[quote=Astatin;275953]kaya hocam bu son harekette Al geldimi sende yoksa şortmusun :)[/quote]
geldi gelmesinede soruma bi cevap vermiyon ya bak kırılıyom he herkese cevap bana gelince kıvırıyon ::: ::: :::
Printable View
[quote=Astatin;275953]kaya hocam bu son harekette Al geldimi sende yoksa şortmusun :)[/quote]
geldi gelmesinede soruma bi cevap vermiyon ya bak kırılıyom he herkese cevap bana gelince kıvırıyon ::: ::: :::
Bugün mübarek gün pala öyle adilik yapmaz heralde.shortları vurdu longlara dokunmasın ayıp etmesin valla çarpılır billa çarpılır.daha önce çarpılan görmüştüm:)))
zayıflık başladı 75750 gelecek sankim..dün gördüm yazmadım şimdi yaziiim..76025 aşağı inerse..
seLçuKLu abi bu testere işi bozdu testere seansları bitsin düşüş başlasın trend şeklinde abi ne yapmam gerek resim bulim :D
bendeki kanalizasyon ..350 dirençti ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/7c4f8400.png[/IMG]
üwwwww ya bu ne şimdi resmen oynuyor herif bi aşağı bi yukarı kitaro hocam pala şimdi yönü yukarımı çecirdi asti hoca ya bi şey soramıyorum artık bari size sorayım :)
[quote=selçuklu;275967]bendeki kanalizasyon ..350 dirençti ...
[/quote]
Seninki daha güzel çalışmış patron.. +. +.
Benim kanalizasyondan pis kokular geliyorudu zaten... üvvv.. :..:
bu avatarı kullanan varmıydı googledan buldum bide telif ödemeyelim
shorttan zarar üstüne teminat kazığı üstüne telif olmasın ühühühü ne biçim gün
kapanış 73 olursa belki moralim düzelir ühühühü
[QUOTE=seagate;275966]seLçuKLu abi bu testere işi bozdu testere seansları bitsin düşüş başlasın trend şeklinde abi ne yapmam gerek resim bulim :D[/QUOTE]
heh iyi olmuş patron .. yalnız şartlanmamak gerekir patron yöne ... en tehlikeli iş bence borsada ...
[quote=a.kaya;275968]üwwwww ya bu ne şimdi resmen oynuyor herif bi aşağı bi yukarı kitaro hocam pala şimdi yönü yukarımı çecirdi asti hoca ya bi şey soramıyorum artık bari size sorayım :)[/quote]
hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz titan saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:
[QUOTE=kitaro;275973]hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:[/QUOTE]
patron 77775 hayırlı olsunmu abi .. sen onu söyle .. kitaro patron ... üvvvvvvv :o:o:o
[QUOTE=kitaro;275973]hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz titan saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:[/QUOTE]
sistemlere yüklenene kızmican sistemlerin reklamını yapana kızıcan:p
[quote=selçuklu;275975]patron 77775 hayırlı olsunmu abi .. sen onu söyle .. kitaro patron ... üvvvvvvv :o:o:o[/quote]
abi ben sabah aldım 500 puan okuttum ama buraya yazamadığım için söylemedim patron bilemem ama slow traderları silkeleme zamanları çok haraketli oluyor endeks şuan ne desem yalan olur düşen paraları toplamak lazım bence
içimden bi ses bugünün zirvesinin tarımdışı verisi ile geleceğini söyler oldu.
hayırdır inşallah. :)
[QUOTE=Strategist;275969]Seninki daha güzel çalışmış patron.. +. +.
Benim kanalizasyondan pis kokular geliyorudu zaten... üvvv.. :..:[/QUOTE]
bana hiç bi faydası olmadı patron 350 de stoplamadım pozu öyle bi faydası olabilir belki :D:D:D.. üvvvvvvv
925 altında 5'lık kapanışa shortlarım
76150 kısa atışı ve gergin bekleyiş :( Selçuklu patron Artur efendi gelse iyi olur :)
[quote=selçuklu;275975]patron 77775 hayırlı olsunmu abi .. sen onu söyle .. kitaro patron ... üvvvvvvv :o:o:o[/quote]
saraylı abi 72 li bir rakam kırılırsa kesin felan demişti kapanış 71 olsun :D istanbula gelim abi yarın sortie ye gidelim
[QUOTE=unlimitted;275980]içimden bi ses bugünün zirvesinin tarımdışı verisi ile geleceğini söyler oldu.
hayırdır inşallah. :)[/QUOTE]
hep boğalara hep boğalara . ayılara hiç bişey yok .. anca bakıyoz öyle :(:( ..ahanda poz kara geçti 50 point .. ühühüühh .. :D:D
76bin gısa 75775 flat yerim..sanal ne kolay diil mi.. :)
[quote=kitaro;275973]hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz titan saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:[/quote]
he valla öyle sandım :D en azından sistemle zarar yazsamda acımıyomda kendi akılsızlığımla yaptığım harekete kızıyom..beyin algılar çok kötü bu işi çözmek lazım
asteton patron sistem ne durumda . tgg kaç patron ... help emergency .....
[quote=selçuklu;275990]hep boğalara hep boğalara . ayılara hiç bişey yok .. anca bakıyoz öyle :(:( ..ahanda poz kara geçti 50 point .. ühühüühh .. :D:D[/quote]
patron vallaha da billaha da ben de üzülüyorum böyle. ama emin ol, ayulara ayulara diye başladığımda da boğalar bıkacak :D:D
daxın pili bittimi?
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/7d988a77.png[/IMG]
[quote=a.kaya;275994]he valla öyle sandım :D en azından sistemle zarar yazsamda acımıyomda kendi akılsızlığımla yaptığım harekete kızıyom..beyin algılar çok kötü bu işi çözmek lazım[/quote]
bu konuda hem fikirim..algı bozulması çook oluyor..sisteme itaat etmeli diyenler de az değil..ama gördüğüm şey sistem+histem li yaklaşım daha "kar" lı ...sistem kur ama onu da tamamen kenara atma...histemler arada bozulursa sistem imdada yetişir..histemli iş yapmak da adrenalinli be..algılarım bozuldu galiba..:D
[quote=kitaro;275973]hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz titan saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:[/quote]
Normal sistemim çok zigzaglı piyasa koşullarında aldığını geri veriyor diye bu hafta çok hızlı 5dk'lık bir sisteme geçtim ve son derece başarılı oldu.
Her sistemin başarılı olduğu dönem var, başarısız olduğu dönem var.. Ama vasat bir sistem bile uzun vadede şahsi tahminle oynayan trader'a nal toplatır.
Önemli olan sistemin zorlandığı dönemlerde bile para kaybetmemesi, getiri eğrisinin aşağı düşmemesi ve yatay gitmesi.. Şikayet eden sistemcilere bak, para kaybediyoruz demiyorlar, sadece aldığımızı geri veriyoruz diyorlar... Bu çok önemli...
titan deyince aklıma geldi ne günlerdi o günler HEY HEY HEY HEY hehehehhe
[URL]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2755/titan-ve-kenan-seranoglu[/URL]
[quote=trader38;275998]daxın pili bittimi?
[/quote]
yok patron o duracell'miş.
hemi de rişarcıbıl! :D:D
[quote=trader38;275998]daxın pili bittimi?
[/quote]
DAX manyağı olarak şahsi fikrimi söyleyeyim: Hayır. :)
Bu aylık grafik, geçen ay yükseliş barı var, şu an devam eden ayın barı da tam gaz yukarı diyor, bu şartlar altında bu piysanın zayıf olduğunu söyleyemem ben şahsen. Bu grafiğe göre geçen ayın en düşüğünün altına inilmediği sürece zayıflık görmüyorum.
3ağustos 77700 den beri gelen düşüşü nasıl sayıcaz? başta saraylı abi, sonra selpatros:))) olmak üzere üstadlar yardımcı olabilirmisiniz?
[quote=selçuklu;275995]asteton patron sistem ne durumda . tgg kaç patron ... help emergency .....[/quote]
Patron, iki gündür fast sistem+indikle vuruşuyorum..stro dan kıskandım...:DHatır sen güzel orta yapmışen açıklayayım..:DFast sistemle işlem yaptığımda Monthy Hall abiyi de yanıma alıyorum:D:D yani dün kullandığım fast sistemle para kazandıysam, bugün kesinlikle onu kullanmıyorum..kaybettiysem onla devam şeklinde..bir de early flat yapan indiğimiz var..:D
Kayaboss a da bu yüzden yanıt vermiyorum kızmasa bari...TGG en altta patron....:D
[IMG]http://i36.tinypic.com/2mq3z88.png[/IMG]
[quote=Strategist;276001]Normal sistemim çok zigzaglı piyasa koşullarında aldığını geri veriyor diye bu hafta çok hızlı 5dk'lık bir sisteme geçtim ve son derece başarılı oldu.
Her sistemin başarılı olduğu dönem var, başarısız olduğu dönem var.. Ama vasat bir sistem bile uzun vadede şahsi tahminle oynayan trader'a nal toplatır.
Önemli olan sistemin zorlandığı dönemlerde bile para kaybetmemesi, getiri eğrisinin aşağı düşmemesi ve yatay gitmesi.. Şikayet eden sistemcilere bak, [B]para kaybediyoruz demiyorlar, sadece aldığımızı geri veriyoruz [/B]diyorlar... Bu çok önemli...[/quote]
aynen katılıyorum çok önemli bi tespit..... ama histemle yapılanlarda çoğunlukla zarar en azından benim açımdan :::
Dün Long idim. Sabah flat. Şimdi Long or short !!! karar veremedim???
[quote=trader38;276006]3ağustos 77700 den beri gelen düşüşü nasıl sayıcaz? başta saraylı abi, sonra selpatros:))) olmak üzere üstadlar yardımcı olabilirmisiniz?[/quote]
patron teessüf ederim benden niye yardım almıyorsun.
güzel bi sayım yapmıştım halbuki eskilerden hatırlarsın.
biiiiiiiiiir, çok sıkıldım
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, yerim çook darr
oooooooooooo senden çok var diyerekten. :D:D
istersen etiketlerini filan göstereyim yani ilgilenirsen :D:D
DAX benim gördüğüm 6380 iyi bir direnç noktası..üstüne atamaz ise şuanki rakam 6226 gibi bişi çıkıyor..üstüne atarsa 6630 lar var..kavşakda olduğumuz aşikar artıkın..
hiç benim senin gözünde nazarı itibarı kıymetim yokmuş anladım asti hoca üüü o kadar sordum bana bi kısa bi cevap vermedim stro hoca sorunca grafikli gönderiyon bide maşallah vayy tamam öyle olsun :o :o
şaka şaka ama her şakanın altında biraz gerçeklik payı vardır demi :D :D :D
[quote=Astatin;276007]Patron, iki gündür fast sistem+indikle vuruşuyorum..stro dan kıskandım...:DHatır sen güzel orta yapmışen açıklayayım..:DFast sistemle işlem yaptığımda Monthy Hall abiyi de yanıma alıyorum:D:D yani dün kullandığım fast sistemle para kazandıysam, bugün kesinlikle onu kullanmıyorum..kaybettiysem onla devam şeklinde..bir de early flat yapan indiğimiz var..:D
Kayaboss a da bu yüzden yanıt vermiyorum kızmasa bari...TGG en altta patron....:D
[IMG]http://i36.tinypic.com/2mq3z88.png[/IMG][/quote]
Heheheheheh...Selpatros ve Stropatro..Başka bir forumdaki moderatör ne yazmış bakın..
"Bir nick bir karakter, iki nick yarım karakter, dört nick çeyrek karakter, fazlası karaktersiz"...
hahahaha..çok güldüm...
[quote=Astatin;276007]Patron, iki gündür fast sistem+indikle vuruşuyorum..stro dan kıskandım..
[/quote]
Astetropatro, kazanıyoruz da durum iyi değil patron... üvvv... Buna alışacaz şimdi, trendde pala külahımızı ters giydirecek... üvvv.. Bu hafta efsane gibi çalışan 5dk'lık hızlı sistemim trendlerde nal topluyor... üvvvv...
Yaw öyle bir sistem yapmamız lazım ki, piyasanın hangi modda olduğunu anlasın ve o moda otomatik geçsin. Sonra da eski moduna geri dönsün. Ayrıca çamaşır bulaşıkları da yıkasın, evi temizlesin, yemek yapsın.. üvvv... :) :::
[quote=unlimitted;276011]patron teessüf ederim benden niye yardım almıyorsun.
güzel bi sayım yapmıştım halbuki eskilerden hatırlarsın.
biiiiiiiiiir, çok sıkıldım
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, yerim çook darr
oooooooooooo senden çok var diyerekten. :D:D
istersen etiketlerini filan göstereyim yani ilgilenirsen :D:D[/quote]
üstadlar derken içinde sende varsın abi. etiketlemeni çok merak ediyorum abi. mümkünse paylaşırmısın?:)))
[quote=Strategist;276001]Normal sistemim çok zigzaglı piyasa koşullarında aldığını geri veriyor diye bu hafta çok hızlı 5dk'lık bir sisteme geçtim ve son derece başarılı oldu.
Önemli olan sistemin zorlandığı dönemlerde bile para kaybetmemesi, getiri eğrisinin aşağı düşmemesi ve yatay gitmesi.. Şikayet eden sistemcilere bak, para kaybediyoruz demiyorlar, sadece aldığımızı geri veriyoruz diyorlar... Bu çok önemli...[/quote]
tüm zamanların en çok kazanan traderlarından paul tudor jones derki
iyi bir trader her zaman iyi bir sistemden daha çok kazanır.
piyasanın sadece yüzde 15i trendli olur diğer zamanlar ise testereli geçer.
önemli olan sistemli yada sistemsiz olmak değil önemli olan iyi bir trader olmaktan geçiyor bu forumda iyi trader kim var dersen ben bu forumda iki kişi tanıyorum biri saraylı diğeri selçuklu abi