biz açana kadar 11 üzerine atacak sankim dow üwwww üwww nöbet buraya gadar :D 10993 e gadar geldi ****
Printable View
biz açana kadar 11 üzerine atacak sankim dow üwwww üwww nöbet buraya gadar :D 10993 e gadar geldi ****
pehh önce yükseliş sonra haber :D
SELOCAn niye yükseliyordu ?
Almanya’da ilk golü Turkcell attı. İşte aylardır sır gibi saklanan dev operasyon
08 Ekim 2010 Cuma, 03:15:52
Turkcell, Türkiye-Almanya maçına saatler kala sürpriz bir atak yaptı ve Turkcell Europe’un kurulduğunu Almanya’da açıkladı. Buna göre Turkcell ve Deutsche Telekom, Turkcell Europe’da ortak olacak. Turkcell sim kartlar Almanya’da 60 bin noktada satılacak. Çağrı merkezi ise Erzurum ve Diyarbakır’dan Almanca hizmet verecek.
[B]DEUTSCHE TELEKOM ALTYAPISI KULLANILACAK[/B]
Bu atakla Turkcell öncelikle Almanya’da yaşayan 3 milyon Türk’ün cebine girmeyi hedefliyor. İlk etapta ise Deutsche Telekom’un altyapısı kullanılacak. Üstüne ise Turkcell mobil uygulamaları eklenecek.
Operasyon 2011 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.
Aylardır sır gibi saklanan operasyonun Turkcell adındaki kod adı ise Beethoven.
[URL]http://ekonomi.haberturk.com/sirket-haberleri/haber/559337-kod-adi-bethoven[/URL]
[quote=seagate;296885]biz açana kadar 11 üzerine atacak sankim dow üwwww üwww nöbet buraya gadar :D 10993 e gadar geldi ****[/quote]
hacı memü,
ne 10993 ü, tavuk mu? 10974 görünüyo en yüksek..hula fdow un sonraki vadesine mi bakıyon memüüüü...
AYRICA SANA BİR ŞEY DİYEYİM AMA ARAMIZDA KALSIN;
FDOW un yapacağı her artı bizim günlük H ile L arasındaki farkı büyütür ama kapanış öncekine göre eksi olur:D kraşi...eynseync
teprik ederim astatron abi üwww gece coştular ama şimdi sakinleştiler :D
ben şeye bakiiim fdow derken üww normal dow kaç pivan ediyi şeklinde
memü,
ahali gelmeden bana 1-49 arasında 3 tane sayı söyle...üühhühühü..yada daha kısa olsun 1-49 arasında 43 sayı söyle..eheuheuheuehe..şaka şaka..sen 3 tane söyle...
süper loto da 4 tuttutmuşum söylemesi ayıp 86.60 TL kaldırmışım üühühühühü...
1 Büyük Kara Efe+1 Paket Camel Soft+2 Monoblok şile palamutu+2 Kupon Sayısal=
47+6+24+8=85 TL..hehehhe.. 1.6 lira cepte kalıyi ehüeüüeüeü... manzaraya bak ha içki sigara kumar vob her türlü kötü alışkanlık ühühühühhühü....
neyse sen 3 dene sayı söyle bakıyım
Craassshhhh olmayacak mıydı yaw? Ben öyle biliyodum... Sabah korkudan titreyerek uyandım gece göçmüştür diye... üvvvv... :p :)
Dünkü kapanıştan kalan long'ları flat'ledikten sonra bugün pek ekrana bakamayacağım... Sizlere kolay gelsin... :)))
[quote=Astatin;296905]memü,
ahali gelmeden bana 1-49 arasında 3 tane sayı söyle...üühhühühü..yada daha kısa olsun 1-49 arasında 43 sayı söyle..eheuheuheuehe..şaka şaka..sen 3 tane söyle...
süper loto da 4 tuttutmuşum söylemesi ayıp 86.60 TL kaldırmışım üühühühühü...
1 Büyük Kara Efe+1 Paket Camel Soft+2 Monoblok şile palamutu+2 Kupon Sayısal=
47+6+24+8=85 TL..hehehhe.. 1.6 lira cepte kalıyi ehüeüüeüeü... manzaraya bak ha içki sigara kumar vob her türlü kötü alışkanlık ühühühühhühü....
neyse sen 3 dene sayı söyle bakıyım[/quote]
pehhh haci sonunda başaracan ben karıştirmiyim rakam felan :D şans yok bende ühühühüüh
[quote=seagate;296908]pehhh haci sonunda başaracan ben karıştirmiyim rakam felan :D şans yok bende ühühühüüh[/quote]
yaw işte söylesene arkadaş sen 3 tane..sırayla kendisinin bahtsız olduğunu düşünen arkadaşlardan 3, 3 toplaaycağım tahminleri...sonra onları eleyip, kalan sayılardan oynayacağım..:D:D:D
eski bir aste atasözü der ki, neyin çıkacağını bilmekle neyin çıkmayacağını bilmek aynı şeydir..:D
7 13 38
:) pehhh
abi biz açılacağımıza doğru fiçirlar düşüşe geçiyir bu nası iştir :D
[quote=Strategist;296906]Craassshhhh olmayacak mıydı yaw? Ben öyle biliyodum... Sabah korkudan titreyerek uyandım gece göçmüştür diye... üvvvv... :p :)
Dünkü kapanıştan kalan long'ları flat'ledikten sonra bugün pek ekrana bakamayacağım... Sizlere kolay gelsin... :)))[/quote]
Olacak patron kraş...biz DJ kraşacak demedikki, VOB kraşacak dedik..yok yok hatırladım şimdi DOW da kraşacak dedik..üühühhü..yalanda değil bi ara kraştı yani.. -%0.54 felan hatırlıyorum..üühühüh..bence biz eksi kapatırız:D
[quote=seagate;296910]7 13 38
:) pehhh
abi biz açılacağımıza doğru fiçirlar düşüşe geçiyir bu nası iştir :D üwwww kıllaniiimmmm ha[/quote]
piiii..mafettin beni memü..38 i banko çekeceydim...şimdi her şeyi baştan hesap etmem lazım:D:D:D
gapanı sevdim :D
yemi mesaj yapalım üww
üwwww kıllaniiimmmm ha gurt gapanı kuruliyi sanki
asti bizim üzerimize oyniyi dünya Muhahahah