-
[quote=seagate;296636]ama vermeye 150 den başladım :D:D baktım dow coşmuş gitmiyii dedim
beyle vobmu oynanır :D
gapanış 86 olur heralde :( ühühühüh[/quote]
Dünya KY'lik rekoru kırmışsın Seagate Üstat... ::: İnsan sembolik de olsa 1 tane long açar... :..:
-
[QUOTE=Astatin;296635]:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::confused::confused::confused::confused:üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
nie confused patron ? resim yapıstırdıgı ıcın o cool da ben confused mu oluyorum :::::::::::::::
euheuehueh
-
[quote=Kennym;296645]nie confused patron ? resim yapıstırdıgı ıcın o cool da ben confused mu oluyorum :::::::::::::::
euheuehueh[/quote]
yok patron...teplerdeki şortları PALA değil siz yaptıysanız diyorum:cool::cool::cool:nice olur şortların hai:rolleyes:
-
Sovalye patron büyük geçmiş olsun
-
[quote=Kennym;296638]daytradedı gectıgımız 2 ay ben de denedım ama maalesef sonuc husran oldu..
her poz ıstısnasız stoplandı.. bunun yerıne aynı pozları stoplarda kar alacak sekılde ters gırsem kraldım herhalde :)[/quote]
Daytrade diyince herkes kazanacak ya da kaybedecek olarak düşünme. Histemli işlem yaparsın kazanırsın ya da kaybedersin senin becerine kalmış.
Sistemli işlem yaparsın sistemine bağlı kazanırsın yada kaybedersin.
Sen hangisini yaptında her poz stoplandı
-
[QUOTE=Astatin;296646]yok patron...teplerdeki şortları PALA değil siz yaptıysanız diyorum:cool::cool::cool:nice olur şortların hai:rolleyes:[/QUOTE]
ole tabı patron banka hısselerıne gelen alımlar tabiri caizzse lopu lopurdu burda duracak gıbı degıl.. ama su da gozumden kacmadı tepe noktasına ulasması 85500 sevılerı tamamen poz stoplanmasıydı... 2000 e yakın poz kapandı 85150 sonrasında.. bızım shortlarda 5 dkkalık palada bılıyo bunu o shortlayacagı zamanı mıktarı ayarlamıstır bıle .. bız shortluyosak emın olun o shortlamıyodur...
-
[quote=Kennym;296651]ole tabı patron banka hısselerıne gelen alımlar tabiri caizzse lopu lopurdu burda duracak gıbı degıl.. ama su da gozumden kacmadı tepe noktasına ulasması 85500 sevılerı tamamen poz stoplanmasıydı... 2000 e yakın poz kapandı 85150 sonrasında.. bızım shortlarda 5 dkkalık palada bılıyo bunu o shortlayacagı zamanı mıktarı ayarlamıstır bıle .. bız shortluyosak emın olun o shortlamıyodur...[/quote]
85.500 civarından gelen satışların çoğu KY satışı değildi... Şaşırtıcı ama gerçek... Tepeye yaklaşıyor olabiliriz... Bundan sonra short sinyallerini ciddi ciddi dikkate alırım...
-
[QUOTE=cırcır;296650]Daytrade diyince herkes kazanacak ya da kaybedecek olarak düşünme. Histemli işlem yaparsın kazanırsın ya da kaybedersin senin becerine kalmış.
Sistemli işlem yaparsın sistemine bağlı kazanırsın yada kaybedersin.
Sen hangisini yaptında her poz stoplandı[/QUOTE]
acıkcası sıstemlı ıslem yaptım ancak mevcut ay cok duragan gecınce reelde bıze yansıması olumsuz oldu .. devam ettırılse + deger cıkacakken sıstemı devam ettırme guvenı kalmadı dolayısıyla uzerınde durmadım sonlandırdım ıslemlerı.. sımdı coklu gostergeye gore hıstemlı takılıyorum... ılk sat sınyalıyle bırlıkte saatlıge gececegım. en temızı o kafa rahat en azından.. bu ne boyle sanıye sanıye ekran ızle pifff
-
[QUOTE=Strategist;296630]Babalar çok satış yaptılar bu çubukta... İlginç... Şu manzara değişmezse bu geceye long girmem...[/QUOTE]
Bu gün garip bi gün sanki babalar pozisyon değiştiriyorlar neysa saat 17,15 den sonra belli olur gece ne olacağı bakalım
yannız bu pala sortanda ekmek yedirmeyecek gibi
piyasanın dengesi iyice bozuldu büyük patronlar büyuk oranda londa olunca
az bi kontratla müdahale edip piyasayı istedikleri yöne çeviriyorlar.
Bide sanki herkez istim üstünde satışlar bi başlarsa domino etkisi yapabilir.
-
[quote=Strategist;296640]Daha önce de söylemiştim, ben de zamanında bir süre daytrade yaptım ama beş kuruş kazanamadım... Risk ve getiri açısından bakarsak ne kadar ekmek o kadar köfte.. Hiç risk almayayım, gelsin paralar zihniyeti kainatın kurallarına aykırıdır bence...[/quote]
Geceye kalmak risk değil zaten yüksek kaldıraç risk. Kısa vadeli sistemle geceye kalmanın mantığı yok. Sistem gap avcısı mı öyle bir becerisi mi var yoo. Saatlik sistem olur geceye kalınır yoksa mantıksız.
-
Ama dağıtım için şimdi düğmeye bassalar bile dağıta dağıta 87.000'e kadar giderler o da ayrı bir konu... Dow'un 11.000 üzerindeki hareketleri önemli ipucu olacak... üvvv...
-
[quote=kennym;296651]ole tabı patron banka hısselerıne gelen alımlar tabiri caizzse lopu lopurdu burda duracak gıbı degıl.. Ama su da gozumden kacmadı tepe noktasına ulasması 85500 sevılerı tamamen poz stoplanmasıydı... 2000 e yakın poz kapandı 85150 sonrasında.. Bızım shortlarda 5 dkkalık palada bılıyo bunu o shortlayacagı zamanı mıktarı ayarlamıstır bıle .. Bız shortluyosak emın olun o shortlamıyodur...[/quote]
iyide bendeki sistem 15,15 de 84800 de sat vermişti hala aval aval orda duruyor 85500 e geldİ hala tık yoktu