-
[quote=abicim;242850]tünaydın efeler,
ulen çok yoğundum işlem yapamadım. bu gün yapmamaya karar verdim.
ufak bir hesap yaptım getiri götürü usulü.
bugün [B]tom amca 9.872[/B] altına gidemez ve sert bir yukarı yapar tahminim bence belkide yani nereye kadder teper dersek 10300 ler yeterlidir sanırım.hehehe. yattırdım tavsiyesi alınmamalı.yatırım ve yatırdım sevmedim heç. ama bendeki bozuk hesap makinası öyle deyor. dolayısıyla akşama kısa kalmayacam.(ben zaten akşamcı olmadım olamadım olamayorum )
graf ta atamayorum. matriksimi açamayorum.
allaha emanet olun.
forumun ıhtiyarları, gençleri , saraylıları, kenar mahalleden dostlar...[/quote]
vob30 60 dakikalık graf
[URL="http://www.ressim.net"][IMG]http://www.ressim.net/upload/d02a6f1b.jpg[/IMG][/URL]
matriksi açabildim.
ulen bu pela niye vermiyor doya doya deyu düşünürken bu olasılık çıktı karşıma paylaşayım dedim di. hadin gari düşünün bakem. eylem yok ha(götürürler merkeze sonra) bak oynadım kaybettim pelanın adamı felan olmasın.hehehe
maksat yukarıdaki senaryoma destek olsun sanal alemde.hehe
pela kutup ayınız olmasın dileklerimle.hehehe
-
675 de cörtlerle bekliyorum pala al gözünü sevimm
-
sağolsunlar graf koymuş selçuklu abeyle sazan.. şansımı daha zorlamıyorum endeks tem desteklerde.. kanal çizgilerinde üvvvvvvvv zatışlarımı siliyorum :) harcamasın pala
-
67.600 üstünde rally.......
altında.....crashhhh....
wayyy canına....ne piyasa beee....
kalpten geberecez ula.....
-
abi ed için 80 bin olursa endeks ky kalmaz piyasada :) cörtleye cörtleye pehh :) pala keseyi açtı ky cörte alıştırdı.. pis geri alacak katlayarak gibi izlenim oldu bende :) yada direk göçecez ortası yok :D tam sınırda velle endekss üvvvvvvvvv
-
[quote=Astatin;242905]olay nedir? bilmediğim bir olay var sanırsam boz patros:..::..:+.[/quote]
yıl sonunda en çok teşekkür alana sn. HELLİM hediye olarak LORD
ünvanı verecekmiş.......LORDLAR KAMARASINA girmek için bazıları
yırtıyor kendini.............
ha ha haaaaa..........
.kom
-
bozabi bas teşekkürü 600 geçildi....
-
[quote=borsa8447;242936]bozabi bas teşekkürü 600 geçildi....[/quote]
[I]basana kadar 500 geçildi.....[/I]
[I]ben hiç anlamam.....tam 1.5 saati var pala.nın....[/I]
[I]sonra acımam basarım...........[/I]
[I]hafta sonu longg mu.....işkenceden beter bana.............[/I]
.boks.
-
[quote=abicim;242509]öğretmenim canım benim seni ben çok pek çok severim. yemin billah kızmamıştım kayserinin en iyi traderi abicim. ordan öyle göründü herhal.hehehe
ama dün gerginmişim teşhis doğru. davul gibin güm gümdüm. allahtan patlatan olmadı. hehe. pela toz oldu haliyle. patron ise 1 hafta yolladı deyu şirincenek idi bana karşı dün. neyse yahu dün dündü bugün bugün. hadin gari başlayalım. 2 hamlem var yine.[/quote]
abicim son sayımın ihtimal dahilindedir. saraylı abinin dediği gibi günlük NU olmadı daha. normalde bizim 65700 altında olmamız gerekirken bence fiyat fazladan yukarda duruyor. bakalım bu durum aldatmacamı yoksa senin dediğin sayımmı işleyecek. saygılar
-
herşey o sayımı işaret ediyor vella :) 80 den düşüşdede ne para verir yevv :) üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
-
[quote=seagate;242950]herşey o sayımı işaret ediyor vella :) 80 den düşüşdede ne para verir yevv :) üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv[/quote]
Patron burda şöyle full sermaye long'lasak... Haftaya baksak ki 80.000 olmuş... Ordan short'lasak, sonra baksak ki 50.000 olmuş..... Pala'nın anıtını dikerim apartmanın önüne... :..:
-
abi ne yalan söyliyim fulleyince seans içi 1 kademe zarar edince ateşim çıkıyor ahahah :)
bugün rekor kırmışım 1000 tL komisyon ödemişim.. vay canına adamlar oturuyor ben burda java matriksle quad cpu lu makinayla kitlene kitlene alış satış yapmaya çalışıyorum :)