85 bin üstü patinaj yapmaya başladık..
4.defadır geri geliyor 85 bin üstünden..
kısa vadeli yönde halen değişiklik yok ve yukarı..
Printable View
85 bin üstü patinaj yapmaya başladık..
kısa vadeli yönde halen değişiklik yok ve yukarı..
sn abka, kuzu gibi adamları ve arkasındakiler forumdan gittiklerinden beri sistemlere para kazandıracak sekılde trend fılan olusmuyor..
bılemedık kıymetlerini... üwwww...
800 civarı kaparsa günlükte doji çıkabilir uff süper olur be
[quote=a.kaya;296715]800 civarı kaparsa günlükte doji çıkabilir uff süper olur be[/quote]
abi valla korkutuyorsun beni...:D:D
eehüüüüüüüüüüüüü
spot 85 i geçti
:) yarın nolacak acaba eğitim resmen
[quote=The Tatar;296711]85 bin üstü patinaj yapmaya başladık..
kısa vadeli yönde halen değişiklik yok ve yukarı..[/quote]
AH AH HAFTALAR ÖNCE 85500 HEDEFLİ GRAFİK GÖNDERDİM DÖNÜŞ GELİRSE ORDAN GELİR DEDİM AH AH KAFAMA .dng
İş yatırım 6000 uzun kapattı görünen, aylar sonra ilk defa bu kadar agresif satıcı oldu hatırladığım kadarıyla...
[quote=Astatin;296348]Patron belki nevroza girdim sinir sistemim ve hormonal dengem bozuldu o yüzden de olabilir ama günler sonra ilk kez Şelale hanımın ten kokusunu hissettim..hem sistem hem histem..yani kraşieynseync değil ama bir düşüş bir dat bir ten bir dokunuş şekliiii..iyi verecekler sanki bugün[/quote]
Burun bu boruu deeeell:..::..::..: üstelik gribim ha..bir de grip olmasam:..::..:
DOW uçar yarın sabah kallavi artı GAP yersek bu mesajı görmezden gelin yada burnumu aşşağılayın emi:..::..:
Şelale hanım geliyor bence....on the way....
[quote=a.kaya;296720]AH AH HAFTALAR ÖNCE 85500 HEDEFLİ GRAFİK GÖNDERDİM DÖNÜŞ [COLOR=red]GELİRSE ORDAN GELİR[/COLOR] DEDİM AH AH KAFAMA .dng[/quote]
::::::::::::::::::gelmezse de ordan gelmez...demek.kom
[QUOTE=Astatin;296724]Burun bu boruu deeeell:..::..::..: üstelik gribim ha..bir de grip olmasam:..::..:
DOW uçar yarın sabah kallavi artı GAP yersek bu mesajı görmezden gelin yada burnumu aşşağılayın emi:..::..:
Şelale hanım geliyor bence....on the way....[/QUOTE]
patron kanalizasyonun çıkışını şelaleye bağlayalım bence .... :D:D
üvvvv .. epru apla nerede ... bi yorum alsak iyiydi ... :o:o
İş yatırım 7400, apds -5400...
-600 makas var valla nolacak bakalım ölüyom meraktan :D eğitimm şart