-
[quote=catedral;228124]Ucunda yen olan paritelere ben kesin bulaşmıyorum.. Şimdilik oralar pek karışık..[/quote]
bugün çok acayip şeyler olabilir...
tüm majör pariteleri aylık dirençlerine, günlük 2. ve 3. dirençlerine yaklaştırdılar.
havada öyle bir koku var ki, sanki bir haber gelecek ve zart diye hepsi aynı anda dirençleri bir tek barla kırıp geçecek...
valla puslu havaları severim evet ama bugün bütün algılar ekstra açık olmalı... ekran başından kalkılacaksa da illa ki stoplar yazılmalı.
-
o zaman altın da yükselir keşke kapamasaydım altın uzunları :(
-
[QUOTE=unlimitted;228127]bugün çok acayip şeyler olabilir...
tüm majör pariteleri aylık dirençlerine, günlük 2. ve 3. dirençlerine yaklaştırdılar.
havada öyle bir koku var ki, sanki bir haber gelecek ve zart diye hepsi aynı anda dirençleri bir tek barla kırıp geçecek...
valla puslu havaları severim evet ama bugün bütün algılar ekstra açık olmalı... ekran başından kalkılacaksa da illa ki stoplar yazılmalı.[/QUOTE]
evet.. sabah 07:00 den beri 5 dakkalık barlar çok agresif ..
-
-
PART I.. karlar cebe atıldı.. HO..
II. part bekler.. Stopumu yazdım.. Tostumu yedim :)
1.3541 e indi stopum..
-
topik sahibi hakkaten uyuyooo yawww....
Aloowww... Huu huuuu.. nerdesinnnn?
-
5 dakkalık bir göstergem satta.. 15 de satta 30 sata gelmek üzere olduğu için stopu kaldırdım..
-
1.3647 tekrar II. part kısa papazda..
Burda kimse yok yaww.. Kendi kendime yazıyom..
[B]Topik sahibi.. Topik sahibi....Topiğinin başına..[/B]
-
[QUOTE=catedral;228106]bugün petrol kontratlarında vade sonu..
garip hareketler olabilir.. saat 21:30 da bitiyo kontratlar.. Ciddi gaplar olur.. dikkat..[/QUOTE]
sağol caty.. oil e hiç bulaşmayayım bugün..
-
[QUOTE=catedral;228154]topik sahibi hakkaten uyuyooo yawww....
Aloowww... Huu huuuu.. nerdesinnnn?[/QUOTE]
celdum celdumm... papazda ben de kısa yaptım.. hedefim 1.3480..:::
-
[QUOTE=Cerphin;228365]celdum celdumm... papazda ben de kısa yaptım.. hedefim 1.3480..:::[/QUOTE]
1.3616 ve 3620 de stoplarım var..
aynen bende 3580 bekliyom.. orayı kırarsa 1.3560 var..(II.part TP orda:..:)
-
[QUOTE=catedral;228368]1.3616 ve 3620 de stoplarım var..
aynen bende 3580 bekliyom.. orayı kırarsa 1.3560 var..(II.part TP orda:..:)[/QUOTE]
1.3560 da kırılırsa bu sefer kimse tutamaz papazı, gapını kapatır.. yerçekimi kuvveti..::::::