına girip voborsa'ya giremedim. :)
proceksiyonu vermiştim selçuklucuğum.
pazartesi-salı veya salı-çarşamba günü olacak şekilde iki günlük bir düşüş, arkasından da 69bine varacak bi ralli.
öngörü devam. :)))
62.000 altında proceksiyon çöpe.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
unlimit abi .. ahanda graf .. emergency .. projeksyon please .. üvvv
[IMG]http://i42.tinypic.com/fvz3ok.jpg[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;214752]sorma benim işler de acayip şu ara.
dün de enteresan bir problemden dolayı dünyadaki bütün web sayfalarına girip voborsa'ya giremedim. :)
proceksiyonu vermiştim selçuklucuğum.
pazartesi-salı veya salı-çarşamba günü olacak şekilde iki günlük bir düşüş, arkasından da 69bine varacak bi ralli.
öngörü devam. :)))
62.000 altında proceksiyon çöpe.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
sağolasın abi .. .69000 e varacak ralliyi yapmasın bence unlimit abi ..59000 e varan bir waterfall olsun mümkünse .. üvvv ... üvvv ..