-
NE OLDU AKIL UZMANLARININ SONUCU KAÇ ORTALAMA İLE KISA AÇABİLDİLER ÇOK BİLENLER VE ONLARA UYANLAR.
NE OLDU YAAA
YOK MU SAMİMİ DÜRÜST BİRİSİ YA OLAN VARSA DA KORKUDAN YAZAMIYOR Kİ.
usta TEK YA YADA 3-5 TANE KIRMAMAK ADINA.
ONLAR YAZILARI DÖŞERKEN SORUN YOK DEĞİL Mİ.
ULAN 3 KURUŞLUK Kİ 250 ADETİ GEÇMEYEN POZİSYONLARI İÇİN BU KADAR YAZI YAZDILAR.
AMA SONUÇ NE OLDU AGA.
-
DAHA GÖREMEDİK TREND YAKALAYAN USTALARI. HEP HAVA CİVA. BANA BASINÇ MI ÖLÇÜYOR NEDİR.
YA KENDİNDEN EMİN OLAN İÇİN GRAFİK,ANALİZ V.S PAYLAŞMAYA NE GEREK VAR YARIM YARIM GRAFİKLERİ HELE HİÇ GÖNDERMEYİN YA. TAM KOMEDİ OLUYOR YA.
ADAM GİBİ RAKAMI VER POZU AÇ SÖYLE GERİSİ HİKAYE.SONRADAN DEDİYDİM AMA DEMİŞTİM ULAN DEMEDİN OLABİLİR DEDİN OLUNCA OLDU DİYORSUN cem yılmazı çağırsam direk alır alacağını.
YA BU KADAR DÖNEK YAVŞAK YORUM YAPIP BİRDE ADAM GİBİ YORUM YAPANLARA ALINMA YOK MU TAM GICIK OLUYORUM YA.
ULAN DİNLEYEN YOK İŞTE NEYİ ANLATIYORSUN ADAM PARA DİYOR BU HALEN AKIL VEREYİM DİYOR. ZATEN YILLARDIR OLANLAR YOK MU YAZDIKLARINDA.
EMEK BOŞA GİTMESİN DİYORSUN HEE HEEEEE HEEEEEE DİYORSUN YOK DİYOR YETMEZ DAHA DAHA DAHA. NE DAHA?
TEŞEKKÜR DAHA.
LAN BİR SİKTİR GİT LAN,......
-
Ben artık gnome mnome yada yardakçılarını tanımıyorum. çok sustum laf sokmalara ses etmedim ama yeter arkadaş.
Ulan şurada 5-10 kişi ankara organizasyonu yapalım dedik onla bile dalga geçildi ki asıl konu kısa olan yada flat olan salak kesime yapılan edilen hakaret ve laflardı.
Yazık ya yazık sanki bana hiç terste kalmamış edalarını çizen artık benim için ibnelerin yaptığı analize yoruma sokayım.
Bir yere kadar yine tamam ama ulan kimsiniz lan siz. üç beş kişi forumDa şakadan şataşıyor falan ona aklı sıra cevap veriyor ve hemen kesiliyor.
Lan gidin de bu numaraları başkasına yapın lan.herkesi salak sanmayın lan.
Kimin burada ne için olduğunu az çok biliyoruz ve baştanda dedik değil mi.
-
sadece forum yazma tarihleri ve yazı tarzlarına bakarak bile kimin ne olduğu belli iken siz milleti salak sandınız sanırım.
-
3 en geç 10 güne yazar gnome ustanız merak etmeyin. Ama sakın ustanızı üzmeyin çok alıngan birisi.
neyse konu o değil. konu aslında vob da değil.
artık biraz kişisel oldu dangalak bir salak varya aklı sıra para yapıyor sanaldan işte o kişi.
O şerefsiz adi köpek var ya o işte konu. İBNE OLAN HA EVET O İŞTE İBNE OLAN
-
Ben efendice yazma demiştim ama benden günah gitti. Üzerine başka yerlere de sıçradı ama ona çanak tutanlar düşünsün artık.
Ben açıkça ve net olarak yazdım. Devamı olursa sonu iyi olmaz.
Ama daha bu bir şey değil o ayrı mesele.
-
[COLOR="Red"]Bu arada turnede olanlar mutludur sanırım. Adam gibi güneşlenmeye devem panik yok.+.+.+.+.+.+.[/COLOR]
-
Ibne olan ha evet o işte ibne olan
-
Biri sanaldan işlem yapar biri öğüt akıl bin para hani yok ortada gerçek para.
Neden çünkü sanal ve kaçak yorumlarI ebemde yapar. Birde bu insanlar seans içi buradalar işte başarı.
Ben ne diyebilirim ki.
Kötü her zaman iyi olmuştur.
Sayın bull market bunu çok iyi bilir.
-
Yorum ve analiz denen salataları gerçekten inceleyen biri oyunu ve laf ebeliğini çok net görebilir ve seans kapanış ve vobun gidişine nasılda uyduğunu anlayabilir.
Tabi biz şimdi bunları yazıyoruz diye kötü olduk ama ben bana özelden gelen mesajları dahi yazacak kadar basit bir adam değilim.
-
BİZE YAKIŞMAZ YANİ. AMA SANALDA MUTLU OLANLARI BOZMAYALIM. İŞLERİNE TAŞ KOYMAYALIM. AMA ELBET BİR GÜN ANLAŞILIR GERÇEK.
bu arada gnome gerçekten iyi niyetli biridir lakin kişisel seçimleri biraz farklı eeee olsun o kadar da.
Biz isim de veririz öyle ortaya konuşmak olmaz.
-
[QUOTE=polo;448943]Kurt abi, Sen 114,400 civarındayken bu iş bitti demiştiniz, hakkaten bitmiş bir hafta geçmeden çöktü. Hepimizi uyarmıştınız. Tebrikler abi, tek kelimeyle bravo.[/QUOTE]
[QUOTE=polo;449113]Kurt abi ve topikteki arkadaşlara günaydın, yazılarınızı eksik etmeyin lütfen[/QUOTE]
Teşekkürler sn. polo lakin artık durumlar ortada. Daha ne denebilir ki.
-
Pazartesi için bekleriz.
Öyle üç beş yazıyla olmaz anlamlı bir ANALİZ LAZIM.:):):):)
-
pazartesi yazmaya başlar o kadar bencil bir bünye var ki aslında yazılarında yazdıklarını kendi hiç ama hiç yapamıyor.
-
Sn. Kurt problem nedir anlamadım.
Sürekli küfürlü yazılar yazıyorsunuz. Gelen-giden herkesi nasipliyorsunuz. Şu bir gerçek ki çok bağıran genelde haksızdır. Haklı olan hakkına razı olur.
Derdiniz nedir?
Sakin olun.
Eğer bu mesaja küfürlü cevap yazarsan, 10 katı sana.... Güzel şeyler yazarsan yine 10 katı sana olsun.
Artık son ver.
-
[QUOTE=kurt;449283]Biri sanaldan işlem yapar biri öğüt akıl bin para hani yok ortada gerçek para.
Neden çünkü sanal ve kaçak yorumlarI ebemde yapar. Birde bu insanlar seans içi buradalar işte başarı.
Ben ne diyebilirim ki.
Kötü her zaman iyi olmuştur.
Sayın bull market bunu çok iyi bilir.[/QUOTE]
iyi bilirimde Sn. kurt, gerçekte bendede yok kazanç desen ben söylerim durumumu aklıma geldikçe, bilen arkadaşlarda var uzun vadede kazançlı değilim diye söylerim.
Bu vobda kaybeden büyük bir çoğunluktur, kazanan ise işini bilen çok az bir azınlıktır bu bir gerçek.
Kazanan tarafta olmak isteyende o kadar çokki, kazananı herdaim tebrik ederim, ama milyon ama kuruş kazansın adam yeterki kazansın.
-
[QUOTE=Permanent;449289]Sn. Kurt problem nedir anlamadım.
Sürekli küfürlü yazılar yazıyorsunuz. Gelen-giden herkesi nasipliyorsunuz. Şu bir gerçek ki çok bağıran genelde haksızdır. Haklı olan hakkına razı olur.
Derdiniz nedir?
Sakin olun.
Eğer bu mesaja küfürlü cevap yazarsan, 10 katı sana.... Güzel şeyler yazarsan yine 10 katı sana olsun.
Artık son ver.[/QUOTE]
Problemin ne olduğu gayet açık. Sanırım siz ya takip etmiyorsunuz yada küfürlü bölümlere takılıp kaldınız.
Gelen giden herkes derken kaç kişi var ki atıştığımız. Abartı olmuş biraz.
Ben haklı yada haksızlıkla ilgilenmiyorum neden derseniz burada o ayrım yapılamaz ve yapılamıyor yada yapılmıyor.
Asıl olayın en başına bakarsanız zaten göreceksiniz, ama küfür nerede başlamış ona da iyi bakın lütfen.Ben bu küfür için geçerli bir sebep gördüm o kadar sizin görüşünüz beni bağlamıyor.
Gayet sakinim ben küfür ederken de öyleydim.
Sana küfürlü yazacak bir durum olmadığı için yazmıyorum. Yoksa yazdığın yazı için değil. Katı falan komik olmuş.
-
[QUOTE=Traderk;449292]Arkadaşlar,
bu formun bir özelliğini sizinle paylaşmak istiyorum.
Isteğiniz kişiyi ayarlardan yasaklayabiliyorsunuz.
Böylece yasakladığınız kişinin yazdıklarını okumak yada mesaj almak zorunda kalmazsınız.
Böylece sizinde huzurunuz kaçmasın.
Benim yasaklı listem belli.kafam rahat.
Huzurum yerinde.
Son sözüm..
Insan kendisini nasıl bilirse karşısındakinide öyle zanneder.[/QUOTE]
EEEEEE be salak,bugüne kadar aklın neredeydi o zaman şimdi bunu yazıyorsun. OKUMAK İSTEMİYORDUN BİRDE ÜZERİNE NEDEN CEVAP YAZDIN. DEMEK Kİ CANIN KÜFÜR İSTEMİŞ SEN HAK ETMİŞSİN VE EDİYORSUN ÇÜNKÜ SEN [COLOR="Red"]İBNESİN[/COLOR]
-
[QUOTE=Permanent;449300]Teşekkür ederim. İyi ki hatırlattınız. [COLOR="Red"]Gına geldi artık. Adamın aklına sadece üç organ geliyor. Neyse inşallah bu son olur.
[/COLOR]
Gnome üstadın yazmasını bekliyorum.
Yasaklı liste oluşturma adım adım yazayım benim gibi aramasınlar.
Bu sayfanın üst solunda>>>> profiliniz>yasaklı listesini düzenle>listenize bir üyeyi ilave edin>
Boş satıra niki yazın sistem otomatik yakın isimleri sıralar, siz üzerine tıklarsınız biter[/QUOTE]
oraya ayrı buraya ayrı mı yazıyorsun. GINA GELDİYSE OKUMA OLSUN BİTSİN NE CEVABI YAZIYORSUN.
sende mi ****** takımındansın yoksa. Üç organ dediğin senin hayatın ve hayatının tek gerçeği. İYİ BİR DÜŞÜN İSTERSEN.
SON OLUR TABİ Kİ AMA LAF SOKMALAR HADDİNİ AŞAN YORUMLAR DALGA GEÇMELER SON BULURSA.
İKİ YAZI YAZMAYAN YORUM YAPMAYANLARIN İKİ KÜFÜRE KARŞI YORUM YAPMALARI ÇOK İLGİNÇ.
O ZAMAN ADAM GİBİ SİZİN İÇİN EMEK VERENİN DEĞERİNİ BİLİN.
burada ki amacımı anlayamayacak kadar küçük beyinleri işaret ettiğimi halen anlayamayacak kadar küçüklerini gördüm ya.
GAYET GÜZEL.
-
isterseniz en baştan beri yazdıklarımı bir okuyun.
küfürlü kısımlar çok ayrı bir durum ama yazdıklarımın tümünü okuyan sanırım birazda aklı olan net bir sonuç çıkaracaktır.
eğer ters bir cevap yazılmazsa zaten yazmayacağım. Bunu söyledikçe yok ben küfür istiyorum dersen yapacak bir şey yok.
Yazma bitsin. Bu kadar basit. Daha olay küfür boyutuna ulaşmadan bunu belirttim. Belki çocuğum yaşında olan birine yazdım ama olmadı. Dalga geçiyormuş gibi üstteki yazıyı kopyaladı. KISMET DEĞİLMİŞ.........
-
[QUOTE=Traderk;448936]Perşembe,
111,300 maliyetle 15 short devam.
stoploss 109,000 a çekildi.
long için
5 lot 106,000
5 lot 105,500
5 lot 105,000 e kademeli alış yazıyoruz[/QUOTE]
[QUOTE=stonhand;448952]11300 short
sl : 109300
TP : 106800 shortta alttan SL nasıl oluyor TP ye gelmeden nasıl SL oluyor bi kaç yıldır foruma uğramadım vobun şekli şemalimi değişti :::::::::[/QUOTE]
Bak adam efendi gibi bir şey sormuş. Ama cevap yok. Çünkü sanal herşey götümden bende böyle işlem yaparım. Adama boşuna demedik herhalde.
Ama bunu anlayan nerede. Birde üzerine teşekkür alıyor böyle adamlar. 50 yi 78 yapıyor 3-5 güne. Ya bu komediye ses eden yok üzerine teşekkür geliyor hadi onuda geçtim adam her konuda haklı bulunuyor buna bir teşekkür daha geliyor ve teşekkür eden(ler) kimler.
SONRA BANA KÜFÜR EDİYORUM DİYE SİTEM EDİLİYOR. EDİLSİN İŞTE SİZ BU YÜZDEN HEP KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZ.
KURT DOĞRUYU SÖYLER VE DEVAMI OLMAZ ARTIK. umarım ters yazı olmaz. bende olmam.:):)
-
tebrik ederim sn kurt
turne dediniz
ve an itibari ile kısa pozu israrla savunduğunuz 104xyz li seviyelere göre de
100xyz li seviyeler tam 14 bin puana tekabül ediyor
yarısını alabilse idim keşke
hem de azili bir shortör olarak
başarılarınızın devamını dilerim
-
[QUOTE=altay;449366]tebrik ederim sn kurt
turne dediniz
ve an itibari ile kısa pozu israrla savunduğunuz 104xyz li seviyelere göre de
100xyz li seviyeler tam 14 bin puana tekabül ediyor
yarısını alabilse idim keşke
hem de azili bir shortör olarak
başarılarınızın devamını dilerim[/QUOTE]
Teşekkürler sn.altay lakin durum ortada o kadar yazıya,uyarmaya rağmen maalesef hem kötü ilan ediliyoruz,değer vermeyi zaten geçtim o çok ayrı mevzuda,birde göz göre göre yaşanılan dalga geçmelere,daha ne yazdığını dahi bilemeden sanaldan yönetilen portföyler için bize karşı önem verdiklerimiz bile tavır alıyorsa yazmanın paylaşmanın anlamı yoktur.
1-2-3-5-10-25 kazandır sonunda 250 kaybettirdikten sonra o meşhur analizlerin önemi nerede kalıyor. Bugün yaşanılan borsa tarihinde ilk kez mi yaşanıyor ,tabi ki değil ama nedense öyle bir tavır var,neyse ya herkes zaten mesut mutlu görünen o.
Terste kalanlara sabır ve geçmiş olsun dilerim. Flat olanlarda zaten terste olmadıklarına sevinerek kendilerini avutsunlar. Fırsatlar bitmez.
[COLOR="Red"]Çok yakında bunun aynısından belkide daha iyi bir fırsat gelecek. Umarım değerini bilirsiniz. [/COLOR]
KURT son kez yazar.
Bol kazançlar olsun.
-
[QUOTE=kurt;448410]Traderk arkadaşım sende sistem dediğin olayı burada paylaşabilirsin eğer istersen.
Faydalı olursa ne güzel olur.
Böylece baştan yarışmayı nasıl kazandığını göstermiş olursun..brv.brv[/QUOTE]
[QUOTE=Traderk;448444]SAYIN KURT
BU KONU BU KADAR BASİT DEĞİL.
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].
ÖZÜR BU SAYFADA YETMEZ., SAYIN GHOMENİN SAYFASINDA DA PAYLAŞMAN GEREK.BU KONUANCAK BÖYLE TATLIYA BAĞLANIR.
SAYGILARIMLA..[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448507]Ne konuymuş be arkadaş.
Aslında bu özür işini bana bıraksaydın da ben gerekeni yapsaydım çok daha iyi olmazmıydı?
Hadi bu şekilde düşünmedin diyelim bari özele mesaj atsaydın.
Bu şekilde bir yazıdan, ‘’yok burada yetmez birde diğer tarafta da yazacaksın’’ tarzı bir dayatmadan sonra ben hiçbir şekilde hareket etmem.
[B]Varsın olay tatlıya bağlanmasın acısıyla kalsın.[/B][/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448508]Değişiklik yok aynı şartlarla yerimizde oturmaya devam. Tüm seviyeler aynen geçerlidir.[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448509]Daha da konuyu uzatıp buraya tek kelime yazarsan duyacakların artık farklı kelimeler olacaktır haberin olsun.
Sonradan demedin deme.:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
[QUOTE=Traderk;448510]SAYIN KURT
BU KONU BU KADAR BASİT DEĞİL.
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448511]Senin götün başın fena oynuyor sanal manal kafan karıştı sanırım.
Biz bu yaptığına tek bir şey deriz İBNEMİSİN AVCIMISIN.
Devamı sana bağlı koçum.:):):)[/QUOTE]
Şimdi buraya kadar her şey ne kadar net değil mi? Ben size aslında baştan kazanacağım iddaa yada sizce neyse onu bağışlarken büyüklüğümü yaparken ki yazım tarzınıza bir bakın.
Onun üzerine tekrar bir şey yazmışım ve son bir ricada bulunmuşum değil mi?
EEEE SEN NE YAPMIŞSIN BE GÖTVEREN ONUN BUNUN ÇOCUĞU.
İNATLA AYNI YAZIYI YAPIŞTIRMIŞSIN BE SALAK DANGALAK KENDİNİ BİLMEZ GÖTÜNÜ BAŞINI SALLAYAN PİÇ.
ONDAN SONRA PİÇLİĞE AYNEN DEVAM SANIYORSUN HERKES SENDNE YANA SEN GÖTÜNE GİRENE BİR BAK HELE. SANALSIN LAN SEN GÖT HERİF.
SEN VE SENİN GİBİ KAÇ TANE DAHA YANDAŞIN SANA TEŞEKKÜR EDEN VARSA HEPSİNİN ...............................................................
DAHA DA ...................................................................................
ONUN BUNUN EVLADI. HA YAZAN VARDI SENİ SAVUNAN EN SON ODA ÜÇÜN BİRİNİ ALMIŞTIR DİĞER SENİN VE SENİN GİBİLERİ SAVUNDUKLARI İÇİN.
ULAN ADAM OLUN DEDİM DEĞİL Mİ. SEN HER GÜN YAZDIN DEĞİL Mİ DEMEK SEN İSTİYORSUN Kİ BENİ SİKSİNLER BEN İBNEYİM DİYE BAĞIRIYORSUN AMA BEN EN BAŞTA DEDİM SEN İBNESİN ARKADAŞ.
GÖTÜMÜN TRADERI
-
Ohhhhh be bugün gerçekten rahatladım. Orgazm oldum. özellikle 1500 puan için dalga geçen böbürlenen ama şimdi ya flat yada uzunda kıvrananları şimdiden sonra tek kelime dahi yazamayanları görünce.............Hikaye kısımlarını yada mazeretlerini hemen yazıyorlar o ayrı....
Yakında başlar ama öyle olsa ben demiştim böyle zaten dedim ama olmadı sağlık olsun üzüldüm çok ama olur elbet hep olmuştu ama ya neden olmadı şimdi.....uffff yaaa küstüm. Diğeri başlar seviye 15 short sonra bir 15 sonra bir 15 daha at tazeleri fırına..........
Sizleri nasıl tufaya getirdiklerini gösterdim ya üç beş grafiğe analize nasıl tav olunup sonra göt olunur onu gösterdim ya ki amaç neyken ne oldu.
Ben bu yaştan sonra bu kadar insan gördükten sonra öyle süslü yazılar yazamam.
Ama beni umarım anlayan varsa eğer faydalı olmuşumdur. Tüm ibnelikleri yazmıyorum ama 2-3 belli olmuştur sanırım.
-
Ulan utanmadan halen yazıyorlar ya birde beklenti falan vardı diye bende dün gece rüyamda bugünü görmüştüm ama tüh geç kaldım.
hehehheheheh
-
Foruma ilk üye olduğum zaman biri yazmıştı kuzu-kurt diye.
evet kuzu sayesinde çok adam battı neden inat ve çok bilmişlik kendini beğenmişlik. şimdi bu kimde var. Teorik olarak aaa ne kadar doğru yazılarımı size lazım yoksa gerçek para mı arkadaş.
Ama sizler gerçekten konu meclis dışı tabi ki hak ediyorsunuz. SONUNA KADAR.
BÖYLE DEVAM EDİN daha neler gelecek başınıza.
-
Ben aslında kimin ne olduğunu dahi yazmıyorum ama yazıklar olsun birde halen devam ve bana terslik varya.
Neyse bunlar kek anlamaz aynen devam edin beyler. Nasılsa kek çok önemli olan EN SONDA AĞDA OLAN BALIK SAYISIDIR.
yemleme ayrı bir sanattır.
-
ulan inanan gariban ayak üstü bugün bırak geçmişi 5000 puana yakın taktırdınız ya helal olsun.
Bu kadar başarılı usta böyle günlerde kenarda oturun demesini denense bilemiyor. Oysa her cuma cumaya gider işlem yapmazdı ne kısmtse. Rakamlar sonradan çıkıyor.
KURT yazınca sorun oluyor neden. bunlardan kaç tane varsa zaten biliyorum da ondan.
-
Turne bittiğinde son kez demiştim çok erken oldu nedense.
Ya uzman biri bu havada kimi nasıl uzun pozisyona teşvik eder ya. Yok yukarı gidecekmiş bırak gitsin. sanki herşey senin 2-3 grafiğinde saklı bu düzeni kuranlar salak.
Yada anlattığın kesin ile farklı düşüncelerin var.
Çızık çizyorsan eğer adam gibi çiz 28 tane çizme. Eğer kahve içiyorsan adam gibi konuyu anla sonra ne oldu deme. içtiğin adam sanırım konuşma sırasında bulunan garson ki onlar bile vakıf olamaz konuya.
Lafta kazandırdığın 5-10 bin puan 5 ayda benim gördüğüm oda net değil ha öyle olursa böyle olacak o olabilir ama net pozisyon akşama kadar yok sonra yumurtadan çıkıyor sihirli toplar.
bugün bile sihirli 3 kontrat çıktı. başta rakam yok tabi. Neyse ya sonuç ne bir günde 10-15 bin puan sonrası kıl yün tüy.
İŞTE KRAL YANILMAYAN BORSACI VE TAYFALARI.
-
İnsan kendi sakın kibir yapma ona buna takılma dünya şöyle böyle der sonra başka yazar burada hata olmaz her şey adildir der ve kendi harici kimseyi tanımaz bilmez ve o kadar alıngan ve gururlu olursa.
Buna başka bir şey denir ve adamın aklını alırlar. Ama üzülme müridin çok tezgahın bol aynen devam.
BEN TURNEMİ BİTİRDİM ŞÜKÜR. SENEDE EN FAZLA BEKLEDİĞİM 2-3 HAREKETTEN BİRİYDİ ZATEN AMA BİRAZ SANCILI OLDU EMME DEĞDİ AGAAAA.
TURNEDE BİTTİ SİZLERDE. SİZLERDEN KASTIM BURADA EDİNDİĞİM 3-5 GERÇEK EFENDİ KİŞİ HARİÇ HEPİNİZDİR.
BEN PARA KAZANDIM AYNI ZAMANDA YENİ ARKADAŞLAR, SİZSE SADECE SANALDA KAYBETTİNİZ SON OLAYDA İSE BİRAZ DAHA YAKINDA MİLLET UYANDIĞINDA NE YAPACAKSINIZ, GERÇİ SİZE NİCK Mİ YOK HEHEHEHEHHE
-
bundan sonra sen ve ekibin ki hepsi belli küfür dahi etseniz yazmıyorum.
Ama insanları bu kadar aptal yerine koymayın artık. Dost gözüküp kandırıp inandırıp bir anda ocaklarını söndürmeyin be yazık ya..........
ELVEDA................................
-
[B]Bu tuhaf dünyada koca aptalların bir anda büyük birer akıl hocası gibi davranmaları ne kadar da sıkça yaşanan bir durumdur ey Tanrım![/B]
-
Sen yazdıkça hak ettiğin bu küfürleri aynen önüne getireceğim. Allah'ın gerizekalısı.
Adam olana kadar küfür yiyecen ki zaten pek yakında ben seni nasıl adam edecem cümle aleme ibret olacak şekilde göreceğiz.
Sen devam et koçum aynen. Aptallıkların nereye gelecek çok net analizini de yap demek isterdim ama sende nerede o kabiliyet. Anca masal,fıkra falan yaz. Dedim ya devam et ben sana İstanbulu yeniden tanıtacağım.
İMKB yi canım korkma hemen.....
Göt oğlan bu kadar ibnelik ruhuna işlemiş olduğunu bilsek daha önce sana pazar bile ayarladık yahu.:D:D:D:D
-
Bundan sonra özür dahi dilesen konuyu kapatsan dahi iş başka şekil olmuştur koçum.
O güzel götün düşünsün artık. Sen kiminle nasıl dans etmeye çalıştığını pek yakında anlayacaksın. Gülüm benim.
-
Sen bir ibnesin. Bunu bu foruma ispat edeceğim.
Ve sen hayatının dersini götünü nasıl kaybettiğini göstererek alacaksın. Ibneeee.
-
üç kuruşluk beyninle hareket ettin ama ...... Tuttun ya süper trader sın artık.
15-15-15 sana vereceğim özel finans derslerini.
Bol bol fıkra anlatırım artık beyinsiz ibneye.
-
Sana akıl da vereyim daha ne yapayım sen nelerini vereceksin.
Hemen savcılığa koş orada hikayelerini anlat. Borsadan da bahset ama ha. İşleme alsınlar hemen.
-
Senin çocuk oyuncağı sandığın netten ya ne olacak dediğin olayı bak nerelere getireceğim.
Buraya sonra yazacağım. SEN İBNENİN TEKİSİN.VE BUNU İSPAT EDECEĞİM. GÖT OĞLAN.
-
[QUOTE=Traderk;449524][SIZE=3][FONT=Calibri]quote=ordi;435504]
[B]Bazı kişiler vardır ki gittikleri mekanı adam ederler[/B][/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Ve bunun nedeni aslında onun adam gibi adam olmasıdır[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Burada öyle gereksiz kişiler geldi geçti kİ... [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Hatta göz göre göre yanlış yön verenlere bile şaşılacak derecede sahip çıkıldı.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Ama Adam gibi Adama 24 st geçmesine rağmen bir mesaj bile yazmayanlar [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Kendi hatalarımızı görmezden gelip öç alırcasına mı? hareket ediyoruz?[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Bu ülkede[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]varı yok edenler mi?[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]yoku var edenler mi?[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Adam yerine konuluyor...[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=3]YAZIK ki ne YAZIK[/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][SIZE=4]Ordi arkadaşımızdan bir alıntı.[/SIZE][/B][/U][/QUOTE]
ordi kimin ne olduğunu iyi bilir ve o yazı ne için yazılmıştır, bari o insanı salak yazılarınıza bulaştırmayın.