[QUOTE=seagate;249376]jeliboss abeyy şimdi 1 temmuza kadar yükseliyoruzmu durum nedir abi :)[/QUOTE]
Biri benim yorumumla olan Sevgili Ordinin astığı.
Diğeri senin yazdığın.
Jelibon.
Printable View
[QUOTE=seagate;249376]jeliboss abeyy şimdi 1 temmuza kadar yükseliyoruzmu durum nedir abi :)[/QUOTE]
Biri benim yorumumla olan Sevgili Ordinin astığı.
Diğeri senin yazdığın.
Jelibon.
[quote=jelibon;249372]1065-1072 görünecek rahat ol.
Bunu senin sinyal sitelerinden iyi sayarım ben.[/quote]
ımkb de artık bundan sonra yaprak dökumu surecine girmiş bulunuyor.
Tl de 1.6000 seviyesi artık taban
tl de yakında panik kaçış kaçınılmaz
imkb deki şirketlerin faaliyet gelirleri ekside
faaliyet gelirleri dışı gelirlerini surdurmeleri imkansız
zaten imkb deki şirketlerin çogunlugu borç batagında
cari açıgın finansmanı çıkmazda
artık deniz her yönden tukendi.
Tuik in açıkladıgı tum veriler hormonlu
yakında kokusunu duyarsın.
Aynı yunanıstanın hileli uygulamaları gibi
tr de daniskası yapılıyor.
Butçe striptiz yapıyor.
Gelir dagılımında maks iyice açılıyor.
Issizlik rekor ustune rekor kırıyor.
Crash kaçınılmaz hale geldi.
Sadece uzatmalardayız.
SEVGİLİ KARDEŞLERİM YUNANISTAN PORTEKİZDEN VE ISPANYA DAN SONRA
ŞİMDİDE FİNANS KRİZİ EURO BÖLGESİNDE FRANSA, BELÇİKA VE HOLLANDA YA SIÇRAMIŞ.
HABER ÇOK TAZE VE ÖNEMLİ.dng
[B]Erst die Griechen, dann Portugiesen und Spanier - und jetzt Franzosen und Niederländer[/B]: Anleger meiden die Anleihen dieser Länder und flüchten nach Deutschland und in die USA. Ein Stratege sagt: "Das sind die letzten Mohikaner." von Tobias Bayer...
[URL="http://www.ftd.de/finanzen/maerkte/anleihen-devisen/:anleihemarkt-schuldenkrise-erfasst-frankreich-und-niederlande/50123669.html"]http://www.ftd.de/finanzen/maerkte/...h-und-niederlande/50123669.html[/URL]
Die europäische Schuldenkrise reißt inzwischen auch die Anleihen Frankreichs, der Niederlande und Österreichs nach unten. Der Renditeaufschlag zu deutschen Bonds mit einer Laufzeit von zehn Jahren lag am Montag für die Franzosen bei 47, für die Niederländer bei 36 und für die Österreicher bei 67 Basispunkten. Zum Vergleich: Die Durchschnittswerte liegen laut Bloomberg bei 29, 24 und 45 Basispunkten.
"Inzwischen wird die gesamte Währungsunion in Zweifel gezogen. Das ist wirklich besorgniserregend", sagte Kornelius Purps, Anleihenstratege von Unicredit . "Warum das passiert, ist schwer zu erklären. Es handelt sich um eine Ansteckung." Anleger flüchteten in die aus ihrer Sicht sichersten Anleihen. Das seien deutsche, amerikanische und japanische Anleihen, so Purps. Diese Papiere "sind die letzten Mohikaner", die noch gefragt seien......
[B]Belgisches Schuldendesaster weckt Erinnerungen an Griechenland[/B]
[URL="http://www.ftd.de/politik/europa/:spannungen-in-der-euro-zone-belgisches-schuldendesaster-weckt-griechenland-erinnerung/50124172.html"]http://www.ftd.de/politik/europa/...chenland-erinnerung/50124172.html[/URL]
[quote=kayahan;249380]ımkb de artık bundan sonra yaprak dökumu surecine girmiş bulunuyor.
bu yazdıklarında yiğit bulut a kapak olsun... hahahahahah
yazıya yama yapim biraz...
1 euro=1 usd olcaksa ki öle (mary de sarı kozide bana ne eurodan dedi..)
% 20 devalüasyon demek yeni vergi yeni zam ve cari açık demek..
düşen dolar la cari açık tıkanıyordu ee oda olmaz artık..
cari açık demek bütçe dengesiz demek
dengesiz bütçe para lazım faiz ver demek
dolar yükselirse ihracat artar iyi ama senin ihracatının %60 euro ile satış artar kar düşer demek..vs vs
ekonomide böle bişi canım çek baba sünger gibi.. hahahaha
[quote=medet;249383][quote=kayahan;249380]ımkb de artık bundan sonra yaprak dökumu surecine girmiş bulunuyor.
bu yazdıklarında yiğit bulut a kapak olsun... hahahahahah
yazıya yama yapim biraz...
1 euro=1 usd olcaksa ki öle (mary de sarı kozide bana ne eurodan dedi..)
% 20 devalüasyon demek yeni vergi yeni zam ve cari açık demek..
düşen dolar la cari açık tıkanıyordu ee oda olmaz artık..
cari açık demek bütçe dengesiz demek
dengesiz bütçe para lazım faiz ver demek
dolar yükselirse ihracat artar iyi ama senin ihracatının %60 euro ile satış artar kar düşer demek..vs vs
ekonomide böle bişi canım çek baba sünger gibi.. hahahaha[/quote] HER 100 BİRİM İHRAÇ MALININ YUZDE 72 Sİ ARA MAL} YANİ İTHAL EDİLİYOR.
BU İTHAL EDİLEN ARA MALLARIN HEPSİ USD DOLARI BAZINDA YAPILIYOR.
ARA MAL URETEN SANAYİ VE TARIM AKP NİN UYGULADIGI EKONOMİ MODELİ YANİ 3 KAGIT EKONOMİSİ SAYESİNDE İFLAS ETTİRİLDİ.
KENDİ İNSANINI AÇ VE İSSİZ BIRAKAN VE SADAKAYA MAHKUM EDEN URETMEDEN TUKETMEYI
YANİ İTHALATA VE CARİ AÇIGA YANİ BORÇLANARAK YANİ SANAL BUYUMEYLE
BUYUYORUZ DİYE ÖGUNEN ZİHNİYET ÇÖKMEYE MAHKUMDUR.
kayahan abi dalgamı geçiyon :) napiyon çözemedim yav
Başbakan geçen çıktı işsizliği 3 ay içinde %10un altına indireceğim dedi. Seneye de seçim var. Varın gerisini siz düşünün. Hala işsizlik rekor kırıyor söylemleri boş laftan öteye gitmez. Elin gavuru da istihdamı nereden finanse ettiğine değil işsizlik rakamına bakar, yatırımını ona göre yapar. Bıakın u makro yorumalrı BORSA zirve yenilerken ekonomi önceki zirvesinden daha kötüydü ama fiyatlar aldı başını gitti. Sen istediğin kadar makroyu bil portföyünü makro bilgin değil fiyatlar şekillendirir.
kayahan saat 20:00 dan sonra dow kapanışının sinyalini vermiş yine :)
bide şu borsa binasına toslayan araba karikatürünü koysada future larda gaz kesmese :)
[quote=YAVUZHAN;249405]kayahan saat 20:00 dan sonra dow kapanışının sinyalini vermiş yine :)
[B]bide şu borsa binasına toslayan araba karikatürünü koysada future larda gaz kesmese[/B] :)[/quote]
eee hep bir yöne bakarsa daha çok toslar duvara:D
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 9 Haziran Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GBP Dış Ticaret Dengesi (Nis) 11:30 -£7,000Mlyr -£7,522Mlyr Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Dış Ticaret Dengesi (AB Dışı) (Nis) 11:30 -£3,900Mlyr -£4,103Mlyr Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]EUR AMB Başkanı Trichet’in konuşması 12:00 Yüksek[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (Haz) 14:00 %0,9 Düşük[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Toptan satış Stokları (Nis) 17:00 %0,7 %0,4 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="red"] USD Fed-Ben Bernanke'nin Bütçe Komitesindeki Konuşması 17:00 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD DOE ABD Ham Petrol Stokları (Haz) 17:30 -1902K Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Brian Sack'in Konuşması (New York City) 19:00 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] USD Fed Ekonomik Durum Değerlendirme Raporu 21:00 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Ben Bernanke'nin Konuşması (Richmond, Virginia) 23:00 Orta [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine 55 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
1040 bölgesi 3 üncü defa tepki verdi.
13 trade günüdür 1040-1103 arasında trade ediyoruz.
Hedef 1065-1072 arası. Burayı pivot gibi görelim. Geçilmesi zor. Ne yapacağına bakacağız.
Orta vadede 1090 geçilmeden boğa kontrolü olmaz.
200 ve 21 günlük ortalamalar 1103 lerde.
Yukarıdaki bölgeler geçilemezse ilk hedef 1000-1032 arasıdır.
Jelibon.
Avrupanın en güçlü ülkesi ve borsası durumunda Türkiyeyle beraber. (Kayahan köpürecek şimdi)
Burada korkulması gereken şu her ikisi içinde. Sermaye piyasalarındaki silsile. Önce Amerika hareketi yapar sonra Avrupa sonra BRİC sonra TR.
Avrupanın bir kısmı yapıyor ama DAX şimdilik gereken düşüşü yapmadı tıpkı TR gibi.
Bu iki borsayı takip etmek enteresan olacak.
Bugün için Dirençler 5900, 5930, 6010, 6090.
Destekler 5740, 5800.
Orta vadede yükselen dipler, yükselen tepeler devam ediyor. Kırılacakmı bakılmalı. Krılım noktası 5740.
Jelibon.
Zamansal olarak öncü olan Çin borsası zirveden %2X in üzerinde düşmüş durumda ve ayı piyasasına girmiş durumda. Tepelemeyi 2009 un sonbaharında yapmıştı.
Üçgeni aşağı kırdıkdan sonra 2541 desteğinden sıçramaya çalışşada bu desteği şimdilik aşağı geçti. Bir an evvel üzerine atmalı. Bu hafta ilk defa 2500 ün altını gördü.
2500-2541 pivot.
2500 kalıcı kırılırsa 2385, 2120 ve 2000 destekler.
Jelibon.
Altında beklenildiği gibi yeni zirve geldi bu hafta.
İlk hedefi süreç kapsamında orta vadede 1325.
8 trade günü içinde büyük ihtimallede bu perşembe cuma zirve yapacaktır.
Zirve ya 1250-1255 olarak çift tepe olacaktır ya 1275-1280 olacaktır.
Sonrasında olacak geri çekilme 1160-1170 arasından ilk desteği bulmalıdır.
Jelibon.
Günaydın hayırlı işler
cümleten bol kazançlar arkadaşlar
İran olayına dikkat...Kandan ve savaştan para kazanan silah endüstrisi ağalarının oyun sahası DJ, iran savaşına-yaptırımlarına sevinebilir. Ama IMKB için etkileri 180 derece ters olacaktır. Sadece ekonomik olarak değil, siyasi olarak da....BM ağır yaptırım kararları alırsa mevcut iran anlaşmalarımız ne olacak? Türkiye stratejik olarak nasıl bir çizgi izleyecek..bir sürü sorun bir sürü yönetilmesi gereken olay... ve iktidarda AKP var... bir de Stratejik Derinlik sloganı var...
Tüm bunların dışında, sistemli YYSD
[quote=Astatin;249423]İran olayına dikkat...Kandan ve savaştan para kazanan silah endüstrisi ağalarının oyun sahası DJ, iran savaşına-yaptırımlarına sevinebilir. Ama IMKB için etkileri 180 derece ters olacaktır. Sadece ekonomik olarak değil, siyasi olarak da....BM ağır yaptırım kararları alırsa mevcut iran anlaşmalarımız ne olacak? Türkiye stratejik olarak nasıl bir çizgi izleyecek..bir sürü sorun bir sürü yönetilmesi gereken olay... ve iktidarda AKP var... bir de Stratejik Derinlik sloganı var...
Tüm bunların dışında, sistemli YYSD[/quote]
[B]Günaydın herkese...[/B]
[B]Önemli deel,yine tek başına iktidar olcekmiş,issiyyn eele diyi...;)[/B]
cümleten günaydın ve bol kazanclar..
sistem dünkü 575 barında verdigi satı koruyor , bende flattim hazır 500 puan ustunden shortlama fırsatı yakalamısım , degerlendıreyım bari dedim .. bakalım hayırlısı :)
gunaydınlar...
bantlar daralıyor testere de...kaldıracın azaltılması gereken gunler...dikkat
hayırlı seanslar
günaydın..
dün flatdim..
sisteme 67575 den sat gelmişti..
şimdi 68175 den al geldi...sistem son sinyalde -600 puan yaptı...
67550 1/4 şortlara aynı miktar 68225 den ekleme yaptım..sistem hala satta...ü[url]www.kenim[/url]
[QUOTE=Astatin;249438]67550 1/4 şortlara aynı miktar 68225 den ekleme yaptım..sistem hala satta...ü[url]www.kenim[/url][/QUOTE]
patron fake hareketler gibi geldi bana :) hadi hayırlısı .. hazır sistemler iplemiyoken bu hareketi short mu artırsam diye dusunmeden edemıyorum :)
atese baktım hala sıcak fazla uzage gidemezler gibi :P tabi avcı sistem ne derse o .. hayırlısı...
kısa ise poz...67100 un altına verene kadar poz arttırılmamalı...
al işte apsd -2800 den - 800 e kadar geriledi.. e şimdi bu mal itelemek degilde nedir ? sistemler kısmen olana bitene goz yumuyorsa bizim algılamadıgımız seylerı algılayabildiklerinden olsa gerek... tabi kesin konusmamak lazım sistemin kurma kolu da bozulmus olabilir .dng.dng.dng.dng
[QUOTE=Astatin;249438]67550 1/4 şortlara aynı miktar 68225 den ekleme yaptım..sistem hala satta...ü[url]www.kenim[/url][/QUOTE]
patron dunku buyuk basış barında sıstemlerın hepsı sat verdı herhalde.. oncesınde sat veren sıstem varsa tebrık etmek lazım.. ahanda sistem haklı çıktı al vermeyerek.. piuvvvv
[quote=Kennym;249445]patron dunku buyuk basış barında sıstemlerın hepsı sat verdı herhalde.. [COLOR=red]oncesınde sat veren sıstem varsa[/COLOR] tebrık etmek lazım.. ahanda sistem haklı çıktı al vermeyerek.. piuvvvv[/quote]
o bar öncesinde sat veren sistem elbette var(dır). ama o sistem fast bir sistemdir ve başka zamanlarda da zararlı bir sürü erken sinyal vermiş olması muhtemeldir..önemli olan overall performans
100 den uzun...
[quote=ATHLON;249454]100 den uzun...[/quote]
pis adam.dng şunun kulaklara bak:D:D
[QUOTE=Kennym;249445]patron dunku buyuk basış barında sıstemlerın hepsı sat verdı herhalde.. oncesınde sat veren sıstem varsa tebrık etmek lazım.. ahanda sistem haklı çıktı al vermeyerek.. piuvvvv[/QUOTE]
Dün sistem 67800 den o dediğiniz zaman sat vermişti sonra 15,30 da 67725 tekrar al verdi al devam ediyor.
Yeşil yapraklı bankaaki UBS nin alışları bu gün önemli söylentiye göre arap parası geliyor onunla alım yapıyorlarmış
[quote=Astatin;249459]pis adam.dng şunun kulaklara bak:D:D[/quote]
bakışlarımdaki vakurluğa vuruluyor bayanlar aslında:)
200 pasiflerimde gitti...3/4 kısa oldum..üwwwww..kenim
[QUOTE=Astatin;249479]200 pasiflerimde gitti...3/4 kısa oldum..üwwwww..kenim[/QUOTE]
patron gostergelerde kıpırdamıyo k üvvvv yandı yürekler yandıııı yağan kar ile sönmezzzz
[quote=ATHLON;249477]bakışlarımdaki vakurluğa vuruluyor bayanlar aslında:)[/quote]
O bakışlar akşamdan bi 70 lik devirme bakışı gibi geldi bana :D
[quote=Astatin;249459]pis adam.dng şunun [B]kulaklara bak[/B]:D:D[/quote]
Midasın kulakları eşek kulaklarııııı.....:::
[quote=oguzhan;249476]Yeşil yapraklı bankaaki UBS nin alışları bu gün önemli söylentiye göre arap parası geliyor onunla alım yapıyorlarmış[/quote]
Arabın şeyinemi biniyorlarmış,atına...:::
El atına binen köy ortasında kalırmış...
[quote=flexy;249483]O bakışlar akşamdan bi 70 lik devirme bakışı gibi geldi bana :D[/quote]
nerdeee?!...
3 haftadır diyetteyim patroms...gunde 10 yumurta ,yulaf ezmesi,lapa ve 800 gr et yıorum...süt ürünleri ve alkol yok..hatta gecen hafta sonu gece dısarda mıllet götürürken bardakları,ben soda içtim...uwwwwww...
[quote=ATHLON;249493]nerdeee?!...
3 haftadır diyetteyim patroms...gunde 10 yumurta ,yulaf ezmesi,lapa ve 800 gr et yıorum...süt ürünleri ve alkol yok..hatta gecen hafta sonu gece dısarda mıllet götürürken bardakları,ben soda içtim...uwwwwww...[/quote]
yazık sana arakçı:::::::::
(Ayıp sana arakçı tilki - DORA the Explorer'dan)
Ula fileksi niki seksi, hep tişekkür ediyon, bir ses ver bir graf çak bir cee de.. :)
fileksi yaşatır seni fileksi........
[quote=Astatin;249494]yazık sana arakçı:::::::::
(Ayıp sana arakçı tilki - DORA the Explorer'dan)[/quote]
şu diyet bitsin abdomınalleri zoomlayıp avatar yapcam...şişirdim abdomınalleri diicem foruma patroms...
sfenksci nin kolları gıbı..:)