opsivan,
şu tesbihi ver de iki sallayım
Printable View
opsivan,
şu tesbihi ver de iki sallayım
Netekim basış dalgasınıda sağladı
Bu durumda yavaş yavaş realizenin son dalgalarına yaklaşmak için son atakları bekleyeceğiz.
işctr 3,53 mü acaba?
yoksa az daha aşağısı varmı?
yoksa az daha yukardamı
o değilde garan serseme oldu:)
End di nunu ama bakali nereye kadar..inceden pupucuklarda var ama du bakali....palatron atraksiyonu biraz daha vermesi - tekrar yükselecekse bile..du bakali
66000 ilk dönüş alımı yapılabilecek seviye bence:)
66000 öcüymüş yav:)
Aman yaa sonuç belli işte yokarı gitcek...
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSWeHpOqe3MJt6nuzmoP0iZaHe6qpIiIPq8qJ40JESV7oxy8F9Lg[/IMG]
Nassı yanim korkupta long kapatıp çort açmadınız mı :) ?:yü:
[quote=babazulu;387966][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSWeHpOqe3MJt6nuzmoP0iZaHe6qpIiIPq8qJ40JESV7oxy8F9Lg[/IMG]
Nassı yanim korkupta long kapatıp çort açmadınız mı :) ?:yü:[/quote]
Hi zulubab,
Bu ne kadar erken korktuğuna bağlı:D Misal sanki şu an 66350 den tekrar bi 66000 bahşeder gibi bir gorku veya pozisyona göre bir umut var:D
[quote=Astatin;387967]Hi zulubab,
Bu ne kadar erken korktuğuna bağlı:D Misal sanki şu an 66350 den tekrar bi 66000 bahşeder gibi bir gorku veya pozisyona göre bir umut var:D[/quote]
layk 15:52 van minutes bar.lelele
Parite 1,2960 il etapda demiştik
yarın sabaha 1,2860 olabilirde, haber gelirse yokarı uçabilirde
Vob kapanış 66750-66950 aralığı uygun bugün için
spot 30 kapanış 66330 uygun vs...vs...
işctr yi alın yaw 3,63 e gariban kalmasın sonra götüremiyonuz:)
24/01/2012 16:27:02 YENİLEME-REHN, ''YUNANİSTAN BANKALARLA ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN''
AB Komisyonu'nun ekonomik ve parasal
işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Olli Rehn, Yunanistan'ın 100 milyar avroluk
borç silme operasyonunda bankalarla anlaşmaya ''çok yakın olduğunu'' söyledi.
Rehn, AB ekonomi ve maliye bakanları toplantısının ardından yaptığı
açıklamada, ''Anlaşmanın ocak ayında olması, şubat ayında olmasından iyidir''
dedi.
Yunanistan, Mart ayına kadar özel banka ve finans kuruluşlarını 100
milyar avroya kadar gönüllü borç silmeye ikna edemezse iflas seçeneğine başvurmak
zorunda kalacak.
AA
Anlaşma olmazmış yarın sabah soluğu 65000 de alır vob:)
olacağa bak sen...
Yunanistanın borçlarını silme operasyonu işe yarar ve altınada satış gelir heralde
piyasalara güven gelir hisselere rağbet artar...kısaa dönem iyilik olur yane..
hımmm zulubab,
acaba yarın
a) beklenti bitti yapı paydos deyip verirler mi thomas andersi
b) ne güzel thomas biz de seni bekliyorduk iki haftadır deyip alırlar mı
hımmm..şu an artıda olsak tartışmasız a derdim ama şinciik bilemeyong... thomas bu belli olmaz naaapcağı..ehuhe
Arkadaşın biride duyum almış
piyasaları tutmk için yunan yalanına sarılnış global çete diyo
anlaşma imkansızmış, buna görede sabaha heryer çakılırmış
duyda inanma:)
24/01/2012 16:39:49 *IIF BAŞKANI DALLARA, "YUNANİSTAN İLE BİR ANLAŞMAYA ULAŞILACAĞINDAN HALA UMUTLUYUM"
ne diyo bu dalla.a yaaaa:..::..:
[quote=Astatin;387997]hımmm zulubab,
acaba yarın
a) beklenti bitti yapı paydos deyip verirler mi thomas andersi
b) ne güzel thomas biz de seni bekliyorduk iki haftadır deyip alırlar mı
hımmm..şu an artıda olsak tartışmasız a derdim ama şinciik bilemeyong... thomas bu belli olmaz naaapcağı..ehuhe[/quote]
Patron senin gönlünün adan olduğu o kadar belliki byi yazarken kullandığın ifadeler bile ona göre :)
Lakin inadına "b" :) bak bir Ereğliye :) sen
[quote=bull market;387999]24/01/2012 16:39:49 *IIF BAŞKANI DALLARA, "YUNANİSTAN İLE BİR ANLAŞMAYA ULAŞILACAĞINDAN HALA UMUTLUYUM"
ne diyo bu dalla.a yaaaa:..::..:[/quote]
hala derken ana yoksa olmayacakmıydı bir de
24/01/2012 16:42:13 *İTALYA SAVCILARI KREDİ KURULUŞLARINA YÖNELİK SORUŞTURMAYI GENİŞLETTİ-CNBCE
Aha işte bu moodys in sandp nin hakkından gelse gelse italyan savcılarla italyan mafyası gelir:)
hepsini kurşunlasalar hapse tıksalar acımam yane:)
dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler..
hadi bakalım.
[QUOTE=babazulu;388001]hala derken ana yoksa olmayacakmıydı bir de[/QUOTE]
dün anlaşma olacaktı ya sözüm ona, yani cuma günü öyle bekleniyodu
haftasonu sukoyuverdiler
ama çaktırmadılar sonra
şimdi pazartesi geçti mallar çıkıldı
hala bekleniyo işte:..::..::..: sözde bekleyişşşşş.
[quote=bull market;388002]24/01/2012 16:42:13 *İTALYA SAVCILARI KREDİ KURULUŞLARINA YÖNELİK SORUŞTURMAYI GENİŞLETTİ-CNBCE
Aha işte bu moodys in sandp nin hakkından gelse gelse italyan savcılarla italyan mafyası gelir:)
hepsini kurşunlasalar hapse tıksalar acımam yane:)
dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler..
hadi bakalım.[/quote]
DAX'a o yüsden mi deli gibi verdiler :D.kom
24/01/2012 16:44:43 *IIF/DALLARA, "BANKALAR YUNANİSTAN BORÇ TAKASINDA GÖNÜLLÜ ANLAŞMAYA BAĞLI, ANCAK TÜM TARAFLARIN BAĞLI OLDUKLARI NET DEĞİL"
aha işte
[quote=bull market;388003]dün anlaşma olacaktı ya sözüm ona, yani cuma günü öyle bekleniyodu
haftasonu sukoyuverdiler
ama çaktırmadılar sonra
şimdi pazartesi geçti mallar çıkıldı
hala bekleniyo işte:..::..::..: sözde bekleyişşşşş.[/quote]
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStjneroycIiiqENOmUjYBWOKI65QaNTANRAgu8FG-xZ9eQuIr-[/IMG]
Tüm taraflar uzlaşamasa zaten kendi iplerinide çekmiş olacaklar
hadi yavlum mithat ralliiiii.lelele.lelele
[quote=babazulu;388000]Patron senin gönlünün adan olduğu o kadar belliki byi yazarken kullandığın ifadeler bile ona göre :)
Lakin inadına "b" :) bak bir Ereğliye :) sen[/quote]
yok patron valla..gönlümün tarafı yok... ben bugün 1 dklık indik trade ediyorum..beklenen haber öncesi piyasa yataya bağlar ya ordan nemalanayım deyu... ivit ereğli ye baktım..yeni nikahlanmış damat gibi duruyi... du bakali
Her şeyin bir şeyi var efendim,
Bu kadar yukselısın şu kadarcık duzeltmesı mı olurmus, kapanıs el mahkum 65725
Ve fakat ben nıye 66050 den longum ıste onu bılmıyorum.
Yav yunan borç sorunu bankalarla şimdi hallolmazsa bizde short yapıveririz olur biter
yani olack budur
yok anlaşırlarsa ucuza mal alamamış oluruz, tepeden portföye long almak zor olur.sen alırsın düşer bu seferde
o yüzden long
Zulubab,
Senin resimlerdne esin kaptım ben de iki dene yapıştıracağum..ilki dr. tulp ve anatomi dersleri, ikincisi abaza kulp ve röntgen dersleri..heheheh..pala yı gördünnü....orda
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStM8tgTctPwOeTawzYdTtgXwq7Vp5rTaMhkcmCNZfmdnqe33ZVsQ[/IMG]
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQV4nqWt2HFTnwBOhlRH9yfwTOOz89hqnzhjCzh4ObheKS1jWzh7A[/IMG]
Pala yine en ön koltukta gidiyor...
pekii..bu resme dikkat ediniz....mesajı aldınız nı? yok yok onu sormuyorum, resim SAVAŞ YILDIZI GALACTICA dizisinden de, ince mesajı göriyiniz mi?
[IMG]http://www.galactica.gen.tr/wp-content/uploads/2008/01/son-yemek-haber.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;388016]pekii..bu resme dikkat ediniz....mesajı aldınız nı? yok yok onu sormuyorum, resim SAVAŞ YILDIZI GALACTICA dizisinden de, ince mesajı göriyiniz mi?
[IMG]http://www.galactica.gen.tr/wp-content/uploads/2008/01/son-yemek-haber.jpg[/IMG][/QUOTE]
son aksam yemegı olmadıgı kesın:))):D
[quote=kaos;388017]son aksam yemegı olmadıgı kesın:))):D[/quote]
teprik ederim bay kaos... peki judas hangisi:cool:
hazır filmlere girmişken, palanın son hareketleri dolayımıyla aklıma bir tekerleme düştü..
"Heri potır ve felsefe taşı, denyo pala xxxxxxx başı"
hehehe
hıc kırmızılı dıyesım yok
24/01/2012 17:01:43 *IMF, "CARİ AB KURTARMA FONU, KÖTÜLEŞEN BORÇ KRİZİNİ KONTROL ALTINA ALAMAZ"
24/01/2012 17:02:04 *IMF, "AB BORÇ KRİZİ ABD BANKALARINI VURABİLİR, FONLAMA SIKINTILARINA YOL AÇABİLİR"
hah kötü haberlerde düşmeye başladı işte:)
24/01/2012 17:02:27 *BARCLAYS EKONOMİSTİ, "AVRO BÖLGESİ'Nİ BİR ARADA TUTMAK İÇİN BÜYÜK POLİTİK İSTEK VAR"
politik istek var ama destek yok:)
demek istiyor heralde..
Tmamdır vob öncü
al dedi longlar rahatladı:)
euro bolgesı 0.5 daralarak HAFİF durgunluga gırebılır.
herseyın hafıfı makbuldur, mısal erkekler hafıf kızlara baylırım,
demek kı yukarı hareket baslıyor:)