-
[quote=eksper;218314]fed.... bizi soyan bu....her şort poz acan şunu unutmamalıki kafa tuttugu kurum fed dir....[/quote]
Panik oluşturacak kadar satış dalgası gelmediği sürece piyasaya müdahale edeceklerini zannetmiyorum, böyle söyleye söyleye milleti uyuttular sadece. Orda da bizdeki gibi kısa meraklısı çok olunca yukarı gitmek kolaylaşıyor. Kasım-Aralık'ı aynen tekrarladı piyasa bunu bir daha yapmaz ama.
-
[quote=eksper;218307]ülem züftü adam acıyorum şu şortculara dedi ve gitti...bende sitem etmiştim haklıydı aslında.......dogruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...kovuldu adam......ha ha ha[/quote]
sende su koyverdin exper ağa iki gıdıkladı diye bak kitaro gelmiş, 63xxxlerde kızdıydı satmıyoruz diye, ......
-
[QUOTE=indregandi;218318]sende su koyverdin exper ağa iki gıdıkladı diye bak kitaro gelmiş, 63xxxlerde kızdıydı satmıyoruz diye, ......[/QUOTE]
indi yanlış yapıyoruz....su koyverme işini boşver sen....bir dogrucu ahmette kitaro deyyusu... 63000 de bu vob düşmez diye kendini yırtıyordu adam......
-
[quote=aslan;218317]Panik oluşturacak kadar satış dalgası gelmediği sürece piyasaya müdahale edeceklerini zannetmiyorum, böyle söyleye söyleye milleti uyuttular sadece. Orda da bizdeki gibi kısa meraklısı çok olunca yukarı gitmek kolaylaşıyor. Kasım-Aralık'ı aynen tekrarladı piyasa bunu bir daha yapmaz ama.[/quote]
bakın dovun yukarı derdi yok, bunları şu anda koşullu olarak kabul edin, mecburlar, yoksa dünya yeni şekil alır, amerika seyreder, düzenli alımlar bu yüzden, bunun son safhasına girdik,........
eliotum iyi deyil ama şöle bir bakınca 3 yaşında çocuklar bile sayar, iyi bir arkadaşta artık nokta atışı yapr, e yapsınlar da artık,.....
bizimkide koşullu py, öle kabul edin, tüllü piyasa,....... içi gözükünce çok cörtcü topluyor bu....
-
[quote=eksper;218319]indi yanlış yapıyoruz....su koyverme işini boşver sen....bir dogrucu ahmette kitaro deyyusu... 63000 de bu vob düşmez diye kendini yırtıyordu adam......[/quote]
exper kitaro satma da yavaşız diye kızdı bize,......3 , 5 sayfa geride,....
-
bizde imf işini niye rafa kaldırdılar....hükümet kıcına güvenmese daha dogrusu dışarda bozulma olmayacagını bilmese imfye posta koyabilirmiydi.....bunlar hep anlaşmalı dövüş....
-
[quote=eksper;218323]bizde imf işini niye rafa kaldırdılar....hükümet kıcına güvenmese daha dogrusu dışarda bozulma olmayacagını bilmese imfye posta koyabilirmiydi.....bunlar hep anlaşmalı dövüş....[/quote]
exper çok fena yazarım da de gitsinler diyorum, bana bulaşmasınlar,.....
bıktım artık, edbiyatı bıraktım, kimsede ilgilenmiyor, e onlarda haklılar soyuldular çünkü, şimdi adam seni ayuyken soymuş sen bununla işbirliği yapabilirmisin, yani boğa olabilirmisin, 3 dakka beş dakka,......bunu atmak ilk iş olmalı,........denge yerelerini o yüzden veriyorum, bu sanırım iş yapıyor,.....yararlı oluyor,.......teşekkürler alıyorum,.......
-
yarın cenaze törenimiz var usaglar....mao nun evlatları bi terslik çıkarmazlarsa...pisipisine ölecegiz....
-
[QUOTE=indregandi;218324]exper çok fena yazarım da de gitsinler diyorum, bana bulaşmasınlar,.....
bıktım artık, edbiyatı bıraktım, kimsede ilgilenmiyor, e onlarda haklılar soyuldular çünkü, şimdi adam seni ayuyken soymuş sen bununla işbirliği yapabilirmisin, yani boğa olabilirmisin, 3 dakka beş dakka,......bunu atmak ilk iş olmalı,........denge yerelerini o yüzden veriyorum, bu sanırım iş yapıyor,.....yararlı oluyor,.......teşekkürler alıyorum,.......[/QUOTE]
dostum bilyorsun yaklaşık bir hafta kadardır mecburiyetten slow modundayım ne yaptıysam kazıgı atamadım üzerimden....ben bu deyyusa senenin başından beri tek kuruş vermedim...lakin şimdi zordayım ve buna para kaptırma ihtimali beni deli ediyor....
-
eli silah tutan adamlar, günlük denge veriyorum bakın çok önemli bir allahın kulu yapmaz, yapamazki, kolay deyil, bu günlük dengeler çok önemli, ikiye ayır py yi, biraz analiz et, sistemin falan varsa, ondanda yararlan, bu çok güzel,.......üst veriyorum alt veriyorum, bunlarda güzel , e ince ayar cızırtı yapmasın diye o da var, koy sistemini önüne deki, bu adam denge verdi, tam dedi bide, sistemim alda, bunun denge fiyatınıda üstündeyiz tut, yap bunu, yada tersi sat, bunu yap, ama yap,.....
istersen trade yap, yan gel yat,......
-
lem eksper beni serin bi yere gömün....sagımda solumda gacılar ossun....
indra....her cumartesi mezarıma bi 70 lik irakı dök...buzlu ossun....eyi usagı deyin...pisipisine gitti dersiniz...
-
[quote=eksper;218326]dostum bilyorsun yaklaşık bir hafta kadardır mecburiyetten slow modundayım ne yaptıysam kazıgı atamadım üzerimden....ben bu deyyusa senenin başından beri tek kuruş vermedim...lakin şimdi zordayım ve buna para kaptırma ihtimali beni deli ediyor....[/quote]
şimdi bak exper bir ara çok hızlı trade yaptın, iyide iş çıkrdın kuzuyla, ama bir sonraki hafta ben yazdım hafta başlamadan, yatay diye, sınırlar zorlanacak, küçük fakeler, büyük fakeler olacak diye, buna devam etseydin güzel olacaktı, neyse dostum önemli deyil,.......biribirimizi anlamak önemli,...