[quote=Astatin;387483]ula forumun moruhlarından olduun nassı belli:..: unutmamışsın ilk imzamı teprik ederim[/quote]
vay arkadaş,
O kadar karmaşık harfin arasından nasıl buldum. Kendimi teprik ederim....brv
Printable View
[quote=Astatin;387483]ula forumun moruhlarından olduun nassı belli:..: unutmamışsın ilk imzamı teprik ederim[/quote]
vay arkadaş,
O kadar karmaşık harfin arasından nasıl buldum. Kendimi teprik ederim....brv
[quote=Astatin;387469]dabıltipi.= 2tp
1. TP= Take profit = Long Kavırma
2. TP= Trade point= Open short:D
peki neden öyle dedim di..
Aha da GARAN 60 dklık.. MFI ve CHO ilişkisi ile tradeybıl noktalar yakalanaybıl... MFI=100 olmuş ve bir çeşit CCI olan CHO da net negatif uyumsuzluk vermiş..manası: graş olması garanti değil ama büyük ihtimalle realiz yaklaşıyor şekli.....bu Kriptolu mesaj olayı iyiymiş ha..sonra istediğin gibi açıklayabiliyon
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6025&d=1326986240"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6025&stc=1&thumb=1&d=1326986240[/IMG][/URL]
[/quote]
bu GARAN'a yarın saniyede 500 .....:o:..: öpücük atabilirler:D
iyi akşamlar yiğitler ve yiğideler
olmaz kesköse oldu
garan bassalar işctr var sırada o biçim aluolar
saten garan 6,50-670 dedik işctr 4,00-4,10 dedik.
şimdi garan yatay takılır yarın işctr ralli.
Oy oy bu dow düşmeyecek anlaşılan
bofa kâr açıklamış çizerler 10 olur bofa:)
vışşşş
eh yarın bizimde 68000 olur heralde
açılış 67000 mi yoksam?
günaydın bol kazançlar...
Bugün Cuma
Ya ağır ağır günboyu düşecek
yada almaya devam edecekler
sanırım yukardan açıldığına vede endeksler dünkü yüksekleri geçemediğine göre ağır ağır düşüş var.
eğer dünkü yüksekler yukarı kırılırsa fena yukarı olur derim.
bugün umut yok, zaten farkın azalması yukarı iştahının azaldığına işaret bence.
fark artınca yukarı yapar millet farka aldanır yukarı hareketi kaçırırdı,
fark azaldıysa yukarı hareketin gücüde yok.
Neyse Bugün ve pazartesi maliyet düşürmek yada dahada ucuzdan mallanmak için fırsat kollamak daha mantıklı.
Ya bugün yada partesi
Geçen hafta olduğu gibi aşağıya sarkmak ve toparlamak niyeti sezdim
Sanırım gerekli haber hazırdır
65500 de olabilir, dahada aşağısıda olabilir.ama bir enayilik planlanmış gibi.
bunu bozacak tek şey yeni en yükseklerdir.
vob eksiye geçerse, önce ben sonra hacıex ve sırasıyla diğer şort arkadaşlar düşer foruma..bakmayın sessizliğe:D
geçen hafta perşembe ve cuma
bu hafta perşembe cuma benzerlik...
spot30 grafik.
[IMG]http://d1201.hizliresim.com/t/n/1y8v0.jpg[/IMG]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=387555&postcount=383[/URL]
[quote=Astatin;387473]Vatzap zulubab..ne zaman endecek bu goşu...dj bi 12409 altı kapasa eyi olacaydı[/quote]
Ne bilem plis luk et xbeng
[quote=babazulu;387559]Ne bilem plis luk et xbeng[/quote]
ay olredi lukt and rispondıd:)))
Sabah bankaları yukardan verdiler
artık mümkün değil aşğıdan almaları lazım
bu nu yapanlar hep aynı şeyin peşinde
ky avlama peşinde
bi kötü habere bakar sonrada hooooop toparlarlar.
palacıklar gusura bakmasın
ifşa ediyoruz amma bu işten vazgeçsinler
ellerindeki imkanları kötüye kullananları kastediyorum.
ky nin ahını alıyorsunuz, misliyle çıkar bi tarafınızdan
oturun adam gibi yetkinizi kullanın gerekli miktarda alımınızı satımınızı yapın
bankada milyonlarca lota hükmetmek demek sizin şerroluk yapmanızı gerektirmez.
20/01/2012 12:34:00 BELÇİKALI SAVCILAR, DEXİA'NIN PARÇALANMASINI SORUŞTURACAKLAR- L'ECHO
L'Echo gazetesinin haberine göre Belçikalı savcılar Dexia SA'nın
parçalanmasını soruşturacaklar.
Savcılık ofisine yakın kaynaklara dayandırılan habere göre,
soruşturma ile Dexia'nın Ekim ayındaki parçalanmasına kadar
hissedarların yanlış bilgilendirilip bilgilendirilmediğini belirlemeye
çalışacaklar.
Soruşturma, küçük hissedarlar birliği Dolor tarafından Kasım
ayınhda yapılan bir şikayet üzerine başlatıldı.
Bu arada Dexia Ceo'su bugün parlamentoda yaptığı konuşmada,
Denizbank konusunda kararı Şubat sonundan önce vereceğini tekrarladı.
Roketin yakıtı bitmiş olabilir mi?
[IMG]http://resimyukleyin.net/images/38566569967516021583.gif[/IMG]
Elmas mı ?
[IMG]http://resimyukleyin.net/images/98256937725525220986.gif[/IMG]
Elmaslarda yukarı kırar babazulu:)
tıpkı üçgenler gibi, voborsa klasiği:)
iyi tatiller.
[quote=bull market;387659]Elmaslarda yukarı kırar babazulu:)
tıpkı üçgenler gibi, voborsa klasiği:)
iyi tatiller.[/quote]
Sevgili bull
Umarım öyle olur..
SL ile her halukarda trende gireriz az zarar bile bıraksak ama bana bir yöne pis kopacak gibi geliyor piyasa :)
XMESY'nın RSI değeri mayıs ve eylül ayında zirve yaparkenki RSI değerlerinden de yüksek..
Hımmm... Bir anlamı olmalı mı sizce?
[quote=babazulu;387663]XMESY'nın RSI değeri mayıs ve eylül ayında zirve yaparkenki RSI değerlerinden de yüksek..
Hımmm... Bir anlamı olmalı mı sizce?[/quote]
Ben yukarı devam etmeden önce makul bir realize bekliyorum ... bana bunu ifade ediyor piyasa....uyk
iyi tatiller
[quote=babazulu;387668]Ben yukarı devam etmeden önce makul bir realize bekliyorum ... bana bunu ifade ediyor piyasa....uyk
iyi tatiller[/quote]
Muhahaha...Makul bence bana 2000-2500 p. bırakan al/tut/sat (trade yerine bunu uydurdum :)) gayet makul ve makbuldür :)
Yunanistan'ın özel sektör kreditörleri ile yürüttüğü borç takası görüşmeleri ani bir şekilde kesildi.
Yunanistan hükümeti, PSI (özel sektör katılımı) planı olarak bilinen borçların azaltılması amacıyla yürütülen görüşmelerin beklenmedik şekilde durduğunu ve kreditörler adına görüşmeleri yürüten Uluslararası Finans Enstitüsü yöneticilerinin Yunanistan'dan ayrıldığını bildirdi.
Bu haber piyasayı karıstırır bence, gercı ustad Gandı yunan haberlerı onemını yıtırdı demıs ama haddım olmayarak ekledım
Haberın tamamı;
AA - 21.01.2012 - 16:01
Yunanistan'ın özel sektör kreditörleri ile yürüttüğü borç takası görüşmeleri ani bir şekilde kesildi.
Yunanistan hükümeti, PSI (özel sektör katılımı) planı olarak bilinen borçların azaltılması amacıyla yürütülen görüşmelerin beklenmedik şekilde durduğunu ve kreditörler adına görüşmeleri yürüten Uluslararası Finans Enstitüsü yöneticilerinin Yunanistan'dan ayrıldığını bildirdi.
Başka bir kaynağa göre görüşmeler telefon görüşmeleri ile sürdürülecek.
Başbakan Lukas Papadimos ve Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Evangelos Venizelos, IFF yöneticisi direktörü Charles Dallara ile dün akşam 4 saat süren bir görüşme yapmıştı.
Görüşme sonrası Venizelos müzakerelerin bugün de devam edeceğini söylemişti.
Bir hükümet yetkilisi ise kesilen görüşmelerin yeniden başlaması için yeni bir tarihin belirlenmediğini kaydetti.
Yunanistan'ın borcunu 100 milyar avro kadar azaltacak olan tahvil takası görüşmelerinde yeni tahvillerin faiz oranları üzerinde tartışmalar sürüyordu.
Bir yetkili görüşmelerin Almanya ve IMF'nin yeni tahvillerin faiz oranının yüzde 3'ün altında olması talebi sebebiyle kesildiğini, müzakerelerin 30 ocaktan önce tamamlanmasının mümkün görünmediğini kaydetti.
Shortların işine yarayacak bı haber bence, buna da fiyatlanmıstı denemez artık, ayakkabı boyacısı bıle ''ellerı mahkum pazartesıne kadar anlasacaklar'' ınancındaydı.
Flat kalmak ıcın kotu zamanlama, yıne de long gırmemıs olmak tesellı.
Şortlar para etsede kısa vadede eder :) Sonrası long hissesi alıp tutmak gerektirir bir süreliğine...
Ki ben şort girdim h.sonuna :)
Niyet var gayrette var... Bakalım becerebilecekler mi :) ?
[IMG]http://resimyukleyin.net/images/61037294710985398944.gif[/IMG]
Yukarı soluksuz gıden pıyasa ıcın dort gozle beklenen duzeltmenın baslangıcı bu haber olabılır kanısındayım, ancak global rısk alma ıstahı devam edıyor, bu haber yenı bır cokusun baslangıcı olacağını hıc sanmıyorum, aksına arzulanan olcude bır duzeltme yapmadan da kısa bır dusus sonrası alımlar devam ederse hıc sasmam.
Yıne de piyasayı ıyı ızlemek gerek...
Analızler gunluk algılara gore hızla değişiyor, hersey tozduman,< buyuk cokusten soz edenler bıle tavır degıstırıp EN KOTU GERIDE KALDI havasında... Bu da her zamankınden daha dıkkatlı olmak ve en onemlısı dolduruslarla poz almamak gerek. Kanımca....
İyide yunanistanın durumu fazla abartılmıyormu sizcede
Yukarı hareket başlarken yunan borcu azalacak haberleriyle olmadı
Yükselişlerin dayanağı olmayan piyasa dinamikleri neden düşüşün sebebi haline gelsin, mantıksız.
Ayılar kendilerine banka haberi falan bulsaydı daha iyi olurdu ama sanırım bu muallak yunan oyunlarını kullanmayı sürdürecekler.
Neyse, ralli er yada geç gaçınılmaz bence, bunlar sadece dibi test eder en fazla, oda bu saatten sonra olursa...yerse:)
Günaydın patronlar, haftaya başlarken şöyle uzun vadeli çizgilerin eşlik ettiği bir grafik koyalım.
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/828/screenhunter01jan221446.gif/"][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/9628/screenhunter01jan221446.gif[/IMG][/URL]
Günaydın voborsa
parite toparladı 1,3030 üzerinde 1,3400-1,3600 lara uçar
haftaya başlarken yunan iyi haberleri gelmesiyle ralli olur.
Yunanistanın borç sorunuyla ilgili en ufak olumlu haber misli olumlu etki yapacaktır
bu borçluluğa sahip AB ülkesi kreditör buluyorsa diğer sorunlu AB ülkelerinin sorunsuz hallolabilir demek olacak..
bu yüzden komşudan olumlu haberler önemli.
ha anlaşılmaz olur durum devam eder o kadarda kötü olmaz sanırım. çünkü bu beklentiyle yükselmedik düşüşe pek etki etmez ama olumluluğu misliyle fiyatlanır diyorum.
cortlatmadan adım atmaz...
fırtına öncesi sessizlik bu
millet zaten cortta
harekete hazır aslında
sadece haber bekleniyor o kadar diyorum.
Aslında bovespa dirençleeine gelmiş bove düzeltme yaparım diyor
İki hafta önce 62500 civarlarına ulaşır demiştik netekim geldi.
Bana göre piyasalar zorlu trade yapacak
Ama olumlu haber yakalarlarsa patlata patlata yukarı düşünürler, bende olsam öyle yapardım:)
sonra sal yataya bak keyfine zaten.
2. Seans yukarıyık :) sonra [COLOR=magenta][B]relize olabiliriz[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]nassı olsa KY şortladı[/COLOR][/B] :) ???
Kısa vadede endeks30 senetlerinden çift dip yapanlar var dermişim ;)
bu pariteden kıllandım, neden erken geldi 1,30 üzerine, habermi düşecek? artı haber düşse buradan yine 1,2860 seviyelerine düşebilirde, ha bu gün olmaz yarın olur orası ayrı
fakat 1,3030 üzerinde sakat olur ralli olur..
üstelik vobda ralli olur, daxda, dow da hepsi uçuşa geçer.bence.
acaba yunan kreditörleri pazartesi anlaşma ağlayacak yada sağlamayack haberi piyasaları nasıl etkileyecek? ilginçççç.
bence.
Bugün vobda 67000 üzeri alışlar kuvvetli
Akşama ne olur bilinmez ama şimdilk görünen yukarı