bu manada saatlik long korunarak düşecek optimum en iyimser değerim 97800 yazdım yukarıda
Printable View
bu manada saatlik long korunarak düşecek optimum en iyimser değerim 97800 yazdım yukarıda
42 ye düştü misafir 2 kişi alınmış gücenmiş,..ya hakkaten ayıp be,...yani bu aylardır böyle,...beleşten,
şifre dahi yazıp online olmadan ohhhh ne güzel be,...
birde benim analizlerimi seçerek birine teşekkür atıp diğerine atmayanlar var buda çok ayıp,...
ne zamana kadar eğer bunu yapıyorsan o zaman sen kendi argumanını koyacan,...koymuyorsan basacan teşekkürü,...
[url=http://resimyukle.xyz/resim/BbWB][img]http://i.resimyukle.xyz/BbWB.png[/img][/url]
shortlar için rakamlar,...97800 den başlar,...sarı çerçeveyi komple aşağı alabilmeliler short lar,....
yoksa olma[B]s[/B],...
selamlar geçmiş bayramınız kutlu olsun....pek takip edemiyorum bu aralar ..üstad toptan teşekkür etsem olurmu ...global olarak)))))
işin matematiği sakat .. emtialardan gold direniyor .....petrol gevşiyor alttan tekrar yakıyorlar.......sanki bir el doları unutturmak istiyor gibi ..hedef saptırma ..işleri brexit pul oldu usa 287 k bastı tarım dışını ...tek kalede geçen ay 40.000 işçi çıkartan geri alıyor amerikada 37 k düzeltme ....dolar aşağı gold bekliyor ..
o zaman biraz dikkat lazım galiba ..;
bir bomba daha patlayacak ..galiba ya çinden ya japonyadan .....yen çok güçlendi o da ayrı ..
aklıızın bir köşesine yazalım derim.....kuzey de havalar iyi :)))
[QUOTE=sszul;509914]selamlar geçmiş bayramınız kutlu olsun....pek takip edemiyorum bu aralar ..üstad toptan teşekkür etsem olurmu ...global olarak)))))
işin matematiği sakat .. emtialardan gold direniyor .....petrol gevşiyor alttan tekrar yakıyorlar.......sanki bir el doları unutturmak istiyor gibi ..hedef saptırma ..işleri brexit pul oldu usa 287 k bastı tarım dışını ...tek kalede geçen ay 40.000 işçi çıkartan geri alıyor amerikada 37 k düzeltme ....dolar aşağı gold bekliyor ..
o zaman biraz dikkat lazım galiba ..;
bir bomba daha patlayacak ..galiba ya çinden ya japonyadan .....yen çok güçlendi o da ayrı ..
aklıızın bir köşesine yazalım derim.....kuzey de havalar iyi :)))[/QUOTE]
jpyusd olarak yazalım takip edelim,..oradaki trend buradaki ve sp deki mevcut durum, dolaysı ile değişme mevcudun değişmesi,...
ilaveten bizim için bir kaç ay önce yazdım,..trychf yazıp takip edelim,...
trychf ile hep beraber düşüp kalkıyoruz frankla,..ayrıntısını geçmişte vermiştim,....
sp yükseldikçe stres depoluyor bu belli, önerim brexiti kullanrak düşmeleri yönünde idi,..yapmadılar,....
işte mesela onun yükselişine biz ralli halinde çıkamıyoruz,...stres var çünkü,..temkini gerektiriyor hep,...yani sp 2300 e gitse ne olur ,..daha çok stres olur,...
çünkü sp neyin üstünde yükselecek,...soru bu,...herkes aslen faizin üstünde yükselmesine razı sp nin,....ama faizi vermiyor öteliyor,...uzattıkça uzatıyor,...faizi verse isknto sonrası piyasalar rayına oturur ama bunu vermiyor,..
...e usd üstünde yükselecek bu durumda e onada yanaşmıyor, dolaysı ile araya goldu ve emtiyaları aldılar mecbur, dikkat dağıtmak için,..
sp nin askıda kalma işine jeopolitik dedik,..dolasyı ile jeopolitik takip edilmeli,..burada jeopolitikte geçici barış halleri ki bu konuda adımlar atıldı, yani bizim rusya ile veya israil ile barışmamız kendi düşüncemiz değil,..
ABD pyd kazanımları sonrasında (kantonlar) bu işi askıya alıp unutturacağa benziyor,..geçmişte k. ırakta yaptığı gibi,..TR deki iktidar buna balıklama atlar,...geçmişteki iktidarların atladığı gibi,..
bu jeopolitik yumuşama sp için satış nedeni olabilir, yada başkanlık seçimine kadar bu satışı erteleyip tutabilirler,...
sonuçta rusya ile abd bunun üzerinde çalışıyor,...analşama işinden TR nin de buna katıldığı belli artık,ABD nin K.Suriyede rusyayı geçemediği belli oldu, ama ABD TR den alacağını aldı,...kantonlar manasında,..
şimdi bir unutturma peydahlıyorlar büyük ihtimal,...
ben burada kalbi temiz insanları az çok tanıyorum sayın sszul,...bana göre de onlardan birisiniz
min düzeyde vadeli usd aldım,....
[url=http://resimyukle.xyz/resim/bAVa][img]http://i.resimyukle.xyz/bAVa.png[/img][/url]
teşekkürler üstad ....düşünceler karşılıklı ....unutturma var atlatma var .....ama bilirsem bu altına çakacaklar ...öyle yada böyle 1223 standartı ... globa enflasyon lazım .. ekonomileri tırtladı yürümüyor.....
bilmeyen açsın bir okusun veritas neler yapmış geçen ay ....
enflasyon nasıl artar ...seçimleri var ....truph a yarar faiz artarsa ne yapacak lar enerji girdileri ile oynayacaklar .....altınımız var diyecekler ...petrolümüz var diyecekler
nijeryayı yakacaklar ... ırakta 2 kule yakarlar ...... enerji girdilerini yğkseltecekler mecburan enflasyonun ana kalemi...çünkü bu arada da bizim dış açık maşallah .. gidiyor .. ben olsam bu bu ülkede hiçbirşey almam ......yalandan alıyorlar bizi ...yön bulamadılar gidecek .... ben nikei diyorum sonrasında çin ....yeni borsalar lazım ....kan lazım ..
bize de sabır lazım ..elinize sağlık üstad ....
BALKON SPOR EMEĞE SAYGI DESEK ÇOK MU DEMİŞ OLURUZ .....
pallliiiiiiiişşşşşşşş bırak be güzelim aşağı zorlama piyasa olsun,...sp den sana hayır gelmez,...arana mesafe koy,...keh, keh,...
sürü psikolojisi oluşabilirmi acaba,..sanmıyorum,...yarın 14:00 a kadar psikolojisi oluşabilir belki ama sürüsü oluşmaz,...
vay be pallish sen bu hallere düşecek adam değildin ama,...tersanelerine girdik bir kere,...
yazılara bakmayın ha, şu anda halen saatlikten longtayız, sadece shortları araştıryoruz ki,..
96800 ilk dikkat edeceğimiz yere idi,...