bende papaz saatlikte sat konumuna geçti.. ama 15.30 da bi dünya veri var.. belli olmaz sağına soluna..
Printable View
bende papaz saatlikte sat konumuna geçti.. ama 15.30 da bi dünya veri var.. belli olmaz sağına soluna..
3616 stoplu olan kapandı .. HO...
fdow saatlikte ikili tepe yaptı gibi.. göstergeler onaylamadı 2.tepeyi.. yani veriden sonra aşağı inmesi daha kuvvetle ihtimal..
[QUOTE=Cerphin;228372]bende papaz saatlikte sat konumuna geçti.. ama 15.30 da bi dünya veri var.. belli olmaz sağına soluna..[/QUOTE]
saatlik bende de SAT ta.. Ama belli mi olur...
5 AL da.. DXY de 5 dakkalıkta SAT verdi..DXY 5 likte tekrar AL versin yerine koyarım PART II. yi..
NzdUsd uzundan 35 pips aldım .dng Dow bugün ralli yaparsa EurUsd ve Altın ne yapar tahmini olan?
[QUOTE=hexa;228403]NzdUsd uzundan 35 pips aldım .dng Dow bugün ralli yaparsa EurUsd ve Altın ne yapar tahmini olan?[/QUOTE]
Şu anda kısada olduğumuz içün ralli yönünde fikrim yoktur..:::stoplar çalışırsa göstergeler al a dönerse düşünürüs..
3610 dan PART II yi yerine koydum.. hayrolsun..
ben kapatmadım, kısa gireceğim veriye.. kutuma gitmeye karar verdim..:D
[QUOTE=Cerphin;228443]ben kapatmadım, kısa gireceğim veriye.. kutuma gitmeye karar verdim..:D[/QUOTE]
göstergeler öle diyo.. du bakalım..
şimdilik III part kısa devam..
oleyyyyyyyyyyyyyyyy........
PART II 3598 den kapandı.. PART in maliyeti aştı zaten.. II. PART 3580 de TP..
part II 3610 kapandı..
bunuda kapatıcam.. Hoşlanmadım..