Allah razı olsun boz dayı hakkını helal et.
Printable View
Allah razı olsun boz dayı hakkını helal et.
bozdayı saygılar kaçgündür inanın çok üzgünüm para kaybedince üzülmüyorumda bu durumlar beni çok üzüyor ALLAH yolunu açık etsin eşinize bolca şifalar versin inşallah....
[QUOTE=boz ayı;356064]TÜRKÜM...
ülkemin heryeri benim için aynı öneme haizdir.63 yıldır istanbuldayım.
mülkiyeliyim.siyaseten tüm mülkiye karşıma çıktı geri adım atmadım.ATMAM..
öğrencilik yıllarım zor geçti.TÜRKİYE içinde zor yıllardı..çok dayak yedim.
siahla saldırıda yaralandım.okula gelme dediler.GİTTİM...okul bitti..bir müddet abd.de
çalıştım.dayanamadım.ülkeme döndüm..vakıf handa borsaya başladım.28 yıl önce..
evlendim..oğullarım oldu.iş kurdum.perşembe pazarı beni iyi bilir..ALLAH yardım etti.
işlerim iyi gitti.60 yaşına geldiğimde şirketler grubumu oğullarıma devrettim..
uzun zamandır hasta olan eşime vakit ayırmak için.ve boş kalan zamanlarımda
voborsada yazdım..torunum benim herşeyim.ben geldim gidiyorum..yoruldum.yaşlandım
voborsada çok tehdit aldım.çeşitli vasıtalarla..VIZ GELİR BANA....VIZZZ....[/QUOTE]
AllahC.C eşinize sıhhat versin inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Arkadaşlar merhaba,bu sitede ilk yazım olacağı üzere hoşgörünüze sığınarak;
Sayın bozdayı'ya ve Sayın kamyon şoför'üne karşılıksız paylaşımları için sonsuz teşekkürler ediyorum.
Efendim kendilerini birkaç aydır takip ediyorum.Bu süre içinde saygı ve güven duydum.Her sabah ilk bu siteyi açıp okumak artık alışkanlık haline gelmişti...
Ha bu arada kendilerine hiçbir soru sormadım.Allah'a şükür kendimce karar veririm...
Benim bu yuvada kendimi iyi hissetmemdeki temel sebep de sanırım bilgi ve tecrübelerden mümkün olduğunca yararlanabilmekti.Neyse,
Arkadaşlar çok üzgünüm,büyük bir hazineden mahrum kaldığım için,şu kurtlar sofrasında gerçek bir dosttan mahrum kaldığım için ...
Gerçek ky dostu Büyüğüm hakkını helal et.Allah hem sana hem Sevgili eşine uzun ömürler versin...Sağlıcakla Kalınız...
İyi Akşamlar herkese
Beyefendi ...
Sizi tanımam sizde beni tanımazsınız Son bir haftadır forumlarda yorumlara bakıyorum..Sizin olayınızda ne olduğunu bilmiyorum ancak ne olmuşsa olmuş bitmiş geçmişte kalmış.Gördüğüm kadarıyla sevenleriniz çok birde muhalifleriniz var..Ama bilirsiziniz hayat böyle zaten.Site yönetimi herkese eşit mesafede olmak durumunda yoksa malum kapanır gider.Takdir sizin ama eğer gerçekten Allah rızası için yazıyorsanız sizden ricam buna devam etmeniz.Yoksa bu piyasada her gün kurda kuşa kurban olup gidiyoruz.Dört bir koldan saldırıyorlar kaybettiğimiz sadece paramız değil hayatımızda gidiyor.Bilgiye tecrübeye ve aynı safta bizimle birlikte olacak her nefese ihtiyacımız var.Takdir sizin sağlıcakla kalın.
Ayuthaya
bir insan üç cümleyle hayatını ancak bu kadar güzel anlatabilir.her kelimesi insanı sarsıyor.
bu hayat boşa yaşanmamış....hikaye anlatmıyor...
bir gün bir yerde karşılaşmak umuduyla.....ABİ...
Sn Bozayı,
Umarım eşiniz tez zamanda sağlığına kavuşur,
Geçmiş olsun,
Bu tarışmaya ben katılmadım.Ama arkadaşlar bozayıya gerçekten ayıp ettiniz...Hemdeçok ayıp ettiniz bence...Arkadan konuşmalar...yok bilmem milleti uyarmalar...(((Herkesin kendi aklı var sanıyorum...En azından kimsenin beni uyarmasına gerek yok...)))5 yaşında çocuklar oynamıyorız herhalde borsada...Yok zamanında zarar etti gibi laflar...Olabilir olamaz mı????Sen hiç zarar etmedin mi?Çok emin olduğun yerde piyasa terse dönmedi???????Her girdiğin pozisyonda kazanıyor musunda burda bozayıyı eleştiriyorsun...Yok yaşlı değilmiş gençmiş...Bize ne ki Yaşından?Bu kadar uzatmanın . bu kadar çirkefleşmenin hiçbir anlamı yoktu...Söylenecek başka hiçbirşeyde yok...Bende olsam bende yazmam burada...Burada sana yapılan terbiyesizlikler adına ben senden özür diliyorum...
Sağlıcakla kal...
her sey icin tesekkürler.
[QUOTE=boz ayı;356064]TÜRKÜM...
ülkemin heryeri benim için aynı öneme haizdir.63 yıldır istanbuldayım.
mülkiyeliyim.siyaseten tüm mülkiye karşıma çıktı geri adım atmadım.ATMAM..
öğrencilik yıllarım zor geçti.TÜRKİYE içinde zor yıllardı..çok dayak yedim.
siahla saldırıda yaralandım.okula gelme dediler.GİTTİM...okul bitti..bir müddet abd.de
çalıştım.dayanamadım.ülkeme döndüm..vakıf handa borsaya başladım.28 yıl önce..
evlendim..oğullarım oldu.iş kurdum.perşembe pazarı beni iyi bilir..ALLAH yardım etti.
işlerim iyi gitti.60 yaşına geldiğimde şirketler grubumu oğullarıma devrettim..
uzun zamandır hasta olan eşime vakit ayırmak için.ve boş kalan zamanlarımda
voborsada yazdım..torunum benim herşeyim.ben geldim gidiyorum..yoruldum.yaşlandım
voborsada çok tehdit aldım.çeşitli vasıtalarla..VIZ GELİR BANA....VIZZZ....[/QUOTE]
[QUOTE=boz ayı;356071]bugüne kadar kimseye para göstermedim..
bilgiyi özellikle gençlerle öğretmeye uğraştım...
[B]ALLAH[/B] rızası için yaptım..[B]ALLAHSIZLAR İÇİN DEĞİL....[/B]
[B]ÜLKEM[/B] İÇİN YAPTIM...[B]GURURLA SÖYLÜYORUM ben TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM..[/B][/QUOTE]
[QUOTE=boz ayı;356084]63 yaşına kadar kendi doğrularımla yaşadım..şerefimle..
bu yaştan sonrada ALLAH ömür verirse aynı şekilde yaşamak isterim
hizmet verdim karşılıksız..kötü oldum...yasaklandım...
sn.HeLLİM gerekeni yapmıştır..yöneticilik budur.bende yaptım biliyorum....
ANCAK...bu benim kabul edeceğim bir durum değildir maalesef...
kabul edersem 63 yılımı inkar ederim..yapamam....voborsaya yuvam demiştim..
yuvamdır .öyle kalacaktır....
ama bugünden sonra ben tek bir satır dahi yazmayacağım...
arkamdanda yazılmasını istemiyorum.sanırım buna hakkım var....[/QUOTE]
[QUOTE=boz ayı;356088]burada düşmanda kazandım dostta...
dostlarım bana yeter...
hepsine teşekkür ediyorum..
[B]ALLAHA[/B] emanet olunuz...[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Boz abicim.. ben 51 yaşındayım...bu zamana kadar ... bu piyasada .görebildiğim....mert ve sözünün eri...çok nadir insanlardansınınız.. sizden çok şey öğrendik..Hakkınızı helal edin.. Emekleriniz için.. [SIZE="5"]Allah sizden binlerce kez razı olsun... Ailenizin ve sizin Sağlığına duacıyız.. Allah gönlünüze göre versin...[/SIZE]
Allah hepimizi palanın uşaklarının şerrinden korusun....
Allah yar ve yardımcımız olsun...Allaha amanet olunuz..inşaallah tekrar görüşürüz..[/FONT][/B]
Boz abi emeklerinizden dolayı tşk.rabbim eşinize ve sizlere şifalar halk etsin.görüşmek dileği ile.
la havle ve la kuvvete...