Yunanistandaki bu halk ayaklanmalarını ateşleyen güç yunan armatörler değilse bende bull market değilim, halklar bu kadar organize ve sürekli ayaklanma yapamaz, imkansız bişey bu...
Printable View
Yunanistandaki bu halk ayaklanmalarını ateşleyen güç yunan armatörler değilse bende bull market değilim, halklar bu kadar organize ve sürekli ayaklanma yapamaz, imkansız bişey bu...
kaotik sorulara devam: acaba 15 dklık macd aşşa kesiyo gibi yaptı diye şortlayanları mı yoksa usdtry düşüyor diye lonkkkklayanları mı yemeyi düşünüyor pala..yada başka bir yemek mi
bu kadar düşük APS hiç hatırlamıyorum ben.vade sonuna daha 2 hafta var ve APS 139.000.nooluyor lem VOB kapanacak mı yoksa?
[quote=TÜRKOĞLU;361525]bu kadar düşük APS hiç hatırlamıyorum ben.vade sonuna daha 2 hafta var ve APS 139.000.nooluyor lem VOB kapanacak mı yoksa?[/quote]
kapanmaz,
ben tek te kalsam işleme devam edeceğim,....:D
[quote=TÜRKOĞLU;361513]ya bişey soracağım.ben ekonomist değilim o nedenle çok ileri noktaları çözümlemek ben ve benim gibileri aşıyor.
bu YUNANİSTAN kardeş benden bu kadar para mara yok.ben borçlarımı artık ödeyemiyorum,emeklilerin maaşını ödeyemiyorum,devlet giderlerimi karşılayamıyorum.kasa boş derse tam olarak ne olur? yani temerrüte mi düşmek oluyor bu moratoryum mu? her neyse işte ne olur yani? ödeyemiyorum kardeşim olsa tükkan sizin dedi.ne olacak o zaman?ülkeler,IMF,yabancı bankalar v.s. ne yapacak alacaklarını tahsil edemeyince? yani kurtar kurtar nereye kadar? bu paketler kesin olarak işe yaramadı diyelim yani.sonuç ne olacak? birileri yunanistan devletine sahip mi olacak? olacaksa kim olacak? abd? almanya? ingiltere? fransa? rusya?
bilmiyorum tam olarak sorabildim mi?[/quote]
Yorgolar moratoryumdan ziyade konsolidasyon ilan edebilir.Özelleştirmelerle borcunu ödeyebileceğine ikna ederse ampul birliğini(elindeki şirketler,mallar karşılar mı bilinmez ama...) o zaman en azından moratoryumdan kurtulur.
[quote=TÜRKOĞLU;361525]bu kadar düşük APS hiç hatırlamıyorum ben.vade sonuna daha 2 hafta var ve APS 139.000.nooluyor lem VOB kapanacak mı yoksa?[/quote]
PAMBIK konu ile ilgili olabilir deyu şu hususa dikkatini çekeyim...
-Gün içi dar yatay hareket yapıp, çoğunluk olan ellerde (ky) net bir taraf pozisyon yaratmak, kapanışa doğru tersi yönde hareketle onları ham yapmak
-Açılışta bbir yöne marjinal hareket yaratıp yine KY ye bi tarafa net poz açtırıp, gün boyu onu yatayda yemek...
Bir süredir film bu..bence..Çünküm yatırımcı sayısı bir hayli azaldı ve kalanlarda görece bu işi daha iyi bilenler (hala yaşadıklarına göre öyle olmalı)....
Bence de vobu kapatacaklar :D
pala bugün cuma namazına mütakip cami yaptıracam diye para toluyacakmış çıkışta,
aldığım bir duyuma göre Hac kurasıda ona çıkınca, "garibanların ahını çok deyip tövbe edecek" vede pılını pırtısını toplayıp gidecekmiş :)
piyasayı merak edip niyetlenenler forex reklamları yüzünden daha çok forex tarafında öpülmeyi tercih eder oldu, görünen o ki vob bitici gibi :)
(çok sallamadım inşallah) :D
[QUOTE=Astatin;361528]PAMBIK konu ile ilgili olabilir deyu şu hususa dikkatini çekeyim...
-Gün içi dar yatay hareket yapıp, çoğunluk olan ellerde (ky) net bir taraf pozisyon yaratmak, kapanışa doğru tersi yönde hareketle onları ham yapmak
-Açılışta bbir yöne marjinal hareket yaratıp yine KY ye bi tarafa net poz açtırıp, gün boyu onu yatayda yemek...
Bir süredir film bu..bence..Çünküm yatırımcı sayısı bir hayli azaldı ve kalanlarda görece bu işi daha iyi bilenler (hala yaşadıklarına göre öyle olmalı)....[/QUOTE]
Eh bizimkinede yaşamak denirse yaşamakla sürünme arası bi şey denilebilir.
[quote=Astatin;361528]PAMBIK konu ile ilgili olabilir deyu şu hususa dikkatini çekeyim...
Bir süredir film bu..bence..Çünküm yatırımcı sayısı bir hayli azaldı ve kalanlarda görece bu işi daha iyi bilenler (hala yaşadıklarına göre öyle olmalı)....[/quote]
Ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamazmış patron :..:
gıdımsal şort 450
[quote=Astatin;361532]gıdımsal şort 450[/quote]
[SIZE=6][COLOR=red]DİKKAT[/COLOR], [COLOR=red]HACIGAYAHAN[/COLOR][/SIZE]:eek::eek::eek::eek::eek:
ŞAKA ŞAKA
korktun mu lem asti? doğru söyle .kom.kom.kom