günaydınlar herkese boş kazançlar
Printable View
günaydınlar herkese boş kazançlar
Düşündüm, acaba sisteme ters ve kısa pozda olmama nasıl bir kılıf uydurabilirim diye.. Aha da KILIF formasyonu..Yatay devam bu bandda kaldığı sürece..üww.. Bu iran olayının etkisi olur bence ayrıca..TGG=2 de..yani alıcı satıcı dengeli..heyecan yok..selçuklu relax mode..şimdilik
[IMG]http://i45.tinypic.com/296mc8j.png[/IMG]
200 ün 20 yi kesmesi en son bir yıl önce haziranda. Sp 350-370 puan ralli oradan yaptı.
Şimdi tersi durum orta vade için oldu.
Dikkat.
Bu zaten 1220 nin orta vadede tepe olduğunun kanıtı, düşündüğümüzün ispatları, teyidleri yavaş yavaş geliyor.
1040 kırıldığında da tam teyidlenecek. Ondan önce nasıl bir zamanlama yapacaklar beklenilen sadece bu.
Jelibon.
Günaydın arkadaşlar...
PC havadan nem kapıyor bu günlerde,nereye tıklasam virüs programı zırıl zırıl çalışıyor yoruyor beni...neyse...
Kara tren gecikir belki hiç gelmez...
Dağlarda salınırda halimi bilmez..üüü
[QUOTE=jelibon;241582]Bradley dönüş günleri:
2 tane önemli
ay/gün/yıl
3/1/2010
8/10/2010
Diğerleri
6/3/2010
6/9/2010
6/26/2010
9/11/2010
9/30/2010
10/25/2010
11/15 to 11/16/2010
12/25 to 12/26/2010
Yakını 3 ve 9 Haziran.
Bizim tarihler.
24 Mayıs-7 Haziran aralığı. fibo pencere.
28 Mayıs ana tarih.
Bradley 3 ve 9 neredeyse fibo pencere içinde kalıyor.
Bradleye ara sıra bakardım çalışmadığı zamanlar oldu herkes bildiğinden bence.
Bütün bunlar mayıs sonu-haziran ilk haftası piyasalarda karar yeri olacağını gösteriyor.
Açık ve net bunu görüyorum kahve falında he he.
Yakında tarota başlıyorum.
Jelibon.[/QUOTE]
19 Mayısta ne yazmışız.
Bilgi amaçlı asıyorum bir daha.
Jelibon.
Makas öpüşmeye başladı....
Arthur giller...lütfen eksi ossun....:o
kraşi-eynseync..ahahahahah konoli, şarap getir..iran diyorum iran..kime diyorum aluuuu
sistem sat verdi..son günlerde çarpılıp duruyor..
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/bd8ce7ab.png[/IMG]
[quote=Astatin;250051]Düşündüm, acaba sisteme ters ve kısa pozda olmama nasıl bir kılıf uydurabilirim diye.. Aha da KILIF formasyonu..Yatay devam bu bandda kaldığı sürece..üww.. Bu iran olayının etkisi olur bence ayrıca..TGG=2 de..yani alıcı satıcı dengeli..heyecan yok..selçuklu relax mode..şimdilik
[IMG]http://i45.tinypic.com/296mc8j.png[/IMG][/quote]
Kılıf scenario live...sistem hala sat vermediğinden ve bandın altına yaklaşıldığından kısalar 675 den filat..bu son kısaların ömrü enteresan oldu... -500, +700, -450 arasında dalgalandıktan sonra +325 le kapandı..bereket versin...
Siye bişe diyemmi,
Yok biz eyiyik,biz ayruştuk,bize bişe olmaz diyenler yanılırlar....
Serbest kur sisteminde,ne kurun fiyatı,nede faizler önemlidir...
[B]İSTİHDAM VE İŞSİZLİK,OLAYI ORTAYA KOYAR.....[/B]
Günsonunda "Bir zamanlar, İran işi DJ e yarayabilir ama bize 180 derece ters teper diyen fakir ama gurulu bir genç vardı" demek istiyorum..ehueheu
Ara desteğe değmedi,pasmı geçecekler burayı aceba....
Sevgili Arthur giller sevgiler....
67000 kırılmadıkca of of...
AMAN RA kardeş,
Nerelerdesin,dünyanın yuvarlak olduğunu bir kez daha teyit ettik....
Yüridik yüridik yine aynı yere geldik,dünki yedeyiz.....:::
sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long
[QUOTE=Astatin;250183]sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long[/QUOTE]
500 den sat verdi benim saatlik biraz once... palanın elinin terisne geldik çarptıkça çarpıyo piuvvvv
güçlü vob güçlü türkiye..ne iranı abi...o orta vadeli bir olay...ehueheueh
[quote=Astatin;250183]sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long[/quote]
500 e askerleri senmi dizdin...
Fururlar sevgili Arthur giller....:cool:
2/5...
65 filat..tekrar aşağı gelir bu..ehueheuuee..GAPTRADE, SURFTRADE, DAYTRADE
üvvv kim zamanı düne aldı , hareket aynı yahu ..
[quote=Astatin;250183]sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long[/quote]
lamba yandı abi 5 dk ama :P go go go 11,10 barında start vermiş pivvvvvvvvv 15 de eyle bi duırum yok :P
----------
şimdiii 5 mi biliii 15 mi :) nedecez ahaha
sistemin üzengilerine güvenreek tekrar long
Herkes sayıyor, bizde sayalım.
3 düşüşün iii düşüşün 2 yükselişi dün bitti.
3 düşüş iii düşüş 3 düşüş gelmek üzere. 3 ler serttir.
Alternatifinde yukarıdaki 2 yükselişin a yükselişi bitti dünkü düşüş b düşüşün parçası c yükseliş ile bitecek 2.
Çok basit şekilde ikisini ayırt edeceğiz. Nerdenmi?
İki gün önceki dip aşağı kırılırsa ilk ihtimal teyidlenecek. Dip yükselirse ikincisi.
Dünkü tepe geçilirse alternatif ihtimal teyidlenecek.
Bugünkü tepki 1065-1070 arasına bakacağız, Dow 9950-10000 arasına.
Dow burayı geçerse 10100 görecek en az. Takılırsa 3 için çökecek.
Jelibon.
[quote=Astatin;250216]sistemin üzengilerine güvenreek tekrar long[/quote]
15dede lamba yandı üwww go astatin go go go :) pit kızları felanda olsa vobda yaa
[quote=seagate;250223]15dede lamba yandı üwww go astatin go go go :) pit kızları felanda olsa vobda yaa[/quote]
67950 üzeri ralli olur gol olur...amma hiç inanmıyom bu yükselişe..sistem alda ve fiyat extreme deep yaptı diye mallandım sadece..
5 dk mosta dayandı üwww kırarmı :P kıramadı gibi
Haziran Temmuz altın gümüşe dikkat. Haziran ayı zirve ya da görüldü, ve sonuçta düşeceğiz.
AMA Bu iki ay öngörü yapılamayan, tradein zor olduğu aylar.
Altını gümüşü bozuyor. Gümüş 2 aydır yatay trendde. Altın ise yeni zirve gördü.
Bugün için gümüş destek 17.90-18.09. Direnç 18.45-18.62.
7 trade günü içinde çift tepe beklentim devam altında, son alım yeri 1210-1214. Altına inerse dikkat.
Jelibon.
ralli...eynseync...yaşasın sıralı histemik ve sistemik treyd..ehueheu
üww düzeltiyorum ahaha :D tek tuş turboya çekti vitesi üwwwwwwwwww mostttttttt off all tek tuş :P
[QUOTE=jelibon;249412]Avrupanın en güçlü ülkesi ve borsası durumunda Türkiyeyle beraber. (Kayahan köpürecek şimdi)
Burada korkulması gereken şu her ikisi içinde. Sermaye piyasalarındaki silsile. Önce Amerika hareketi yapar sonra Avrupa sonra BRİC sonra TR.
Avrupanın bir kısmı yapıyor ama DAX şimdilik gereken düşüşü yapmadı tıpkı TR gibi.
Bu iki borsayı takip etmek enteresan olacak.
Bugün için Dirençler 5900, 5930, 6010, 6090.
Destekler 5740, 5800.
Orta vadede yükselen dipler, yükselen tepeler devam ediyor. Kırılacakmı bakılmalı. Krılım noktası 5740.
Jelibon.[/QUOTE]
5930 noktasal destek oldu bugün.
6010'a geldik. Daha yukarısı üstünde tutunmasıyla mümkün ancak.
Jelibon.
150 flat..425 puan daha ..bereket versin..ben yemeğe kaçar
şu most u bir türlü metastocka kuramadım..daha doğrusu kurdum ama çalışmadı..
[QUOTE=abka;250260]şu most u bir türlü metastocka kuramadım..daha doğrusu kurdum ama çalışmadı..[/QUOTE]
İNDİKATOR OLARAK ÇALIŞIYOR ama sistem olarak sinyal kısmında gorunmuyoru sayın abka .. bu konuda haklısınız ben de cok ugrastım..
Heyecan zirvede..ehuehue..68000 den 1/5 long yapip..yemege anca giderim
[quote=fXci;250127][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/bd8ce7ab.png[/IMG][/quote]
fxci abi bu sistem ala geçtimi
geçince hemen yazarsan seviniriz
[quote=Astatin;250276]Heyecan zirvede..ehuehue..68000 den 1/5 long yapip..yemege anca giderim[/quote]
üst banda yanaştık..indiklerin halinide beğenmedim..475 filat...ehuheuhe..NUNU lara dikkat
[IMG]http://i50.tinypic.com/s4yovr.png[/IMG]
Sevgili moderatörümüz Hellim için gelsin..
[url]http://video.mynet.com/music.2010/Candan-Ercetin-Sertab-Erener-Yalnizlik-Senfonisi/535956/[/url]
Candan&Sertab-Yalnızlık Senfonisi..
[QUOTE=jerfin;250313]Sevgili moderatörümüz Hellim için gelsin..
[url]http://video.mynet.com/music.2010/Candan-Ercetin-Sertab-Erener-Yalnizlik-Senfonisi/535956/[/url]
Candan&Sertab-Yalnızlık Senfonisi..[/QUOTE]
nerdesn jerfo apla ya .. volpostunu açsan diyorum artık .. üvvvv .. eheuhehue :D:D