[quote=aslan;388951]Bu işler malsız olmaz, baya mal almışlar her iki taraftanda. Bayrak çeken çok olur.[/quote]
ay düdünt dü düt...3 galdıraçla beni batıramazlar:D ayrıca bence bu dis ork horn hala yani:p
Printable View
[quote=aslan;388951]Bu işler malsız olmaz, baya mal almışlar her iki taraftanda. Bayrak çeken çok olur.[/quote]
ay düdünt dü düt...3 galdıraçla beni batıramazlar:D ayrıca bence bu dis ork horn hala yani:p
yurtdışı eksideeee
var bişey sanki..
yaw bu kar dursa eyi olacaydı yannız..akşama pis yiyecek olabilirler bizi.. ne hat ne satıh savunacak pozisyonumuz kalmayabilir istanbulun ıslı ama araçlara karşı vandal yollarında...ü[URL="http://www...herkes"]www...herkes[/URL] sokağa işeyebileydi eyi olcaydı..tuz var odaa..o zaman buz tutmazdı sanrısam..üühühüh
[quote=Astatin;388947]is this an Ork horn?[/quote]
Nouuu, dis mey nat bi Ork horn:o
[quote=Astatin;388953]ay düdünt dü düt...3 galdıraçla beni batıramazlar:D ayrıca bence bu dis ork horn hala yani:p[/quote]
Seni batıramazlar ama pozuna çok bağlı olanı batırırlar. :..:
of of of
bu sefer fena çakacaklar galiba
yurtdışı gümgüm gidiyo aşağıya
[quote=Astatin;388844]FDJR günlük ve 60 dlık... 60 dklık bi yukarı deper sonra günlük baskısıyla graşar gibi diyor ama vob bu bütün olabilecke olana ne der bilemeyong
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6078&d=1327913010"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6078&stc=1&thumb=1&d=1327913010[/IMG][/URL]
[/quote]
bunu öne alak:mad::rolleyes:
[quote=Astatin;388938]valla hadji bir postada 675 den vurdum, 1 postada 650 den... 3 galdıraç 500 ortalama ile şortum bekliyorum..tostumu henüz yemedim... lem pala şu tesbihi verde iki sallayımmm..bu hareketler seni gahraman yapmaz gunek yapar...üğğ[/quote]
675 postası 375den şort kavırma... 650 ve 275 postası duruyo..uww
sanırım 70200 altında saatlik gapanış veya 70700 üzeri saatlik gapanışlar pivot olabilir..olmayabilir de
ahada bir posta daha 250 den şort kavırma...
spotu basmıyolar ne iş?
full filat.. bu kadar bariz "güçlüyüm" mesajı hayra alamet değil ama biz oturak kenarda..300 puan kar..kardır.. kötü kar yoktur
ARCLK 7.56 üzerinde iken kimse çakmaz desem ne fayda ben mi kaledeyim :)
dow futur toparlıyor
dow açılış sonrası hemen toparlayabilir
bizimki sıkışma bölgesinde...
[quote=babazulu;388976]ARCLK 7.56 üzerinde iken kimse çakmaz desem ne fayda ben mi kaledeyim :)[/quote]
valla patron gönlünce olsun... amam bu kadar güçlü ve net verilen "güçlüyüz" mesajının arkası +-3000/4000 puan yol yapar... bakalım artı mı eksi mi...
şincilik yes filat no cry..ama duruma göre longabilirim bile..şortabilirim bile...du bakali
Esasen APS 209 binle hala yüksek, bu aps ile iyi bir yukarı hareket ne kadar mümkün?
bir realize kokuyor ama akşama alışlarla kapanış ve sabaha artı gapda mümkün...
1 posta long..şaka değil la gerçek 325
275 den de bi posta dah along...
şşş saflar dıorum sıkılaştıralım dıorum..68bınden 10 000 daha lonk dıorum...şşş apsd 200 bın ustu dıorum..şş kıme dıorum..:)
[quote=ATHLON;388989]şşş saflar dıorum sıkılaştıralım dıorum..68bınden 10 000 daha lonk dıorum...şşş apsd 200 bın ustu dıorum..şş kıme dıorum..:)[/quote]
ha ne bana mı dedin..eyi 1 posta daha 350 den..yannız longlar için en büyük tehdit..benim long olmam:..:
neden tavan olmuyoruz?
ula bu adamlar deil mi 2009 dan sonra ingilizden gelen fonla,düzeltme beklentisindeolan milletin malını 40 000 puan patır patır çizerek götüren piyasayı...ula demedık mı 2 hafta once yenı para geldı memlekete dıye..şşş kme dıorum...)
yürüyün be heeyttt..mmmmuuuuuuuaaaaaaahhhhhhh..aym ganna kilbıyır
hey yafrum vur 4 üncü postayı daaa
hatta orada kazanılan paralarla yenı yetmeler kurumlara ortak olmadı mı,yeni yatrım fırmaları acıp komısyon oranlarını carsı pazar tezgahına cevırmedı mı...uwwww..neler oluryor arka sokaklarda...))
behlül 425 ortalama ile kaçar
250 reşort
hadi yafrum yaw..17:00 da 70200 altında olmanı istiorum
patlat lebron..
way **..yine 200 den döndü hayvanat..üğğ
[quote=ATHLON;389015]patlat lebron..[/quote]
kırıcı oluosun:o:D ula ne güzel çekirge 3 sıçrayacaktı ama du bakali
712xx..bugun mu yarın mı bılmıorum..ama 712xx
550 istop..piiuuu
salmıyolar bizimkini
fena ralli geliyo...yani bence...
işctr 3,80 e takıldı yoksam ralli olacaktı
yarında yatay olursa çarşamba borsa takılmak riskli artık..yani bence.
patronlar 10 kaplan moduna geçirmişiniz piyasayı,tebrikler..
dow kırdımı netti?
akşam sakat yahu
avrupadan iyi bir gelişme yok diye USA piyasaları tedirgin olmuş diyolar...
rocky4 final fight mübarek...))
he is not human..he is made of iron..:))
no pain..
[quote=ATHLON;389037]rocky4 final fight mübarek...))
he is not human..he is made of iron..:))
no pain..[/quote]
valla bizimki güçlü..hem de peter gibi... amma sadece 1k ile stop noktası 550 den lonk geceye..dow dan gorkmasam abartırdım ama gorkuyorum
72600 e doğru bir son hamle,ölüm güzelliği gibi sonrasında yine 70 bini terkeder diye düşünüyorum ben patronlar..
şuan oyun dışı olduğum için objektif bir yorum olarak değerlendirebilirsiniz :)