-
[quote=cırcır;296656]Geceye kalmak risk değil zaten yüksek kaldıraç risk. Kısa vadeli sistemle geceye kalmanın mantığı yok. Sistem gap avcısı mı öyle bir becerisi mi var yoo. Saatlik sistem olur geceye kalınır yoksa mantıksız.[/quote]
Sabah gap'i konusunda hiçbir sisteme çok şans vermiyorum. Ben uzun süre uğraştım bu bela ile forum ahalisi bilir... Şimdi %60-80 arası doğru tarafı seçebiliyorum ama bu kararı vermek için baktığım şeyleri mekanik hale getirmek çok çok zor... Sistem pozuyla geceye giren herkes ciddi miktarda gap yemeyi göze almalı..
Ha ama gap yiyince hangi gap ile poz değiştirilir hangisi ise değiştirilmez o çok başarılı şekilde full mekanik hale getirilebilir. Onun net kuralları var.
-
TCMB BRUT DOVIZ REZERVLERI 1 EKIM HAFTASI: 77 MYR 35 MLN DOLAR (ONCEKI: 75 MYR 795 MLN MLN DOLAR)
-MATRIKS-
hedef 100 M dolar ise eger daha emdirecekleri 23 m dolar var.. buda buralardan daha cok yukarlarının hedeflendıgını gosterecektır...
durmak yok yenı tepelere devammmm ....
hem sunu da dusunmek lazım , bu adamların cıkma gıbı bı derdı yok daha notumuz artacak yatırım yapılabılır ulke olacagız , para akacak kı karlı karlı bunlara satsınlar , halka propaganda yapılsın kı 2 yılda 10 katlandı dıye mılletı ceksınler .. nıe cıksınlar zaten %70 bunlarda... ılk hedef 100000 .dng.dng.dng.dng.dng ama lopu lopur de gıdemıyo ıste yakıt lazım , sen ben o bız bunlar short sevdamızı kaybetmeyecez kı bu tren gıtsın...
-
kanalizasyon denize çıksada kurtulsak kokudan
bol şans..!
:)
-
[QUOTE=a.kaya;296659]iyide bendeki sistem 15,15 de 84800 de sat vermişti hala aval aval orda duruyor 85500 e geldİ hala tık yoktu[/QUOTE]
patron senın sıstem de arada bı zarar ettırıyodur herhalde ? her ıslemı karlı olacak degıl ya....
-
UFFFFFFFFF ASTİ SENİN 2,7,4 DE PROBLEM VARMI YA DELİ OLACAM ŞİMDİ 14,30 DA 85100 DE AL VARDI 15 LİKTE SAT YOKTU SONRA VERİLERİ YENİLEDİM TA 15,15 DE SAT VERMİŞ 84800 DE SONRA 85500 GİTTİ AL FALAN DA YOK ACABA MATRİKS HARBİDEN İYİCE BOZULDUMU YA NASIL GÜVENİPTE İŞLEM YAPACAZ ŞİMDİ :confused:
-
[quote=kennym;296667]patron senın sıstem de arada bı zarar ettırıyodur herhalde ? Her ıslemı karlı olacak degıl ya....[/quote]
yok be kenny demek istediğim o değil ki sat yoktu önceden sonra 1-2 dk dondu matriks geri geldi bende dedim verileri bi yenileyim bi de ne göreyim 3 bar önce 84800 de sat gelmiş halbuki geçici sat bile yoktu
-
[quote=Kennym;296654]acıkcası sıstemlı ıslem yaptım ancak mevcut ay cok duragan gecınce reelde bıze yansıması olumsuz oldu .. devam ettırılse + deger cıkacakken sıstemı devam ettırme guvenı kalmadı dolayısıyla uzerınde durmadım sonlandırdım ıslemlerı.. sımdı coklu gostergeye gore hıstemlı takılıyorum... ılk sat sınyalıyle bırlıkte saatlıge gececegım. en temızı o kafa rahat en azından.. bu ne boyle sanıye sanıye ekran ızle pifff[/quote]
durağan aylar olur sistemi sorgulama nedeni bu olmamalı. devam ettirsen + değer oluyomuş bak. müthiş disiplin ister daytrade tek sinyale uymayıp sorgulasan kritik bi sinyalse günü mahveder. bazı gün -1000 puan yazdığım oluyo eylülde olmamış. dün -575 bitti mesela nedenini biliyorum çözümü yok. onu çözsem zaten dünyanın en zengini olurum.:::
-
[quote=a.kaya;296671]UFFFFFFFFF ASTİ SENİN 2,7,4 DE PROBLEM VARMI YA DELİ OLACAM ŞİMDİ 14,30 DA 85100 DE AL VARDI 15 LİKTE SAT YOKTU SONRA VERİLERİ YENİLEDİM TA 15,15 DE SAT VERMİŞ 84800 DE SONRA 85500 GİTTİ AL FALAN DA YOK ACABA MATRİKS HARBİDEN İYİCE BOZULDUMU YA NASIL GÜVENİPTE İŞLEM YAPACAZ ŞİMDİ :confused:[/quote]
ABi bilmiyorum...Benin aklıma Şelale hanım düştü..ben iflah olmam..ben iki gğndür mal verdiklerini düşünüyorum..Allah akıl fikir versin bana..Şelale...kuşum benim..
-
[quote=Strategist;296664]Sabah gap'i konusunda hiçbir sisteme çok şans vermiyorum. Ben uzun süre uğraştım bu bela ile forum ahalisi bilir... Şimdi %60-80 arası doğru tarafı seçebiliyorum ama bu kararı vermek için baktığım şeyleri mekanik hale getirmek çok çok zor... Sistem pozuyla geceye giren herkes ciddi miktarda gap yemeyi göze almalı..
Ha ama gap yiyince hangi gap ile poz değiştirilir hangisi ise değiştirilmez o çok başarılı şekilde full mekanik hale getirilebilir. Onun net kuralları var.[/quote]
üstad diyince kızıyorsun bi de:)
-
[quote=Strategist;296664]Sabah gap'i konusunda hiçbir sisteme çok şans vermiyorum. Ben uzun süre uğraştım bu bela ile forum ahalisi bilir... Şimdi %60-80 arası doğru tarafı seçebiliyorum ama bu kararı vermek için baktığım şeyleri mekanik hale getirmek çok çok zor... Sistem pozuyla geceye giren herkes ciddi miktarda gap yemeyi göze almalı..
Ha ama gap yiyince hangi gap ile poz değiştirilir hangisi ise değiştirilmez o çok başarılı şekilde full mekanik hale getirilebilir. Onun net kuralları var.[/quote]
76000 den al bekleyen günlük sistemim var işlemsiz. Arada bi sürü gap oldu tınmıyo bir çözüm bu :) sermayen çoksa mutlaka birde günlük sistem kullanmalı tüm güç tek sistem, tek periyota yüklenmemeli. 5 dakkalıkta olmalı, günlükte.
-
Moody's 17 turk bankası'nın yabancı para cınsınden notunun gorunumunu pozıtıfe yukselttı
-
altın altına ediyor .. euro usdde zayıfladı sonunda vayyy ... en güçlüsü vob şuan dünyada .. ühühühühü ..