[quote=bull market;387798]Bugün vobda 67000 üzeri alışlar kuvvetli
Akşama ne olur bilinmez ama şimdilk görünen yukarı[/quote]
it sims haftaboyu yukarı :)
Printable View
[quote=bull market;387798]Bugün vobda 67000 üzeri alışlar kuvvetli
Akşama ne olur bilinmez ama şimdilk görünen yukarı[/quote]
it sims haftaboyu yukarı :)
[quote=babazulu;387799]it sims haftaboyu yukarı :)[/quote]
vatzap zulubab:p şu fransadaki haber negatif gelirse numaradan az verirler sonra alırlar gibi duruyor...
67300 59800 den gelen hareketin 4 üncü astenacci seviyesine denk geliyor..oranın üzerinde günlük kapanış yaparsa 1 astenacci dalga boyu=teminat/4=1875 puan daha yukarısı olabülür o da eşittir 67300+1875=69,175 eder...70000 civarında da Sazan triengıl ekspekteyşın ın formasyon içi dalga sonu hedefi var..gısmet
Gönül endeks30un bir 70 bin denemesini istiyor.
[QUOTE=babazulu;387799]it sims haftaboyu yukarı :)[/QUOTE]
öyle diyordum ama pariteden işkillendim
1,3032 ye uğradı kendileri
ortada olumlu haber yok
demekki olumsuz haber gelecek demeye başladım
ve biraz realize buradan...
öyle işte.
Bull patron zor o kadar KVli çift dibi boşuna mı çektiler :)
GARAN 6.90-95
EREGL 4.10
ne güsel hedeflerdir :)
55500 direnç idi
bakalım uğradı bizimkide
vobunda 67500-68000 aralığı direnç idi
öyleydi böyleydi şimdi haber gelsin bakalım artık ne gelecekse:)
23/01/2012 15:16:19 *AB/REHN, "YUNANİSTAN'DA ÖZEL SEKTÖR İLE GÖRÜŞMELERİN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAĞINA GÜVENİYORU, BU HAFTA TAMAMLANMASINDAN UMUTLUYUM"
Ula bak piyasalar pazartesi bekliyordu haber, AB bu hafta tamamlanmasından umtluymuş, yani bugün olmayabilirde
Parite cort
dirençlerinden döndü... şimdilik.
aşağıda 1,2860 yukarda 1,3032 seviyeleri direnç ve destekler. ne tarafa kırarsa:)
23/01/2012 15:51:57 *IMF/LAGARDE, "YUNANİSTAN'IN BORÇ TAKASI GÖRÜŞMELERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ"
Çok şey istiyon be abla
çözüm belki olurda sürüdürülebilir olmaz yani
bile bile piyasaları etkilemek içinmi istiyonuz ne yapıyonuz?
Özlemle beklenen duzeltme gelmıstır; 650...175, hadı dağılın, 625 den short olarak nobetcıyım, beklıyorum, bırsey olursa haber verırım
Düzeltme 66000 altı yok bence
66000 altı maliyetlenen longlar rahat bundan sonra. bence...
[quote=kaos;387821]Özlemle beklenen duzeltme gelmıstır; 650...175, hadı dağılın, 625 den short olarak nobetcıyım, beklıyorum, bırsey olursa haber verırım[/quote]
sn kaos
SLunuz nedir ? :p.kom
55000 destek olmuş bakalım kapanış nasıl olacak...
Keçiholding 6.30 üzerinde kaldıkça sert yukarı ihtimali artıyor "bence"...
Bunlar içimden gelen şeyler lakin bu bilgiler ticari amaçlı kullanılırsa doğan kar/zarar size eittir tamam mı :)
Ralli ralliiiiii.lelele.lelele.lelele.lelele
yatırımcı dediğin sabır taşından mermer taşına geçmesi lazım...
Biz kapanınca haber gelir artık
burada durmaz roket bence:)...
Pala artık ne demeye kasacaksın
shortörler uzuna geçmeye başladı bak
anlamadınsa ne yapalım:)
Amarikan palası düşmeyen borsa yaparda bizim pala yapamazmı yani:::
[quote=Astatin;387801]vatzap zulubab:p şu fransadaki haber negatif gelirse numaradan az verirler sonra alırlar gibi duruyor...
67300 59800 den gelen hareketin 4 üncü astenacci seviyesine denk geliyor..oranın üzerinde günlük kapanış yaparsa 1 astenacci dalga boyu=teminat/4=1875 puan daha yukarısı olabülür o da eşittir [COLOR=red]67300[/COLOR]+1875=69,175 eder...70000 civarında da Sazan triengıl ekspekteyşın ın formasyon içi dalga sonu hedefi var..gısmet[/quote]
Boru deil..Astenacci 4. seviye:..: Şu an fark ettim ki yukarda ki mesajım, vob ne yaparsa yapsın haklı çıkacak içerik barındırıyor:..: Mösyö olsa bu konuda deirn bir yorum yapardı
Senaryo 1: FRansa dan negatif haber gelir, DOW da gece günlerdir ilerleyen mutant takoz çalışır -200 puan filan... Yarın bizim açılış babafingo for bulls
Senaryo2: FRansa dan ne haber gelirse gelsin burası sallamaz. DJI da ise hangi takoz çalışmışki mutabtlısı çalışsın. YArın bizim açılış baabfingo for bears
bide tazbi bu iki senaryonun melezleri var...ehue
58 bin endeksi deneyek sonra hep beraber realize olak olma mı :)
[QUOTE=babazulu;387858]58 bin endeksi deneyek sonra hep beraber realize olak olma mı :)[/QUOTE]
olmaz olurmu olur oluuuur, tam uyar
velakin
57,5 der 58 demez bence ı ııııhh :D
[quote=Astatin;387848]Senaryo 1: FRansa dan negatif haber gelir, DOW da gece günlerdir ilerleyen mutant takoz çalışır -200 puan filan... Yarın bizim açılış babafingo for bulls
Senaryo2: FRansa dan ne haber gelirse gelsin burası sallamaz. DJI da ise hangi takoz çalışmışki mutabtlısı çalışsın. YArın bizim açılış baabfingo for bears
bide tazbi bu iki senaryonun melezleri var...ehue[/quote]
.boks.:::.lelele:p.dng:D Ortaya karışık olsa olma mı
[quote=babazulu;387861].boks.:::.lelele:p.dng:D Ortaya karışık olsa olma mı[/quote]
benim hatırladığım geçmişte, bu soykırım geyiği her senato veya meclis tiyatrosuna konu olduğunda, ertesi gün borsa ranar:D sanırım bugün de öyle olacak:p
Pariteynen devam
bu parite yokarı dooru çok pis gider
demedi demeyin
24/01/2012 10:06:51 *YUNANİSTAN MALİYE BAKANI, "ÖZEL SEKTÖR KREDİTÖRLERİ İLE MÜZAKERELERİN ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ GÜNDE TAMAMLANMASINRI BEKLİYORUM"
Ulan hani pazartesi sonuçlanacaktı salı geldi çattı daha hala sonuçlanacak
yoksa sonuçlanmadıda piyasalardan çıkmak için bir iki gün zaman mı kazanıyonuz yaw milleti işkillendirmeyin piyasa teröristleri
neeeyyy dow daki mutant takoz mu?
Yok şimdi geldi akıllarına hafif bir düzeltme
pariteye bağlı
parite yukarda oynamaya yeri dar kaldığından aşağıda 1,2960 seviyelerine sarkacak yada bir ikinci aşama 1,2860 sarkarak, gelecek olumlu haberle yukarı fırlama
yüksek ihtimal haber gecikmesine bağlı bir geri çekil yukarı saldır şeklinde
bizimkide heyecan yaptı aynını yapmaz ama yapar bişeyler.
yunan haberini ne kadar geciktirseler o kadar ralli derim
zaten AB zirvesinede ne kaldı?:)
bi haber var
bence bu işin sonu olumlu ve fena patlayacak yukarı:)
Bravo pala, seni taktir ettim
En son fransa not indirimi haberleri var diye 13 Ocak Cuma günü kırdığın trendi bugünde kırdın,,
demekki bi dümen ve sonra aynen yukarı olacak...
neeeyy nasssssıııll..leyla ve mecnun mu..ehuhe
aklıma ne geldi
şu düzeltmede sanal yerine gerçek girsem 30 adet long:)
dow gider 14000 e bov giderdi 70000 e bizimkilerde takılır kalırdı buralara
gıllık deelmi
ehi ehiehi.kom
bu vobu fazla büyütmemek gerek
yapacağım 30 adet longu taşıyamaz
heryerde noter tastikli tespitli olarak herkezle nesine olursa iddaya girerim bu konuda
çakılır kalı yerinede 1000-2000 puan yukarı gidemez aylarca
bu vob dediğin budur
sığ piyasa.
artı yük olduğun piyasa yapıcılarında burnundan gelir bıkarlar
artık düşsede yakamızdan işimize baksak derler illallah çektirmek bu kadar basit bunlara:)
Bizim palacıklar eninde sonunda tek öğrenmiş oldukları taktikle trade etmeye devam ediyorlar
çukur kaz trade et:)
Grafik vob şubat vadelidir
bugün 11:30 sonrası dün tepelerde ittirdiklerini aşağıdan korkutarak alma seansları başlamış:)
[IMG]http://d1201.hizliresim.com/t/s/21zgh.jpg[/IMG]
birde imkb 100 endeks grafiği verelimde görüntü tam olsun:)
[IMG]http://c1201.hizliresim.com/t/s/220ku.jpg[/IMG]
DOW futur toparladı ne iş?
Bu saatten sonra ya basacan yada çekecen 55000 e kapayacan başka ne yapacan pala?