-
[quote=Astatin;214411]Şimdi efenim napacaksın, alacaksın 5 dklık esskiiiii verileri MS e atacaksın..Orda 15 dklığa çevirttireceksin...Testini orda yapacaksın..Amma gel gör ki MS de verileri hatalı oluşturabiliyor üstelik indiklerin hesaplaması da MTX den farklı pek çok noktada...Yahu niye uğraşayım kardeşim bütün bunlarla? MTX bu hizmeti bedava mı veriyor? Hayır..Atla deve bir maliyeti var mı bu işin...? Yok.. e öyleyse hadi mücadeleye...ağlamayana emzik vermezler şiarı maalesef pek çok türk firmasının çalışma prensibi...öyleyse ağlayacağız, zırlayacağız, gürültü yapacağız..başka yolu yok[/quote]
hele bi kazara 300-400 oy gelsin....matriksin rakibi firmalara da gidip, sizin eliniz armut mu topluyo yazın sizde şöyle bir şekil denir...eğer yazmaya niyetlenir ve yazarlarsa da, şu an aracı kurum üzerindne beleş MTX kullanan her kullanıcı (aracı kurum bunun için mtx e para ödüyor)i aracı kurumuna başvurup, değiştirin kardeşim şu mtx i, onu değil bunu istiyorum derse, cebindne para vererek mtx kullanalarda zaten tomatik döencekleri için, seyreyle dünyayı...tabi bu yol haritasından matriksi de haberdar edeceğiz ki, kötü niyetli olmadığımız anlaşılsın... işini iyi yapan kazansın..bu kadar basit
-
vob 30 kontratının işlem hacmi, u100 endeksinin işlem hacminden fazla, pala hisselerde hacimsiz düşüş yaptı..
-
usd 1.51 lere dj 10.750 imk bir miktar yukari. olabilir.yalniz sadece ve sadece kisavadeli ongorudur.mesela bir kac gunluk diyebiliriz.bence...
-
MetaStock'da test yapsak ne olur zaten, puanları yan yana ekleyip bırakıyor. Sanki toplama işlemi yapmak büyük marifetmiş gibi. Daha önce de yazdım, piyasa 30.000'deyken 300 puanla 60.000'deyken 300 puanın değeri çok farklıdır. MetaStock ikisini de 300 olarak kabul edip sonucu 600 olarak veriyor. Oysa Matriks yüzdelere bakıp daha gerçekçi sonuç çıkartıyor.
Öte yandan sisteminiz iyi ise, yani optimizasyon yok ise 60dk'lıkta test edip uzun vadeli performansı ile ilgili fikir elde etmek mümkün. Ben öyle yapıyorum. Baktım 15dk'yı baz alarak yaptığım sistem 60'da çuvallıyor, direkt buruşturup atıyorum...
-
[quote=Astatin;214430]hele bi kazara 300-400 oy gelsin....matriksin rakibi firmalara da gidip, sizin eliniz armut mu topluyo yazın sizde şöyle bir şekil denir...eğer yazmaya niyetlenir ve yazarlarsa da, şu an aracı kurum üzerindne beleş MTX kullanan her kullanıcı (aracı kurum bunun için mtx e para ödüyor)i aracı kurumuna başvurup, değiştirin kardeşim şu mtx i, onu değil bunu istiyorum derse, cebindne para vererek mtx kullanalarda zaten tomatik döencekleri için, seyreyle dünyayı...tabi bu yol haritasından matriksi de haberdar edeceğiz ki, kötü niyetli olmadığımız anlaşılsın... işini iyi yapan kazansın..bu kadar basit[/quote]
Geçen FX2000 ile ilgili bir konu nedeniyle Foreks'i aradım. Bana yeni bir versiyon hazırlıyoruz, rakiplerimizdeki tüm fonksiyonlar olacak dediler. Detaylı bilgi alamadım ama galiba Matriks ile rekabet etmek istiyorlar. Programlama dili aynı olur ise dertlerimize deva olabilir.
Öte yandan, zaten sistemler Matriks'de ve MetaStock'da bambaşka sonuçlar verip zihin bulandırıyor, bir de FX2000'de farklı sonuç verip hepten kafa karıştırabilir...
-
[quote=Astatin;214430]hele bi kazara 300-400 oy gelsin....matriksin rakibi firmalara da gidip, sizin eliniz armut mu topluyo yazın sizde şöyle bir şekil denir...eğer yazmaya niyetlenir ve yazarlarsa da, şu an aracı kurum üzerindne beleş MTX kullanan her kullanıcı (aracı kurum bunun için mtx e para ödüyor)i aracı kurumuna başvurup, değiştirin kardeşim şu mtx i, onu değil bunu istiyorum derse, cebindne para vererek mtx kullanalarda zaten tomatik döencekleri için, seyreyle dünyayı...tabi bu yol haritasından matriksi de haberdar edeceğiz ki, kötü niyetli olmadığımız anlaşılsın... işini iyi yapan kazansın..bu kadar basit[/quote]
Üstad bugün 15 mart dünya tüketiciler günü, bu hareketi bugün başlatmanda anlamlı olmuş.. :))):)))
-
yoksa?
üwww
[IMG]http://i39.tinypic.com/19p28n.jpg[/IMG]
-
[quote=seko;214438]Üstad bugün 15 mart dünya tüketiciler günü, bu hareketi bugün başlatmanda anlamlı olmuş.. :))):)))[/quote]
tesadüf olmuş..bilmiyordum...:o
-
zotriksi donan varmı 12.43 den bevrı donuk benımkü
-
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306543&resize_x=600[/IMG]
-
[quote=fXci;214444]zotiksi donan varmı 12.43 den bevrı donuk benımkü[/quote]
Bu sabah bir kez benimki de dondu, kapattım açtım sorun yok şimdilik.
-
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306540&resize_x=600[/IMG]