sanko vob terminalde şuan sorun yok. sanko sitesi üzerinden işlem yapanlar varsa tavsiye etmem web tabanlı olunca yavaş oluyo hele ordan fiyatlar hiç izlenmez.
Printable View
sanko vob terminalde şuan sorun yok. sanko sitesi üzerinden işlem yapanlar varsa tavsiye etmem web tabanlı olunca yavaş oluyo hele ordan fiyatlar hiç izlenmez.
[quote=atiltanyer;84506]YOK HOCAM ÇALIŞMIYO bendede[/quote]
rstart falan filan
calisio artik bende
32400 kırılmadığı sürece dünküler ayı tuzağından ibarettir.
spot 33000 üstü bunun teyididir.
[IMG]http://img220.yukle.tc/images/4826zaza.jpg[/IMG]
[QUOTE=teo;84507]33600'e goturecekler, pazartesı de eksı acacak...
dow 3 gundur 8000 altında kapatıyor.[/QUOTE]
sen oyle dıyosan gotururler teo usta
ıtırazım olmaz oradanda short acarım
[quote=suprad;84510]rstart falan filan
calisio artik bende[/quote]
banda geldi şimdi
ya yeri değil ama bi konuya değinmek istiyorum. ailem esnaf. ben de şuan yanlarındayım. 15 gündür burdayım. 2 şey dikkatimi çekior gündüz gelen dilencinin hatti hesabı yok. yaşlısı genci çoluğu çocuğu belki günde 10-15 dilenci geliyor. kiminin bi yeri eksik veya öle gösteriyor. kiminin elinde bi hastalık veya sakatlık belgesi doğru yanlış bilmiyorum artık. çocukların görüntüsü acınacak halde soğukda yalınayak yırtık elbise vs gibi. çoğu zaman bişi vermiyoruz gönderiyoruz. yaşlı olanlara diyorum caydırıcı olmak için dilenmek günah neden yapıyosunuz? diolar günahı bize. gençlere diorum gençsiniz gidin çalışın. diolar iş var da biz mi çalışmadık. çocuklara diorum neden okul da değilsiniz de böle onursuzca davranış içinde dileniosunuz. diolar ailemiz yollamıor okula. bazen çok ısrarcı olanlara veriyoruz mecbur. 1 tl veriosun beğenmiyor daha çok verebilirmisin diyen çıkıyor. bazende normal insanlar geliyor eli ayağı düzgün giyimi kuşamı yerinde.artık onlar modern dilencimidir nedir anlamıyorum. krizden dolayı işden atıldım kredi kartı borcum temerrüde bindi kiramı ödeyemiyorum bi yardım veya cezaevinden yeni çıktım evde çocuklar aç,ekmek götüremiyorum bi yardım şeklinde taleplerle gelenlerde oluyor.
ikinci hususda gelen hemen hemen her müşteri kredi kartı ile ödeme yapmak istiyor. nakit çalışma neredeyse hiç yok gibi.
dicem oki çalışmayan, sürekli tüketen biraz kaba tabir olcak ama hazırcı bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. hedonik tüketim de had safhada. bu gidiş gidiş değil.
vob dışı bir yazı oldu paylaşmak istedim. verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.
[quote=Vob Trader;84515]ikinci hususda gelen hemen hemen her müşteri kredi kartı ile ödeme yapmak istiyor. nakit çalışma neredeyse hiç yok gibi.[/quote]
kredi kartı kullanımı rahat üstelik paralar mirkoplu olabiliyo
sn Vob Trader,
yaziniz icin tesekkurler...dun aksam pozisyon itibariyle ikimizde ayni yondeydik diye yazmistim...ben hala o yondeyim ama siz benim basimi dondurdunuz;belki benim etrafimda 5 tur attiniz
[B]Gecen hafta burada bir grafik yayinladim.
Haftalik bazda VOB 30 endeks subat vadeli grafik idi..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/VOB30haftalikSIKISMA.jpg[/IMG]
[B]Bu gun itibari ile ayni grafikde durum ne Acaba??.
Haftalik bazda VOB 30 endeks subat vadeli grafik..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/Vobdanerdeyiz.jpg[/IMG]
[B]Yorum mu??
Yoruma gerek varmi ki??Dunki gerilemenin durdugu ve dondugu yere dikkatinizi cekerim..
Demekki assagida yeni hedefler kovalamak icin 31.700 un assagi gecilmesi lazim mis!!
[COLOR="Red"]Haftalik Marj (35300-31700=3600 Puan) adami Vezir de eder, Rezil de.. [/COLOR][/B]
[QUOTE=cırcır;84516]kredi kartı kullanımı rahat üstelik paralar mirkoplu olabiliyo[/QUOTE]
değişik bir bakış açısı :) ama kredi kartıda mikroplu olabiliyor. oda dolaşıyor elden ele :)
[QUOTE=berdush;84518]sn Vob Trader,
yaziniz icin tesekkurler...dun aksam pozisyon itibariyle ikimizde ayni yondeydik diye yazmistim...ben hala o yondeyim ama siz benim basimi dondurdunuz;belki benim etrafimda 5 tur attiniz[/QUOTE]
evet dünden yamulmuşdum biraz :)
[quote=cırcır;84516]kredi kartı kullanımı rahat üstelik paralar mirkoplu olabiliyo[/quote]
bankamatik kartı kullanmakta çözüm.para taşımanıza gerek yok, kredi kartına da gerek yok.o da POS'tan geçiyor ya.para taşımamak için illa kredi kartı kullanma zorunluluğu yok yani.
muhalefet değil amacım farklı bir alternatif.kredi kartı düşmanıyımda :..: