-
[QUOTE=Esteban;509704]Ya konu dışı ama, bu başkanlık olursa nasıl bir durum çıkacacak riskleri nedir ne değildir açıklama şansınız olursa memnun olurım. Syg...[/QUOTE]
bizi en çok ilgilendiren milli sözleşmemiz olan anayasamız ve içindeki kurucu değerlerimiz,...
Türk Milletini yaşatan üniter devlet yapımız ve milletimizin özü mutlaka anayasamızda korunmalı,..yok korunmuyorsa asla ve kati yeni anayasa ve başkanlık gibi süreçler gündeme [U]gelmemeli[/U],..
diğer konuda ben tek adama oynamak istemem,...
1.tek bir kişiye güvenemem
2.yokluğunda onun yerini dolduramam
-
hocam benim aklıma şöyle birşey geliyor senaryo yani..
Acaba bu terörü bilerek mi azdırıyorlar millete yeni anayasa ve başkanlık için baskı oluşturmaya çalışmak için acaba bence..
-
Doktor Kıyamet: Herkes Altın Alsın5 dakika önce
Piyasalarda Doktor Kıyamet olarak bilinen ünlü yatırımcı Marc Faber, küresel ekonomiyi daha kötü günlerin beklediğini, herkesin altına yatırım yapması gerektiğini söyledi.
CNBC kanalına konuşan Marc Faber, "Şu anda Titanik'te gidiyor gibiyiz. Ama bu gemi batmadan önce birkaç gezi daha yapabilir ve yolcular bu yolculuktan büyük zevk alabilir" dedi.
Küresel piyasalarda aşağı yönlü bir trend beklediğini ifade eden Faber, güvenli liman olarak elinde fiziki altın tuttuğunu ve bunu bahçesine gömdüğünü söyledi. Doktor Kıyamet aynı zamanda altın madenciliği yapan şirketlerin hisselerini de aldığını ifade etti.
"HERKES ALTIN ALSIN"
Faber, ortalama bir yatırımcıya ise altın borsa yatırım fonlarına yatırım yapmalarını tavsiye ettiğini söyledi.
Doktor Kıyamet, "Herkes altın alsın" dedi.
Faber, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararını da değerlendirdi ve şu anda küresel borsalardaki aşağı yönlü hareketin bu karardan kaynaklandığını ifade etti.
Faber, bu kararın borsalarda kötü bir gidiş yaratmaması gerektiğini de ifade etti.
-
[QUOTE=indregandi;509703]ptronları belli değilmi,...bu ABD ve AB den başkası olabilirmi,...
sorunumuz şurada,....
millet olarak teröre karşı cepheleştikçe kendimizi farkında olmadan akape hilali içinde buluyoruz,...
türk milletinin ne çözüm süreçleri ile nede direk terörle bir uzlaşısı olamaz,...buna karşılık akape yeni anayasasının içinde de türk milleti yok,...
yani iki bölümde aleyhimize çalışıyor,...
yani terör arttıkça kaçınılmaz daha çok akape gündeme geliyor,..
[U][B]daha çok terör daha çok akapeyi sıcak ve gündem de tutuyor,...
[/B][/U]
gündemde olan sıcak akapenin dayatması ise başkanlık ve yeni anayasa,..
durum ve tesbit budur,...
[B]o nedenle ben diyorumki akape önüne çıkan bu fırsatı değerlendirmeli ve yeni anayasa başkanlık gibi bozuk süreçlerden kendini uzaklaştırarak cumhuriyetimizle kucaklaşmalı,...kendini cumhuriyetimiz ve onun değerlerine emanet etmeli,....[/B][/QUOTE]
[QUOTE=TIFIL;509707]hocam benim aklıma şöyle birşey geliyor senaryo yani..
Acaba bu terörü bilerek mi azdırıyorlar millete yeni anayasa ve başkanlık için baskı oluşturmaya çalışmak için acaba bence..[/QUOTE]
sonuç ve tesbit
-
saatlik bir süredir hhv den satışta, sinyal çalışırmı bilmem,...
ağustos stplar
96300, 96575, 96775, [B]96800(hhv)[/B], 96825, 97025
-
[url]http://www.sondakika.com/haber/haber-erdogan-ve-putin-anlasti-yuz-yuze-gorusecekler-8571289/[/url]
hadi hayırlısı diyelim..
-
[QUOTE=TIFIL;509711][url]http://www.sondakika.com/haber/haber-erdogan-ve-putin-anlasti-yuz-yuze-gorusecekler-8571289/[/url]
hadi hayırlısı diyelim..[/QUOTE]
devamını esedi bırakıp esad olarak getirirse süper olacak,....başbakan tüm akdenizi çevreleyen ülkelerle sıcak ilişkilerden bahsetti merak ediyorum buna suriye devleti dahilmi,...
suriye devleti ile bir araya gelmemiz şart,....bu olduğu taktirde ABD ve AB ile direk cepheleşeceğimizden terör tehditi yani iç düşman bertaraf olup yerini dış düşman alacaktır,..
her türlü maskeler düşecek tir,....
bu manada
türkiye, rusya, suriye, iran ve ırak olarak bir araya gelmeli,...bu oluşum Bağdat enfermasyon merkezi olarak zaten yürürlükte olan bir durumdu,...Rusya Türkiyeyi davet etmesine rağmen Türkiye davete icap etmediği gibi üstüne birde rus uçağını vurmuştu,...
eğer böyle bir oluşuma gidilebilirse uçağı kimin vurduğuda ortaya çıkmış olur,...
zira sanki putin uçağı türk devletinin vurmadığını düşünüyor,...
sonuçta bu oluşum rahatlıkla suriye devletini ve dolaysı ile Türkiyeyi tehdit eden ABD patentli oldu bittileri bitirir,..bunlar kürt kantonları ve daeş,...
ırakta kuzeyde sıkışan barzan daha çok ırak resmi devletine teslim olur
burada haliylen el altından yada direk olarak türkiye devletinin işgal altındaki komşusu Suriye devleti ile direk yada dolaylı bir araya gelmesi gerekiyor,...
Suriye Devletinin direk ve dolaylı alacağı bu destekle daeş ve ABD pyd sinin üstüne yürümesi gerekiyor,....
yani topraklarını ABD ve AB den temizlemesi
-
şimdi bütün bu yazdıklarımız büyük resimde çinle buluşuyor,....burası yani bizim yaşadığımız bu topraklar anadolu ve orta doğu
çin abd restleşmesinin bir ön cephesi,...
Çin tarafının sancaktarı Şhangay İşbirliği Örgütü,....
yani size çökmekte olan bir ABD den bahsediyorum,..
işte bu ABD bizim yakın coğrafyamızda hafızası kendisiyle başlayan büyük kürdistan projesi ile çini burada bloke etmek ve durudurmak istiyor,..
o nedenlede rusya suriyenin akdenize açılan kapısı üstünde konuşlu ve bırakmıyor,....
bu kapı hem kafkasları kontrol ediyor hemde ABD nin koridorunu bloke ediyor,..dolaysı ile bizim artık kararımızı vermemiz gerekmekte,...
bu karar suriyeyi savunma yönünde olmalı,....ve erdoğan daha fazla bunu bloke etmemeli,...esedden esada dönmeli,..zira tehdit artık türkiyeye dayandı,...
-
bakın her yer dönüyor dolaşıyor akapeye samimiyeti dayatıyor,....
-
akape kendi ihtiyaçlarını değil Türk Milletinin ihtiyaçlarını öne koymalı,...
Gelinen noktada Türk Milletinin birincil ihtiyacı içte ve dışta güvenliktir,...
dışarıda güvenli olmak isteyen bir Türkiye Suriye ve Irakla ilişkilerini yeniden tanzim etmeli, ABD nin ve AB nin ihtiyaçlarına göre değil kendi ihtiyaçlarına göre şekillendirmelidir,...ilk yapılacak budur,...
son terör olayı ve öncekiler tamamen bu durumla ilgilidir,..
-
somut sinyal yok,
short stoplar patladı malum,
saatlik hedef min 96925 iken 96775 ve 850 dirençler,
96800 den min short açtım,
öncekiler,...
dün
96500 dü, 250 den flatladım, 96600 dü bu gün 96100 den flatladım,
ve bu gün 96800 den yeniden açtım,...
usd vadeli longlarım devam etmekte,
düşmediği için long pozisyonda artırım yapmıyorum
-
sonraki endex shortlarımı daha yukarılardan eğer fiyatlar gelirse açmayı planlıyorum,..böylece 3 d ye girmiş olacam,...
şu anda öneli seviye macör günlüklerde 98225 seviyesi,