-
[quote=boz ayı;218641][I]bu forumu seviyorum...gerekiyorsa atabilirler....[/I]
[I]ben sanal alemde kral olmaya çalışmıyorum....[/I]
[I]ayrıca bu topikte yazmıyorum artık.....[/I]
[I]arka sayfalarda yazılı nedenleri......[/I]
[I]sadece bebeler balon demeye geldim......[/I][/quote]
[I]ismi lazım değil....bazı kişiler bu topiği çocuk bahçesine çevirmişlerdi..[/I]
[I]ayrıca yok 4 rakkamlı kontrat aldım..yok 700 kontrat yazdım gibi[/I]
[I]ifadeler havada uçuyordu...herkesin parası kendine....para kime gösterilir?[/I]
[I]kadına...hemde o biçim kadına....biz böyle gördük büyüklerimizden..[/I]
[I]hellim hanım gerekeni yapmış..teşekkür ediyorum.....[/I]
[I]bize ne kontrat adedinden......ALLAH daha çok versin......[/I]
[I]kime hava atıyorsun...[/I]
[I]kızgınlığımın özeti buydu.....[/I]
-
Cemıl cıcek: Anayasa teklıfındekı madde sayısı artabılır
-matrıks-
-
özet............
kuzu veya başka hiçkimseyi tanımam....hatta en çok kavga ettiğim kişi kuzudur...
ama yiğidi öldür hakkını ver.....
içten pazarlıklı ...haset...başkalaının kaybına sevinen ezik yaratık değil....
-
[QUOTE=boz ayı;218658][I]ismi lazım değil....bazı kişiler bu topiği çocuk bahçesine çevirmişlerdi..[/I]
[I]ifadeler havada uçuyordu...herkesin parası kendine....para kime gösterilir?[/I]
[I]kızgınlığımın özeti buydu.....[/I][/QUOTE]
yaf boz takmışsın adamın kontrat sayısına ....anafikire baksana sen... adam burada bu vob düşmez bicileceksiniz long olun diye bögüre bögüre telef oldu yaf ...haklıda cıktı...yedigimiz kazıgın boyuna baksana sen.....sonrada dogruyu söyledi diye şutu yedi......
-
[QUOTE=eksper;218665]yaf boz takmışsın adamın kontrat sayısına ....anafikire baksana sen... adam burada bu vob düşmez bicileceksiniz long olun diye bögüre bögüre telef oldu yaf ...haklıda cıktı...yedigimiz kazıgın boyuna baksana sen.....sonrada dogruyu söyledi diye şutu yedi......[/QUOTE]
yapma yawww...
söyleme var söyleme var:..
-
[quote=boz ayı;218658][I]ismi lazım değil....bazı kişiler bu topiği çocuk bahçesine çevirmişlerdi..[/I]
[I]kızgınlığımın özeti buydu.....[/I][/quote]
Bozayım haklısın..1000 kontrat 700 milyar para yapar..700 milyarı olup vob icin ayıran adamın forumda yazacagını dusunemiyorum..benim uzaktan bir akraba vardı,kendisine 1,5 trilyon miras kalmıstı 2 sene önce..bu salaga birisi demiski vob diye birsey var,1 koyuyorsun 10 alıyorsun kaldıracı var demis gel sana akbankk tan hesap acalım,bu ilk once 100 kontratla girmis,trend yukarı yonlu oldugu iicn kazanmıs,bir 100 daha koymus,ta ki 500 kontrata kadar koymus..ama vobla ilgili hicbirsey bilmiyor ne mc ne sistem..sabah longluyor aksam bakıyor ne oldu diye,sansıyla kazandı gitti bmw aldı,atasehirden ev aldı,karısından bosandı orada burada yedi,para cıldırttı bunu..sonra akbanktan telefon geldi..ne zaman??lehmann batmadan 1 ay önce bunu soktular vob 70 binden longa,sözde profesyonel adamlar borsa ucacak kacacak diye...adam tam 1200 kontrat long actı,70 bin sonrası,hırs yaptı ve bitti herifff..gözümle gördüm kontratlarını,1 kademe geri geliyor adam kac milyar para kaybediyordu..bitirdiler bunu,keriz parası..arada cıktı tekrar long yaptı,kaybetti,short yaptı yukarı gitti stop oldu,tekrar,vob 40 binlerde bitti herif..herseyini kaybetti..en son evi satılıktı adamın..
kısacası 1000 kontratla oynuyorsan ya acemisindir birsey bilmiyorsundur,ya da cok paran vardır acımıyorsundur,onun dısında kanser eder adamı..
-
[quote=eksper;218665]yaf boz takmışsın adamın kontrat sayısına ....anafikire baksana sen... adam burada bu vob düşmez bicileceksiniz long olun diye bögüre bögüre telef oldu yaf ...haklıda cıktı...yedigimiz kazıgın boyuna baksana sen.....sonrada dogruyu söyledi diye şutu yedi......[/quote]
[I]hikayeeee....[/I]
[I]bunlar sürekli long olanlar...asla şort almayanlar.......[/I]
[I]çıkarken herkes kazanır...sürekli long düşünenlerde tabiki....[/I]
[I]gün gelir beni anlarsın.............[/I]
[I]:mad:[/I]
-
15 dk graf benim gördüğüm pembe daire ne tarafa kırılırsa yön o taraf diyor.
[URL="http://i40.tinypic.com/5oiejt.jpg"][IMG]http://i40.tinypic.com/5oiejt.jpg[/IMG][/URL]
-
burada hiç kimse kimsenin kaç kontrat döndüğünü bilmiyor...bilmemeli...
doğrusu da bu.....herkesin parası kendine göre kıymetli......
parayla hava atma yeri değil burası...................
anlatabildim mi..????
-
sibob löngınşayne oldu tekrar
-
burdaki arkadaşların hepsi tecrübeli bilgili...
kontrat sayısının da ne olduğunu biliyor... para kazanmanın kaybetmeninde...
boşuna gendimizi yormayalım...
onlar çaylaklar formunda yazabilirler.. birileride yer.. falan filan..
piyasaya odaklanalım derim müsadenizle...
makas ve takas..
maksa 150 point
takas
alan.... 3700
satan 5800
görünen o ki diğerleri satıyor akkız ve garan alıyor...
-
[QUOTE=boz ayı;218675][I]hikayeeee....[/I]
[I]bunlar sürekli long olanlar...asla şort almayanlar.......[/I]
[I]çıkarken herkes kazanır...sürekli long düşünenlerde tabiki....[/I]
[I]gün gelir beni anlarsın.............[/I]
[I]:mad:[/I][/QUOTE]
biz şort kovalıyoruzda ne oldu...başımız ğöğe erdi sanki pehhh......neyse fazla laf etmeyelim işimize bakalım...kazık musait bir yerimizde ve her gecen dakkada büyüyor bu arada.....